sync nema, a gdje god da ga sprema nisam ga uspio naci :)
Printable View
sync nema, a gdje god da ga sprema nisam ga uspio naci :)
A koja je to aplikacija?
Ja sam koristio Helium,nemam rootan mob.
Ne znam baš. ;) Isprobao sam dosta tih notes aplikacija, nijedna od njih (pa ni ova koju trenutno koristim) ne sprema ništa na SD card. Sve isključivo u sqlite u /data/data.
Da ne crosspostam: http://cafe.mobil.hr/threads/78015?p...=1#post1075846
U mom slučaju radi se konkretno o tom uređaju ali problem vjerojatno nije vezan za specifičan uređaj pa eto da pitam i tu.
Novi update Whatsappa oboji kvačice u plavo kad primatelj pročita poruku :D
samo da se javim, rjesio backup s heliumom, odlicna stvar.
Ne kužim, kod mene je i dalje po starom. Imam dojam da sa svakim novim updateom aplikacija radi sve gore ili su im serveri u banani. Nekad poruke kasne po 10-20-30 min, a i kad poruku pročitam, ovaj mi u notifications baru par puta stavi tu istu poruku kao da nisam pročitao. To mi se počelo javljati od prije cca mjesec dana kad je isto neki update izašao.
Domi, mislim da i druga strana mora imati zadnji update instaliran (kod mene pola kontakata ima plavu kvacicu, pola ne)
Nemam takvih problema domi. Sve uredno ide, nikakva kasnjenja. Kasnjenja bi relao prije da su do veze, odnosno imao sam prije problem sa kasnjenjem i bilo je do neta mog.
Sto se tice toga za kvacice, ne znam jel treba imat. Meni svi imaju plave.
Mislim da će teško biti pogoditi zašto ima ili nema plavih kvačica. Poslao sam ženi poruku ujutro i ona je je odmah pročitala a meni su kvačice bile sive. Navečer isti dan su poplavile iako nijedno nije instaliralo nikakav update niti (niti aktiviralo tu opciju jer to ni ne postoji). I od tada radi kako je predviđeno.
Ma sljedeći tjedan mi stiže nova mašina pa ćemo vidjeti kako će na njoj raditi. :)
Uglavnom, još sam malo testirao, dio kontakata ima plave kvačice, dio nema. Očito moraju to ispeglati...
Da, mijenjaj tu kantu:big smile3: to je sigurno do uređaja i uzmi si neku pilu :biggreen:
tko još kupuje Prestižo;)
Đe si bona nejavljaš se i nema te ko ni lanjskog snijega:smile:
U svakom slucaju, te whatsapp kvacice se ponasaju eraticno. Kod frendice sa ajfonom imam kvacice, ali na jucerasnje zadnje dvije poruke ih nisam dobio iako znam da ih je procitala.
S druge strane, cura instalirala zadnju verziju i poceo sam dobivati kvacice od nje. Nista ja to ne vjerujem.
Ovaj Tapatalk je postao prelos. Svaki update je sve losiji.
4.10.0 donosi sve najgore. Strasno kaj su napravili od aplikacije
da,uzas... bas sam htio komentirat... prelose...
Ima kakva alternativa? Apk na neku staru verziju ako bolje radi?
Ja sam se vratio na 4.6.2. Ta mi je bila najbolja i najbrza.
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:59 ----------
Cak su na fejsu iskljucili da ljudi mogu post ostaviti na stranici. Do neki dan se moglo.
Svugdje su bombardirani kako je los update, no to kod njih nema ucinka mislim. Nikad ne slusaju korisnike.
Jel imaš link?
Jedino ako dokažeš da si ga stvarno kupio. ;)
Da? Bah. Kad sam ga ja kupovao nije bio. :mad:
Također.
Isto ga kupio i onda su ga stavili free. A mi koji smo ga kupili imamo kao vip (bez reklama) a ovak i onak nema reklama. A da bi imao vip moraš se logirat s mailom i ne znam jel to više moguće i dobit. Ma glupost. Uništili su skroz aplikaciju.
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 19:52 ----------
Evo linka, verzija 4.6.2
http://goo.gl/YhgH9c
Evo ga taman u postu iznad tvog :D
Melem za oči :)
Fala ti ko bratu :)
Da li netko možda ima android aplikaciju Skiti 2.0.1 jer sam je slučajno pobrisao a ne mogu je naći za skinuti pa bi molio nekoga ako ima da mi javi na pm ili da stavi lupload na link
pozdrav
Trazim neki task app/widget koji bi na zaslonu ispisao nesto tipa "no tasks today" ili slicno.
