Ne bi rekao da su na SIMu. Svaki zaključani(i/ili brendirani) dolazi da postavkama već.
Printable View
Ne bi rekao da su na SIMu. Svaki zaključani(i/ili brendirani) dolazi da postavkama već.
Ja sam zvao SZK bas iz tog razloga jer moj mobitel nije niti brendiran niti zakljucan, a nisam imao postavke za internet na mobitelu.
On (taj operater) mi je rekao da bi ih morao imati, pa me ispitivao di sam kupio mobitel bla bla bla, da bi na kraju rekao da ce mi poslati postavke.
Dok recimo kada ubacim T-Mobile SIM u mobitel, automatski imam sve postavke.
A da možda ROM nema sve te postavke već u sebi? :)
moze jedno pitanje, skinuo sam Weather widgets posto mi na Launcheru ne prepoznaje orginalni HTC-ov, te kada sam ga prebacio na SD, vise ga nisam imao u opciji stavit na wall, dali netko zna u cemu je problem ili nesto krivo radim? hvala
Zato jer imaju bazu, odnosno Cynogen ima bazu postavki i ekipa je od njega uzela. I upravo ti je do toga. Čim ga zaključaju(i/ili brandiraju) stave postavke.
Jesi to stavio u Desire sa custom romom?= Citat =:
Dok recimo kada ubacim T-Mobile SIM u mobitel, automatski imam sve postavke.
kod tvornickog softvera mozes samo odredene aplikacije prebacivat na sd.to ovisi o vlasniku programa dali je update-ao svoj program.jedino rjesenje ti je rootanje uredaja,stavljanje novog software-a tj.roma sa app2sd+ podrskom.tada ti sve aplikacije idu na ext 3 particiju.
znaci trenutno moras kod svake aplikacije posebno provjerit dali podrzava prebavivanje na sd karticu.
a mislim da je to sad dosta olaksano.imas tu unrevoked metodu,spojis mob sa kompom I taj program sve sredi :)
malo proguglaj.bit ce ti jasnije.gubis garanciju,ali vracanjem software-a tj.
originalnog roma,vracas I garanciju :)
tesko je zeznut nesto na androidu.ali radije dobro istrazi,i provjeri sve.a to sa memorijom je zeznuto.jer nakon par kvalitetnih aplikacija je vec pun.
kada ga rootas stavis neki custom rom,i koristis ga I u tom trenu nemas garanciju,a aplikacije idu na sd.u slucaju da se nesto dogodi vratis stari software I garancija opet vrijedi...