Dobar, dmi :thumbup:
Ali i ona bifša nije bila za odbacit. I'm glad I ain't you - ne bih se mogao odlučit...
Printable View
Dobar, dmi :thumbup:
Ali i ona bifša nije bila za odbacit. I'm glad I ain't you - ne bih se mogao odlučit...
Ma vid ga! Trept-trept. Cakano... :klap:
lajkam.....
evo ga - ofca se vraća u velikom stilu... ovaj stripoliki avatar je preeezaaakon... dmi -> :beer:
Blue stari ali novi turboCool http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_4_9.gif
Thanx y'all for noticing
:beer:
sto mislite o kradji avatara? vidio sam da je ejdan decko ukrao moj avatar na jednom drugom forumu (vidim da je uzeo bas od mene jer je tocno srezan kao moj, a nemoguce da 'slucajno' isto tako srezao ga)
That is so LAME!!!
Toliko crteža, slika, ideja, stvari postoji, a lik krade. Fakat je lamer.
znam i ja to o krađi avatara,kradu sa onog jednog cyber foruma,maznuli su prvo gogu,pa tebi i sad se nemogu sjetit ješ onog jednog moda što ima avatar što si kao ruku zavlači u gaće
Ja sam bar siguran da moj nece niko ukrast
heheh ona je samo moja
bar trenutno :kiss: :kiss: :kiss:
Ma ne kužim tu ekipu. Pa valjda je veća fora bit unique, prepoznatljiv na neki način (bilo to pozitivno ili negativno). Inače ne staviš nikakav avatar, ili ostaviš defaultni. Cijela ideja toga i je da se malo razlikuješ. Kao i sig.
Ne volim ljude koji kradu. Avatare.
A dobro , sad ...
mislim ja cesto vidim neki avatar koji mi se vida, msili mgif neki , za stationary avatare to ne , ali gifova ima fornih,
zas ga ja nebi stavio , samo az to kaj ga neka druga osoba ima...
pa nije ga ni on , vjerovatrno , izmislio ...
Ja volim bit originalan. A i ti, vidim. Sigurno ti ne bi bilo OK da ti netko popali ovaj avatar, ne? Pa statičan ili animiran, nema razlike. I moj je do danas bio statičan, pa sam dodao malu animacijicu, al mi isto tako ne bi bilo drago da mi ga netko mazne....
ima puno stranica na kojima se mogu pronaći razno razni avatar, tamo škvadra često i traži avatare pa nije nemoguće da neki ljudi na različitim forumima imaju iste avatare... recimo čisto sumnjam da je netko baš gogu 'ukrao' avatar...
preporučam ti da makneš bijelu pozadinu, tj. ostaviš je transparent, ko što je moj recimo, bolje bu zgledalo... ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
BTW ja sam svog daaavno našao kao screensaver za SE T68i, pa ga prilagodio... ;D
Baš sam htjeo bd-u reći da je ovo bijelo katastrofa, baš gledam danas i razmišljam si jel to tako oduvijek bilo ili ne ;D
BTW; trust mi, ako netko ima isti avatar kao ja onda ga je mogao samo od mene maznuti ;D
bar nisi prepotentan ;D ;D
Volim biti u središtu pozornosti, ali ne moramo baš ići offtopic, stoga... ;D
ja sam tvoj avatar vidio na nekoj američanskoj "puno .gif-ova imamo" stranici.= Citat =:
Izvorno postao gog
To su ima forum harvester botovi pokupili sa cafe-mobila ;D
Dad, sad i ja vidim bijelo. Hell! Nekad nije bilo, oččit kad sam animaciju dodavao sam i BG sj*bao. A ništa, do utorka će biti tako...
gog pa sigurno si i ti od nekud uzeo taj avatar, nisi ga sam napravio, tak da.... :rolleyes:
Mozes na properties vidjeti :) Ovako,na cyber forumu su Killi,Gogu i WB-u drpili koliko sam vidla...Ja bi tu stavila moje oko za avatar ali je pre velika slicica pa cu ostaviti cucka :-/= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
A Gogov sam ja davno vidla na www.zedge.no na animacijama za mobove...
Damn, a ja svoj nisam vidio na ni jednom forumu ni u animacijama za mobove, nego na jednom khmmm... sajtu ;D
da znam na kojem;);D