brijem da je ful dobar,baš ću ga pogledati+dal je netko gledao stražari noći?onaj ruski novi,kao zakon film
Printable View
brijem da je ful dobar,baš ću ga pogledati+dal je netko gledao stražari noći?onaj ruski novi,kao zakon film
moram pogledat:Hitch,Alfie i sajam taštine:-/
Planiram otići u Zagreb idući tjedan i ako ću ići u kino, definitivno ću pogledati "Stražare noći". Vidio sam foršpan prije par mjeseci i nisam tada ni znao da je ruski, s obzirom koliko je svježe i dobro izgledao.
"Krug 2" (Ring 2) - original mi je čak i za nijansu bio bolji od japanske verzije, ali ovaj nastavak je čisto iscrpljivanje teme. Mali je jedino dobar. I opet, par nekoliko scary frozen-twisted-face scene, ali opet jednako djeluju (čitaj: sve dlake u zraku).
5/10
hitch -baš ok film,obavezno pogledati,8.5/10
U ponedjeljak moja ocjena.....;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Hotel Rwanda 9/10, nije film za pustit mozak na pašu ;D
Jel gledao netko Manđurijskog kandidata da mi kaže valja li? Zanima me jel se isplati to gledat uopće ,ne bi se volio "iznenaditi" kao kod Konačnog pada :rolleyes:
Pa meni je ok film, ništa posebno, ali gledljivo...
točno tak,niš posebno,ali ok film...
Neki sam dan počeo gledati "Blade 3", ali su me prekinuli nakon cca 45 minuta. Kasnije mi se više nije dalo gledati. Toliko me je zaintigrirao. ;D Neću ga ocjenjivati.
na A kanalu Ice age 8/10
na 1. Istinite laži 71/2/10
Došao sam u napast uzeti ga, al kad se samo sjetim prva dva dijela.. uff :nono:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Prvi mi je dio dobar (7/10), a drugi slab (5/10).
Drugi je teška banana, nije im trebao onaj faca na kraju kad pukne, malo previše.. A blade stoji 5m od njega i zakloni facu rukom - nije ga ni kap krvi pogodila..
Pa kad je on... The Oštrica. ;D
"Rođenje" (The Birth) - nezavisna, indie drama o "reinkarnaciji" na malo iščašeniji način. Gledao sa starcima, pa mi možda zbog njihovih komentara nije najbolje sjela. SToga:
6/10
OK mi je ovaj film kaj je večeras bio na RTL-u. Ljubavna drama, al baš dobar film. Ne znam kak se točno zove.
BTW kad smo kod RTL-a MRZIM kad onako naprasno prekinu film, tj. smjeste ga u onaj manji prozor i pokraj samo nabrzaka napišu slova i udri po reklamama. Totalno ti unište doživljaj filma!
...Kraj ljubavne priče-slažem se s tobom!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Sasvim te razumijem... Što je najtragičnije i Nova je počela tako :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ili kad im se poremete titlovi, pa odjednom čitaš titlove od neke humoristične serije.
...Hitch 7/10
...Alfie 7/10 (možda sam malo pristrana zbog Jude-a)
...Sajam taštine dobar ,ali duuuugggoooooo traje 8/10(zbog scenografije i kostima)
...Loš odgoj od Almodovara (9/10)to sam gledala još po zimi u kinu,ali sad sam vidla foršpane pa sam se sjetila.
Winslow Park 9/10 - film je OK. Počne nekak bezveze, dosadno. U prvih pol sata se progovori sveukupno valjda 10 rečenica. A onda... ma pogledat! ;D
EDIT: PArdon, film se zove Wicker Park... mali tipfeller ;D
NIGHTWATCH 8/10 Dobar ruski film iako mu je radnja malo biježi tokom filma ali sve u svemu super film
"Maria milosti puna" (Maria Full Of Grace) - kolumbijska drama u "mazgama". Znat ćete kad pogledate.
8/10
Zadnja tri filma:
Hitler-konacni pad 9/10
Crna macka beli macor 10/10
Ladder 49 8/10