on napravi film o nečemu što je aktualno i zato jer smatra da treba ljudima otvorit oći, a ne zato što je opsjednut nekim. tako je napravio i bowling for columbine, koji isto treba pogledati.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Printable View
on napravi film o nečemu što je aktualno i zato jer smatra da treba ljudima otvorit oći, a ne zato što je opsjednut nekim. tako je napravio i bowling for columbine, koji isto treba pogledati.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
:rolleyes: da i "ludi za oružjem!"(ah ti ameri)
moor zarađuje pare i to je to....
Mi nismo anđeli 2 6,5/10
Odličan film ako se pogledaju ostali srpski filmovi...film je stvarno snimljen reko bi da je iz amerike...a još dobra ona mala;)...dao bih bod više al je film imao grozan zvuk iako je sa original dvd-a...stalno moraš pojačavat i stišavat...
bas sam danas cuo za taj film, koliko cujem isto je dokumentarni?= Citat =:
Izvorno postao lili
I kaj sad? Ako je zaradio pare s prvim i postao poznat, te počeo mlatiti pare, trebao bi dignuti ruke od tog posla? Pa, fala bogu da ga je vidjelo mnogo ljudi i svaka čast da je prodao dokumentarac, žanr koji je već dugo na margini filmske umjetnosti. Ili je to opet ona teorija, ako je komercijalno - ne valja?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Trenutno na HRT1: "Dugi oproštaj" (Long Kiss Goodnight) - jedan prilično dobar akcić sa super kombinacijom Gina Davis/Samuel L. Jackson.
7.5/10
Da, trebo bi to radit volonterski.... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Bolesnici su podijeljeni u tri kategorije: traumatizirani, ali u dobrom stanju, oni kojima je bila potrebna pomoć i oni kojima pomoći nema. Svi su eutanazirani.!!!!!
Mislim da će Moor imat puno matrijala za novi film!!!btw ovo je s Iskona,bila je i o Bushevoj mami ali nemrem sad naći,kaj ona trkelja,u stilu:ove ljude kaj su evakuirali negdje na stadion,ona je bubnula i ostala živa-kao nisu ni prije živjeli neznam kak pa im je ovo super smještaj.Ma joj... sorry za offff
Ma, cijelo je to Bush stablo maloumno, ali nemojmo sad opet o Amerima i u ovom topicu.
Izgubljeno bratstvo (Taegukgi) 10/10 - Odličan film o dvojici braće koji silom budu odvedeni u korejski rat, ima dosta potresnih scena (ratnih i emotivnih) + odlična glazba! Prva liga film, isplati ga se pogledati zbog zadnjih 30 min. Uff još se ježim..!
Fat Albert 5/5
Kao frajeri iskoce iz crtica i pomazu nekoj curi dobra komedijica sa ponekim "diječijim dijelom"...i malo ljubavi..."Hej Hej Hej!";D
Preporučam pogledati ako volite takve gluposti
Alo! Pa dajte otvorite zasebni topic! Gdje god se spomene Buš i Amerika, odmah krene rasprava. Dajte, molim vas.
Back on topic:
"Sirena za uzbunu" (Ladder 49) - a ono, klasično pripovjedanje o vatrogasnom pozivu i tragedijama koje idu uz to. Možda previše vuče na limunadu. Vidi se da se išlo ispričati priču o vatrogascima kao herojima, pogotovo nakon 11. rujna, ali moglo se i malo drugačije pristupiti.
5/10
"Na kraju dana" (The Remains of the Day) - film sam pogleda više puta i svaki put mi je jednako dobar i zanimljiv. Emma Thompson i Anthony Hopkins su više nego odlični u ulogama domaćice i butlera.
8.5/10
E to mi je genijalan film. Stvarno genijalan. Najbolja ulogau Anthony Hopkinsa i Emme Thompson u filmu posebne atmosfere. Čista desetka,a film je ljubavni.
..i ja sam ga gledala par puta.Slažem se s vama!oooooofffffcorse:spin:= Citat =:
Izvorno postao niten
"Doba nevinosti" (The Age of Innocence) - još jedna kostimirana drama s početka prošloga stoljeća sa Daniel Day Lewisom, Michelle Pfeiffer i Winonom Raider u režiji Martina Scorsesea. Ne znam zašto, ali takav žanr mi se ful sviđa. Ta ondašnja društvena hijerarhija, ti besmisleni, ali nevjerovatno elokventni razgovori, to spletkarenje dokonih bogataša koji nisu imali pametnijeg posla već se baviti drugima...
9/10 (bez obzira što se u nekoliko kadrova actually vidi mikrofon)
sorry kaj upadam, a Razum i osjećaji ?(mislim da je i tu Ema Thomson,Kate Winsley(votever)znate na kaj mislim!?To mi je isto dobro:spin:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Grunt, si malo fulao temu? A? ;)
..ma on mi je tak dobar..on je u svom filmu:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Btw-pak ću dobit code red!!!!zzzzzzz;D :spin:
Je, definitivno. ;) Uskoro u kina dolazi film, čini mi se od iste spisateljice, "Pride & Predjudice".= Citat =:
Izvorno postao lili
Nitko Ni Spomenuo Ratovi Svijetova Ocjena 10/10
ispravka spomenuli su,,nisam skuzio da ima 30 stranica,,a novi sam tu,kaj sad ne??
meni je film mrak!!
rat svijetova...spomenut je puno puta...
vera drake7/10,par malo probavnih scena i odlična gluma glavne glumice
najbolji tim-neću ocijenjivati-500x viđeno,nemojte gledati....(američki nogomet)
Hrabro srce(DVD izdanje:))11/10;);)
privedite osumnjičene-bio na telki,5x ga gledam...8/10
@frish-KI: sorry, malo euforije i... Al nema veze, vidim obrisali ste me :D
Konačni pad - gledao sam ga sinoć i nije me uspio zadržat na stolici.. Nakon 40min filma sam skužio da me uopće nije zaiteresirao, a očekivao sam tako dobar film. Neću mu dati ocjenu jer ga nisam cijelog pogledao..
Ipak mislim da sam još pod dojmom "Izgubljenog bratstva", pogledao sam film još jednom i potvrđujem ocjenu :D :thumbup: 10/10