@locerko,
Ajde prelistaj malo pretodne stranice, kao i temu o zahtjevima za aplikacije. Vec se pricalo o tome, nema smisla ponavljati.
BTW, koristsi gumb Uredi post.
Printable View
@locerko,
Ajde prelistaj malo pretodne stranice, kao i temu o zahtjevima za aplikacije. Vec se pricalo o tome, nema smisla ponavljati.
BTW, koristsi gumb Uredi post.
Gledam malo ovaj mobitel, i razmišljam (kada prodam Galaxy-a) dali bih uzeo njega, Hero ili možda neki treći..
Ovaj mob mi fkt izgleda preopasno, nemam riječi.. Samo mi je žao dati 2500 kn za mobitel, a mobitelima cijene vrlo brzo opadaju i na velikom sam gubitku.. Tak da se još razmišljam.. odlučit ću kada prodam svoj mob.. zasada me zanima gdje se najpovoljnije može naći (osim na Njuškalu) ?
dali mi netko moze reci kako kontakte iz nokie mogu prebacit u desire?? javlja mi neku gresku, da nemre prepoznat file ili tak nekaj...
@locerko,
Ima vec cijela tema o tome, potrazi.
Kad snimam video s mobom slika mi trzucka i zvuk kasni za videom. Ima li kakvih rješenja za to? Na mobu je Froyo.
Stock Froyo ili custom?
vjerojatno stock froyo jer se to i meni desava ali samo kada snimam sa 720p
-što više tu čitam, ispada da taj mob ništ ne valja, nekome trza izbornik, nekome video snimanje ne funkcionira kak bi trebalo, ovo-ono, wtf?
Forum je i većinom namijenjen onima koji imaju problema. Kad je sve u redu ´ko hvali mobitel po netu
Video mu šteka jer snima u 720p.
Mobitel radi sasvim u redu, bez problema. Da ne valja ne bi bio prodavan u tolikom broju. Neki siteovi su ga proglasili uređajom godine.
A mnogo problemi su povezani i sa custom romovima.
uzmi dva najbolja kompa I daj ga razlicitim osobama.svako ce imat svoje probleme.zbog loseg rukovanja, ne poznavanja sustava, I sl.
kao I sa autima.neko nece imat nikakvih problema,nekom ce pola stvari otic na autu.isti auto,razlicite osobe,razliciti problemi.
pa tako je I sa mobom.svako ima svoje probleme.a ko god se kuzi u mobitele,zna sto je desire.tako da je glupo rec da mobitel ne valja.jer ne moze ne valjat kad nemas granica za nadogradnje I podesavanja.sto god ti ne odgovara prilagodis si...
Apsolutno se slažem sa zadnja tri posta, moj jedini problem s Desireom je što me oči bole i što mi je društveni život osiromašio od kad sam ga nabavio. :)
jasno je da ce se naic na neki banalni problem ali ništa šta se ne može rješit
nevidin razloga zašto bit tako skeptican, ovo je stroj koji nije za svakoga. Treba ga upoznat i istražit maksimalno da vidiš sve njegove cari
kada se je vec otvorila ta tema da i ja nesto kazem....
slazem se da se ljudi na forumima javljaju sa problemima i onda netko moze pomisliti da mob ne valja...mob je dobar ali ja sam se napocetku bio razocaro samo u tome sto su ga mnoge stranice i casopisi proglašavale mobitelom godine a onda su moja ocekivanja bila na maksimumu
daleko od toga da mob ne valja....mob je dobar ali ima jos mjesta za poboljsanja :)
jos nesto...
jedna me stvar smeta. kada se javi neki problem svi kazu ah to nije problem jer se sa rootanim mobom to lako rijesi ali to je zapravo ilegalan nacin rijesavanja problema i kao takav nije dobar.
Rootanje ilegalno?! Imaju neke kazne?
Rootanje nije ilegalno, ne pričajte bezveze
Problem je što nemam viška 2500 kn da se uvjerim u dobrobiti & mane tog mobitela, no ionako ga i dalje planiram kupiti, svaki dan sam na njuškalu, ima novih i za 2000 kn, ali su zakodirani na VIP, a to mi ne paše, nemam VIP broj, a na T-Mobile-u sam otkad imam mob... (preko 10g) [ima čak 2 na njuškalu koji su iz T-Mobile-a, ali ta ekipa traži 2700kn, je je taj mob skuplji u T-Mobile-u... pa čekam novi/nezakodiran za 2000kn :)
Znam da ispada da ima problema s mobom, jer onda svi pišu o tome, a nitko ne piše ništ kad je sve OK s mobom, tak to ide...
Sutra ili preko tjedna kanim zapalit za ZG ili okolicu i ubost ga, već mjesecima pikiram taj mob, dost' mi je traženja.
Bome načekat ćeš se :)
Od 7mj. mu pratim cijenu i otključani modeli su rijetko padali ispod 2500kn. Uglavnom su se kretali do 2500-2800kn. Zaključani na Vip (tada ga TM nije imao u ponudi) su bili oko 2200kn. Najbolje ti je ako imaš para, čekaj. Frend je čekao pa je naletio na oglas na njuškalu - otključan mob, 2200kn. Tip nije imao pojma šta prodaje i posrećilo mu se.
Ali bome i 3-4 mjeseca nakon ljeta mob i dalje drži cijenu, pogotovo otključani i očuvani :)
-znam, ali čekam već dugo, tako da će se i meni posrećit, sad je ljudima hitno, ovo-ono, evo danas od jutra (i tak svaki dan) pikiram svježe oglase na njuškalu :)
-ima puno lažnih oglasa sa lažnim brojevima tel. al' odmah ih skužim i javim redakciji njuškala da ih eliminiraju... Bio je nedavno jedan sa 8GB za 2200kn, ali nisam mogao po njega, imao puno posla na poslu i doma... blast...
mene je bas danas policajac zaustavio I napisao kaznu jer mi je mobitel rootan.jbg...nisam znao.haha
ma nemoj gluposti pricat kad neznas,jer ljudima punis glavu s neistinama.zasto bi htc napravio savrsen mob,ili bilo koji drugo proizvodac??pa namjerno stave nedostatke da bi ljudi kupovali nasljednika.mi sa rootanjem rjesavamo neke nedostatke.mob bez roota je I dalje sam vrh.
ok sprdajte se za mojim "ilegalnim" ali dodji sa rootanim mobom u servis pa ce ti se lijepo nasmijat i reci da ti ga nemogu popraviti a hvala bogu htc ima garanciju od 2 godine sto je dosta rijetko...
za rootanje ipak trebas imati neko znanje a prosjecni korisnik nece "potrositi" određeni broj sati samo zato da bi mogo imati rootan mob..eto o tome ja pricam...