...na bogataškim farmama... :D
...sad o BB - poslije protrčavanja Sašinog u "Adam" stilu i ono malo šanse što je imala Antonija - više nema...
Printable View
...na bogataškim farmama... :D
...sad o BB - poslije protrčavanja Sašinog u "Adam" stilu i ono malo šanse što je imala Antonija - više nema...
sigurno ne u zagorju;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nisam ni skužio, nisam učitao sve fotke...
kakvo protrčavanje dmi?
...ono kad je gol trčao po onoj stazi za onaj autić a Zdravko je "upravljao" s njim...
Ma sve će sad kokice zvati Antonijin broj (sve si pomislim da taj čovjek nema ništa u glavi i onda napravi takav potez)...
Nedavno sam ja na forum.hr postavio temu o ružnim(čitaj odvratnim) očima i čudio se di je nestala,kad ono to "Marina - službeni thread";D
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=72965
Antoniji ponuđeno slikanje za Playboy
http://www.index.hr/images2/AntonijaSTRV.jpg
PRSATOJ zagrebačkoj studentici Antoniji, koja je u petak napustila Big Brother kuću nakon što je u "sudaru" sa Sašom osvojila samo 20 posto glasova gledatelja, poznati je časopis ponudio foto-session, ali ona je to ipak odbila.
Podsjećamo, Antonija je djevojka koja je jedina stalno paradirala u tanga gaćicama i nije se sramila presvlačiti pred kamerama.
Kako piše Jutarnji list, urednik časopisa Playboy Denis Kuljiš je, nakon što je napustila kuću, ponudio fotografiranje za Playboy, što je ona doživjela kao velik kompliment. No, odlučila je odbiti Kuljišev prijedlog.
"Mislim da se ne bih slikala, jer sam se dosta naslikala u BigBrother kući i mislim da više nisam zanimljiva." - kazala je Antonija, pa dodala kako joj seksualna apstinencija u Big Brother kući nije teško pala, jer prije ulaska u kuću nije imala dečka ni redovit seksualni život.
Kako se Big Brother bliži kraju, sve su popularnija predviđanja tko bi mogao osvojiti milijun kuna, a većina se slaže kako najveće šanse imaju Zdravko i Saša.
Pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera bit će poznat u nedjelju 26. prosinca, iako ne sumnjamo da će i ostali finalisti nesumnjivo postati medijske zvijezde, barem na neko vrijeme.
index.hr
...đe nađe Antoniju...dobro da nije pitao i Valentinu...čovječe...
A mene? I ja bi pokazao cice za playboy... za sitne pare ;D
daj fuj, odvratan si ;D
A kaj fali mojim cicamaaaaaaaaa??? :cry:
Baš su lepe, divne.. a da vidiš tek kad izađem mokar van na balkon...
sigurno imaš i piercing... ;D
Imam, imam... Al' malo južnije (my precious ;D)
LOL! hahaha ;D
ahahhahhahaa...strasno= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
a jel zna netko od vas,što nakon što završi ovaj Big Brother;hoće li početi novi i kada ili ćemo onog Nenu opet morati gledati u "Vetu"?
Jel zna netko di ima za skinut onu njihovu bozicnu pjesmu?
www.croplanet.com potrebna besplatna registracija. ili p2p probas
imas i neke remixeve
...pa imaš i na www.bigbrother.rtl.hr ...pod *download*...= Citat =:
Izvorno postao sirius
Pobjednik Prvog Hrvatskog Big Brother Showa Je....
SASA
KAO STO SMO I OCEKIVALI.....
The winner is:
ŠAŠA
Pa, zar je itko i sumnjao? :) Neka, mada mi nije bio favorit.
ŠAŠA
ŠAŠA
ŠAŠA
bilo je neizvjesno do zadnjeg trenutka= Citat =:
Izvorno postao IggXy
ajme iggxy........ po tvojim postovima se zakljucuje da si nabijen emocijama :D e al zakasnio si ja sam prvi proglasio pobjednika, i to sam stisnuo send post u istovrijeme kad je darija izgovorila pobjednika :)
drago mi je da je sasa pobjedio jer je moj tip (bajker ko i ja, mada je on lici na pravog bajkera i po izgledu a ne samo u srcu)
drugi kandidat mi je bio alen