Ako promjenim product kod na neki drugi, dali ću moći i jezik poslije promjenit ?
- jezik je vezan uz product code (svaka regija ima svoje sifre). koji product code stavis, skida ti se odreden paket jezika kod updateanja. uzmi bilo koji balakans code i imas i hrvatski i engleski, pa nemas problema.
Dali ću moći staviti v40 Firmware ? Koji Product code ?
- v40 ne mozes staviti na samo par product codea, tak da se nemas kaj brinuti. cijela europa je u mogucnosti staviti v40. product code odaberes koji ti zelis. preporucam balakans ili euro product code. nisam siguran jel euro ima hrvatski jezik (mislim da cak i ima), ali euro medu prvima dobiva nove nadogradnje. a ak stavis balkans neces puno cekati, kasni mozda dva-tri dana.
Dali ću izgubiti kakve podatke ?
- podatke ne bi trebao izgubiti, ako ne napravis hard reset prije ili poslije nadogradnje. ali u bilo kojem slucaju nemoj raditi nadogradnju bez backupa, bilo preko moba na karticu ili nokia suita na komp. nikad se ne zna sto se moze dogoditi, a backup traje mozda minutu, a puno znaci.
Dali ima veze ono RED, BLUE ja mislim da je moja RED, te što će se dogoditi ako stavim BLUE ?
- boje su oznaka za koju boju ima rub mobitela. ona je vezana uz pocetni izgled homescreena i pozadine (crvena pozadina ''red stripes'' za crveni rub, ...). posve je nebitno stavis li blue ili red ili bilo koju drugu, nadogradnja je ista, samo ce ti skinuti pozadinu i temu druge boje.
Dali ću opet morat instalirat navigaciju ?
- ovisno di je sad instalirana. svi programi koji su instalirani na memorijskoj kartici ce raditi i poslije bez problema, tj. trebali bi raditi. trebas napraviti backup za svaki slucaj ako je program kaj upisao na memoriju mobitela, da se to vrati poslije.
- programi koji su instalirani u memoriji telefona su pod upitnikom. trebali bi raditi ako ne radis hard reset, ali uvijek postoji mogucnost da se nesto prekopira preko nekog programa tijekom nadogradnje, pa onda nece raditi. ako ces raditi hard reset, onda se neki programi mogu osposobiti kad vratis podatke prek backupa, ali ne racunaj na to.
- ak imas garmin na memorijskoj onda ti on nece raditi (neke verzije). ali ne moras raditi opet cijeli postupak instalacije, samo instaliras garmin.sis koji se nalazi na memorijskoj kartici i sve ce raditi po starome.
Dali će mobitel ostat hakiran ?
- mobitel ostaje hakiran ako ne napravis hard reset. u suprotnom zaboravi na hack dok opet ne izade novi helloox.