Probaj na sinfuliphone forumu (nesto steka zadnjih dana, pa ako ne radi, probaj kasnije)
Printable View
Probaj na sinfuliphone forumu (nesto steka zadnjih dana, pa ako ne radi, probaj kasnije)
Moze li tko krekati izovi taxi i vremenar da vidim jesu li k cemu?
vremenar je odličan i mislim da nema kreknutog a za ovu drugu neznam
Čemu krekanje? Da jednostavno kupite aplikaciju i podržite developera? ;) ko da će vas ubiti 5 kn, a njemu to puno znači :D
stvarno nemam namjeru to radit 5 kuna nikog nije ubilo a čovjeku koji je to napravio puno znači
Kupujem aplikacije (osim navigacije koju smatram preskupom) ali skoro nikad nisam kupio ni jednu a da ju prethodno nisam isprobao.
Pogotovo weather gdje ima hrpa besplatnih, primjerice accuweather (definitivno najpreciznija koju sam probao, 15-dnevna prognoza) kod kojeg me zivciraju reklame (da ima opcija za in-app puchase maknio bih reklame) i sto ne pamti postavke za celsijuse pa stalno moram prebacivati sa farada.
Zato pitam; zelio sam isprobati preciznost i funkcije appa prije kupnje..
Imas ovaj Accuweather koji se placa i nema reklama (bar tako pise u opisu)
molim ako netko zna aplikaciju za izvješće sms-a,dakle da dobijem izvješće da je sms poslan na dotični broj probao sam iphonedelivery ali mi ne radi pa ako ima neki drugi a da znate da radi
BiteSMS sa cydie? (ima i "free" verzija)
Prvo, koristi tipku "uredi post" nego pisati dva posta za redom ;)
drugo, ne znam jel radi sinfuliphone repo na cydia, ali oni obicno imaju sve. Imas negdje postavku u bitesms. Ona ti zamjenjuje onu za poruke i sve preko nje saljes. Nemam ju instaliranu da ti kazem tocno, jer skoro ni ne saljem sms
da sinful ne radi trenutacno....pise i na njihovom webu! od kad je doslo ios 5 su im serveri down!
ali ima zato dr jako dobar repo za ovakve stvari. xellize! http://cydia.xsellize.com/
ima skoro sve kao i sinful!
Koja je alternativa za Viber i Skype, ali da radi iOS-Android? Skype ne zelim koristiti, a Viber mi sa 5 crtica wifi signala pokazuje da je signal slab, prekida vezu, kvaliteta zvuka ocajna
Znam za Tango. On mi je dobro radio na iOS-Android. :)
@svi :)
Preko vibera sam se spajao preko WIFI na dva razlicita routera (nisu u istoj kuci), signal na iphoneu full, a pokazuje da je kvaliteta veze losa. Zvuk jako slab, nekad prekine vezu.
Skype sam prije koristio, ali mi je gutao bateriju jer je bio stalno online. Znam da sam ga morao paliti da me netko moze nazvati. Kako je sad s tim?
Ista stvar kod mene s viberom cak i sa najvecim brzinama. A skype ne koristim vec neko vrijeme otkad sam prekinuo s curom hahah. Tak da neznam kakvo je stanje i nisam od pomoci ti hhh
Jel i kod vas ostalih onda kad nekoga zovete, zvuk druge osobe jako tih (cak i kad je do kraja pojacano)?
los je viber bez obzira na signal losa kvaliteta i gotovo