Ako imas shsh bloobse (kad upalis cydiu gore na vrhu zelenim slovima treba pisati 5.xx neki software) onda mozes.
Ako ides na 5 vjerovatno ce se zakljucati. Idi u postavke i tamo imas About i vidi sta pise pod modern firmware
Ako imas shsh bloobse (kad upalis cydiu gore na vrhu zelenim slovima treba pisati 5.xx neki software) onda mozes.
Ako ides na 5 vjerovatno ce se zakljucati. Idi u postavke i tamo imas About i vidi sta pise pod modern firmware
http://img835.imageshack.us/img835/9945/img3561.png Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Mislio sam instalirati ios5 i potom ga jailbreak, a pri tome da baseband ostane isti ako je to moguce.
A to za cydiu ja mislim da shsh nemam spremljeno
http://img5.imageshack.us/img5/306/img3562.png
Uploaded with ImageShack.us
Klikni onaj prvi tab gdje pise Cydia
ako imas shsh mislim da je ovo tutorial: http://www.redmondpie.com/how-to-dow...d-working-gps/
http://img26.imageshack.us/img26/2469/img3563.png
Da li ima veze sto nisam spojen na net pa nemoze da prikaze citav sadrzaj.
Da, moras biti na netu
pozz ekipa imam problem sa 3gs 16 gb
Povremeno kod punjenja dojde do 80% i ne ide dalje ištekam/uštekam nastavi normalno puniti
kod dolaznog poziva baterija oko 62% jednom zazvoni i ugasi se iPhone kod pozivatelja i dalje znak poziva tel. zvnoni ali nitko se ne javlja
uključim iphone normalno se podigne sustav ali je cca 20 tak sekundi zamrznut poslije sve radi normalno
prije cca 20 tak dana stavljena u servisu nova bakterija,prvi sam vlasnik telefona...orig. soft nikad jailbreakan
ista stvar događala se na OS 5 trenutno os 6...
Probaj prvo napraviti Restore, ali clean, znaci bez vracanja backupa, "set as new iphone". Jel tako bilo i prije nego sto si promjenio bateriju?
Ako i nakon restorea, bude tako, onda je baterija
http://img339.imageshack.us/img339/7258/img3565.png
Izgleda da ipak imam shsh, koju mi verziju ios-a preporucujes da instaliram i ako ima neki tut da malo pogledam.
Trebalo bi ici iz posta 753 tutorial ako trebas unlock
Pa neznam sta sve treba instalirat i kojim redoslijedom.
Jeli prvo nabacim ios, pa onda ako telefon bude sve normalno radio da odradim i jailbrek
Mozda glupo pitanje, ali kad uradim jailbreak on ce spustit BB na 5.13, a FW ce mi ostati 4.1.
I opet necu moci nista instalirat, ili ce biti druga verzija novija, nekontam zaista.
Vidi sta tu pise, provjeri prvo to:
Koliko sam ja skuzio (davno sam imao 3GS) prvo trebas sa redsnowom staviti 5.1, onda spustiti ipad baseband, napraviti jailbreak i onda unlock sa Ultrasnow= Citat =:
f you have an iPhone3GS and if digits 3-5 of its Serial Number are 134 or later (xx134…), then you should NOT try to install the 06.15 baseband on your 3GS! It will brick your radio, preventing both the downgrade from working and normal iPhone software from using it as a phone! Be warned!
Preporucio bih ti ako to nikad nisi radio da das nekom iskusnijem tko zna sto radi
Serial number je xx011 i naso sam da je stari bootrom.
Da li bi mogao instalirat ios 5.1 pa zatim spustit baseband i nekuzim zasto da spustam baseband??(naso sam da sa ovim 6.15 ima problema sa gps-om..., ali ja toga nemam.
Cilj mi je bio samo da nadogradim softver na 5.1.
Ili da obrisem jailbreak
Moras spustiti baseband na "normalni" da bi mogao unlock sa ultrasnow. Najlakse je nadograditi na 5.1.1, ali kad tebi treba i unlock
Pozdrav, par pitanja ako netko zna, hvala unaprijed.
Na 3gs sam stavio ios 6.0.1., prije toga sam napravio backup na starijoj verziji itunsa i kada sam napravio update
javlja mi grešku da je kopija starija ili oštećena i iphone mi ne privaća sinkonizaciju, da ne govorim koliko mi je to bitno jer sve slike,mailovi
kontakti idr. bitne stvari su na njima, kako da ih povratim nazad ?
sta se dogadja zadnja dva dana sa hackulo repom...installous mi javi da je verzija "outdated" i izbaci me van...a hackulo repo mi javi gresku u cydiji kod refreshanja podataka, tako da ni ne mogu instalirat novu verziju...
mob je 3GS, 5.1.1
Srušili su im server, koliko sam skužio. Mislim da više nebu proradio, nisam siguran.
Morat ćeš pronaći neki novi izvor aplikacija :)
pronasao sam ipastore...za sad
Hackulo, installous i apptrackr vise nece proraditi. Hackulo su sami zatvorili, a installous i apptrackr pod prijetnjom vlasti
jel ima sta slicno osim ipastorea
Evo da se javim, prvo sam se zajebo oko bootloadera nije mi stari vec novi, a bio sam siguran da je stari.
I spustio sam sa 06.15 na 5.13 bez problema te nisam radio unlock jer je se signal pojavio i imao sam mrezu te nije bilo potrebe neznam zasto.
Eh sad sam i dalje na ios 4.1, zanima me sta mi je potrebno da odradim upgrade na 5.1 i da li treba ponovni jailbreak i ako ima neko upustvo bio bih zahvalan.
Pozdrav svima!
Bio sam postavio pitanje u krivi podforumu pa evo sad ga ovdje ponavljam. Molim za pomoc, unaprijed hvala!
"Samo kratko, danas sam presao sa bonova na pretplatu (zajedno sa clanovima obitelji - obitelj L) i sad me zanima kako mogu neograniceno koristit internet na iphonu 3gs? Tocnije, koje postavke sve moram napravit? bio bih zahvalan na nekom linku ili detaljnijem objasnjenju!"