Dođoh doma, probao instalirat neke linuxe što me bacilo u bed.. Sad pržim po Floydima i gledam kroz prozor. Idem van dovraga, oprat biciklu, natankat afto, anything!
Printable View
Dođoh doma, probao instalirat neke linuxe što me bacilo u bed.. Sad pržim po Floydima i gledam kroz prozor. Idem van dovraga, oprat biciklu, natankat afto, anything!
bok xxxllllrrrr :blush:
Bok i tebi (da ne duplam slova) mala :D
Ovdje stvarno niš od akcije :crazy:
ma ne ljutim se ja :)
nisam bio, nije to bas moj zanr :)
A što je tvoj žanr? :)
E btw kad smo kod koncerata, moram(o) se pohvaliti:
http://www.clubuljanik.hr/
prva obavijest, humanitarni koncert - prošao i više nego dobro. Jebat ga, otišao sam kad je počela špica, trijezan nisam mogao funkcionirati :D kasnije se zapio s frendom i ošo doma gledat Discovery do negdje kasno u noć :tomato: Al uspjeli smo, huh! :)
btw2 koji vrag me pozdravljaš Ićo :p kad bi se tako pozdravljali gdje bi nam bio kraj. Živio i ti sto godina!
Ej, da nema tog uljanika tu, izgorio bi! Ovo okolo sve nešto prefensi za mene :-/ tu dođeš ko doma, popiješ koje, mjuza ok, društa uvijek ima...
Jamal je upravo postao sponzor Sephore from Democratic Republic of Congo :)
Spor sam za ovaj sport, dok napišem nešto eto ti još dva posta u međuvremenu.. Idem smazat krišku eurokrema i skrojit sudbinu za večeras, vjerojatno će biti "palačinka-night" al štogod!
Živili i zdravi i bolesni ;) mmm slatkooo!
to ti deblja jako :p
daj na hrv :p i ne idemo u mekdonalds, ne jedem tamo :p
nešto spešl ;D
imam vremena za razislit
kad ti dolaziš?