Probao sam ih nekoliko sa play stora,ali bezuspjesno.
Pucajte prijedloge...
Gtasks, Agenda widget... afaik, dok sam to koristio imali su widgete i kada nemas taskova nesto je pisalo u gore navedenom
Sve je to super ali meni neda instalirati
Trebas instalirat Amazon appstore i onda preko njega.
Jesam na mobitelu i nece nista
Da li ides preko browsera ili aplikacije?
I jedno i drugo. Preko aplikacije mi stavi blank screen ne vidim nista a preko browsera me salje da instaliram app.
Sretnu Novu godinu želi nam Amazon sa poklonom aplikacija u vrijednosti $110
P.S.
Radi li kome Republique i Thomas was alone?
Republique mi uopće ne da instalirati na mobitel, a Thomasu faila instalacija.
Facebook Lite se pojavila pa kome treba
http://www.apkmirror.com/apk/faceboo...-official-apk/
Jel vama stižu obavijesti o novim postovima? Meni ne od neki dan.
A gdje, na mailu, tapatalku? Ili čemu?
Na mailu i tapatalku. Sad sam riješio mail, bilo mi je u control panelu isključena instant notifikacija ali neznam zašto kad to nisam dirao uopće. Tapatalk i dalje ne radi
Ako koristiš neku stariju verziju Tapatalka ne radi zbog Lollipopa. Starijim verzijama ne rade notifikacije na Lollipopu.
Ja imam stariju(4.6.2) i betu zadnju (4.11.0) i na staroj ne rade dok na novoj normalno rade.
Koristim Tapatalk v4.10.4 i KitKat, nisam na lizaljki
A notifikacije od ostalih foruma?
Ne dobijam, biće da Tapatalk zeza.
meni na 4.8.3 tapatalk normalno radi...
Reinstalirao sam Tapatalk i sad radi sve.
2.4.15 tapatalk radi odlično
htio bih upozoriti potencijalne korisnike da izbjegnu aplikaciju SMS backup+
https://play.google.com/store/apps/d....smssync&hl=hr
dobro napravi backup i sve ali backupira na gmail i potom od vas nesvjesno dobije pristup ne samo mailu nego i lozinki. nakon backupa, na mail su mi počele dolaziti razni mailovi od nekakvih djevojaka crnkinja iz bangladeša i burme sa golim slikama koje su mi davale svoje brojeve telefona, reklame o sredstvima za povećanje penisa itd..
može se koristiti na backup i restore ali nakon toga obavezno deinstalirati aplikaciju i promijeniti lozinku na gmailu.
bolja od nje je ova, ima dosadne reklame al ne napada mail..
https://play.google.com/store/apps/d...contacts&hl=hr
ovu drugu koristim i ok je.
Promjena lozinjke ti neće pomoći ako si dospio na spam listu, dovoljno je da imaju tvoju mail adresu da ti šalju mailove. Sve takve mailove trpaj na spam listu, radi filter da ih briše, bori se protiv njih dok ih ne iskorijeniš :)
Inče, jel dobra crnkinja? :)
Instaliraj backup+ pa ces vidjet hehe ;-)
Oni ti ne mogu uzeti šifru samo tako da instaliraš aplikaciju, tako da nemaš brige s tim. Mogu ti doći do email adrese i slati spam, što se u ovom slučaju vrlo vjerojatno nije dogodilo.
Razlog zbog kojeg tvrdim da se nije dogodilo je zato što je aplikacija open source i možeš pogledati cijeli kod ovdje. Također nisam još od nikog čuo da to tvrdi osim tebe, tako da nije u redu od tebe da tako optužuješ bez dokaza.
Slažem se, koristim aplikaciju godinama i nikad nisam imao nikakvih problema. A inače, aplikacije nemaju nikad direktan pristup tvojem passwordu, Google je to riješio na druge načine :)
Kolko bezveznih aplikacija :D
Jedino mi Runtastic zanimljiv
Normalno.
Samo instalirao sam Amazon Appstore i ne ucitava mi nista, niti jednu aplikaciju, samo crni ekran :D
@yager ,
To ti je zato što si gunđao. Tak ti i treba. ;D
Sve dođe na svoje :D
kod mene sve prošlo ok
Kako mogu gledat streamove? Jel ima neki player? Nije bitno jel se placa.
