dakle beli ninja je tu.
problemi:
kako namjestiti compact keyboard?
gugl kaze da ga pod keyboard selectionom odnosno keyboard types samo odaberem (popraceno slikama), ali kod mene nema te opcije, imam:
standard (qwerty)
standard (azerty)
standard (qwertz)
phone
kako i gdje doci do compacta? nadam se da ne moram zbog toga instalirati drugu tipkovnicu?
drugi problem:
prilikom snimanja fileova na mobitel dobijam poruku da je memorija puna (unatoc tome sto mobitel kaze da ima praznih 10-ak gb).
ovo radim na linuxu (ubuntu), mozda je u tome problem, ali ako bi se itko trebao voljeti s androidom onda je to linux.
treci problem:
do sada sam imao desire origigi vulgaris, znam da ne mogu prebaciti aplikacije s njega na novi uredjaj odnosno da android 2.x.x u 4.x.x nisu kompatibilni, ali postoji li nacin da izvucem same podatke i importam njih?
konkretno imam memopad aplikaciju s gomilu unusa koje mi se bas i ponovno rucno upisivati, pa je tu i tapatalk i svi uneseni forumi, itd,..
cetvrti problem:
kako natjerati mobitel da mi importa sejvane wifi passworde kao sto je na desireu prilikom promjene romova radio automatski.
u tim situacijama bi i automatski zapoceo sa skidanjem aplikacija koje sam imao instalirane, to se takodjer nije dogodilo.