da, ako nije do toga, onda je definitivno digitizer, nema što drugo biti. ajd javi kad ti drugi stigne i javi jel radi.
Printable View
da, ako nije do toga, onda je definitivno digitizer, nema što drugo biti. ajd javi kad ti drugi stigne i javi jel radi.
Računaj najranije za tri tjedna, dok to stigne.
Jel ima tko ideju kak stavit ekran da sjedne točno u centar, svaki put kad sam ga vraćao uvijek mi pobjegne desno dolje, pa se onda primjeti lijevo i gore ljubičasti rub, izgleda da je dosjed za ekran veći :( Najžalosnije je kaj kad ga spustim u dosjed nemogu ga micati jer se zaljepi :(
nema tu pomoći, samo moraš biti precizniji i to je to. ja također moram uzeti digitizer za svoj atrix, promjenio sam flat, ista mi je stvar, konektor od digitizera mi je očito otišao i ne radi mi jedna linija na ekranu. može se koristiti, ali nekad se blesira i to užasno iritira.
samo da javim, stigao mi drugi digitizer sa okvirom for free, evo već 5 dana i radi savršeno, zasad nema nikakvih anomalija. Mob skoro pa izgleda kao novi. Šta se desilo sa prvim digitizerom tko bi znao.
Jedno pitanje, posto pojma nemam u vezi updatea Androida, da li se na Milestone 2 moze uraditi update na ICS, uz to da telefon nije kupljen kod operatora. Da li postoji neki zvanicni upgrade i moze li se uraditi ili postoji jos neka mogucnost?
Hvala!