MX Player. :coffee:
Postoji posebna tema za diskusije o aplikacijama.
Cant play this poveznica
Mx player
Pogledaj malo ovu temu:http://cafe.mobil.hr/threads/80177-IPTV-na-androidima
Postovanje,trazim al nemogu naci neki program za printanje, kao print boot ali da je free.Imam hp print ali mi aplikacija eprint ne vrijedi jer mi printer nema tu opciju a ima wireless konekciju. Hvala vam...
Svojevremeno sam tražio slično rješenje, PrintBot je najbolje što sam uspio pronaći. Free verzija mi radi OK. Ako tebi stvarno treba plaćena verzija onda je plati, $3 stvarno nije puno. Crackove ovdje nemoj ni slučajno tražiti.
Ja koristim Printer share. Radi ko pekmez. :)
Imam samsung galaxy s 5 mini i zelio bi ugraditi IGo navigaciju pa molim savjet koja navigacija IGo je za moj mobitel najbolja.
Postoji cijeli poseban podforum o iGo navigaciji. :coffee:
Ne mogu se sjetiti kako se zove aplikacija koja skriva aplikacije u ladici s aplikacijama
Zna li netko?
Skini koji launcher i skrivaj koliko hoces. Ja koristim godinama Apex i mirna bosna.
Eh, ali onda gubim double tap to lock/unlock
Zato se skine aplikacija "screen off and lock", Nova Launcher i sve radi.
A sto je sa double tap to wake?
To mi je bitnije nego da ga tako mogu zakljucat
ja imam na G2 kako je shanta naveo i sve radi
Znaci radi i dttw i screen off and lock?
Radi da.
Ali u kombinaciji s nekim launcherom koji ima geste. Pa mozes podesit lock na bilo koju gestu.
DTTW radi bez obzira na launcher (na G2).
Wake da, ali ne i lock. Ja pricam za lock samo.
Sve radi,dttw i dttl. DTTW radi bez obzira na launcher,a u launcheru (Nova) podesiš gestu "double tap" da otvori dotični program (screen off and lock) koji ugasi ekran. Sve se odigrava u djeliću sekunde,ako te eventualno brine što je duži proces nego inače. Uglavnom,neprimjetno.
Kako na nova launcheru pod double tap postaviti aplikaciju screen off and lock?
Ne mogu nista u double tap, pise mi da je to samo za prime verziju
Ajme koja trakavica oko tog double tap, strašno. :rolleyes:
Ako piše da je za prime onda je za prime. Pogodi što bi sad trebao napraviti. :whistle:
Forum postoji da se nedoumice rijese i da se odgovori na pitanja/pomogne nekome
Pretpostavio sam da se nekako moze buduci da je kolega yager tako postavio, ali ocigledno je kupio launcher
Nova launcher jedino u plaćenoj verziji.
Apex može i u free verziji.
Ja koristim godinama već Apex i ne mičem se s njega.
Napokon postavljeno. Hvala vam na pomoci
Jel netko zna za neku aplikaciju tipa telefonske sekretarice koja se instalura na mob i snima poruke na mob. Nešto takvo je imao nokiin symbian i radilo je savršeno. Snimiš svoju poruku tipa:nakon zvučnog signala ostavite poruku, i nakon toga pozivatelj ti može ostaviti poruku koja se snima na tvoj mob. Dakle praktično se javi tvoja vlastita sekretarica i snimi ti dolazni poziv na mobitel. Na google playu sam našao neke nefunkcionalne aplikacije i dosta aplikacija koje pozivatelju automatski pošalju sms tipa: nemogu se javit ostavite poruku ili nazovite kasnije???
mozete sa power toggles staviti ikonicu koja ce vam zakljucavati ekran
Ne nego nesto kao sto je imala nokia,answer machine koja je radila na mobu.Dakle javi se tvojatelefonska sekretarica,instalirana na mobitelu i odvergla poruku kpju si sam sniio,npr.nakon zvucnog signala ostavize poruku.Poruku koju ostavis,zvucnu,sekretarica snimi izravno na mob.Poslije tu poruku mozes preslusati kao i svaku drugu zvucnu datoteku koja ti se nalazi na mobu.
Zna netko za noviji app ove funkcionalnosti?
https://play.google.com/store/apps/d...elop.rotator_t
Znači tražim filter za autorotaciju, tako da npr. mogu stavit autorotaciju za galeriju, ali ne i browser.
Problem s linkanim appom je da ne radi na 5.0.
Tasker :D