Isprika, SwitchPro koristim, uopće nisam razmišljao kada sam napisao LauncherPro.
Printable View
Isprika, SwitchPro koristim, uopće nisam razmišljao kada sam napisao LauncherPro.
Sta se desava sa ovog "mobilism" foruma u zadnje vrijeme je salno of ima li neko kakvu zamjenu za isti??????????????????
Imaš na iPmartu skoro sve aplikacije kao i tamo.
Samo je navigacija puno preglednije složena na mobilism- u.
Volio bi za x10 navigaciju postavit. Koja je po vama bolja za Hrvatsku?Moto navigation ili Navigon??
Bog svima imam jednu zamolbu ima li tko aplikaciju da im da link ili da je posalje zove se HR CALLER ID imao sam je i bila je na marketu,medjutim ja sam morao hard reset telefona pa je vise nemam a na marketu ne postoji vise hvala..
pitanje. nađem si krekanu aplikaciju. i skinem na PC fajlove. i u koje foldere šta stavim na aparat? oO
Evo, poslao sam: http://hotfile.com/dl/91421555/eb572...lerID.apk.html
dosta puta sam citao postove i svi preko nekog managera instaliraju programe, sta se nemoze normalno, ja odem di se nalazi ta datoteka i kliknem na nju i ona se instalira
pa udem u datoteku i tamo nadem program koji sam prebacio i samo ga pokrenem i instaliram, na to sam mislio :D
A kako tocno "udjes"? Kako tocno "nadjes"? Kako tocno "pokrenes i instaliras"?
No dobro, da ne filozofiramo dalje... Odgovor si dobio.
znam di stavim datoteku, al skuzio sam cem sluzi
Nego dali ima neka aplikacija, sa kojom upravljaš televizor, radio i tako te stvari po dućanima da ih zahebavaš kada prezentiraju tv-e i tak to, mislim da je nokia imala tako nešta?
Da li postoji neki dobar cleaner za brisanje starih nepotrebnih stvari i smeča koje se s vremenom nakupi?
Pa mislio sam npr. na history koja se nakupi nakon surfanja, kada se deinstaliraju neki programi sigurno ostane nešto od njih u registru... probat ću staviti taj cache cleaner...
Trebao bih aplikaciju Screen Suite Screen Lock, pa ako netko zna link, bio bi mu zahvalan :)
Evo LINK
Jel ima šta tipa aplikacije Blink da radi na Legendu?
Znači to je aplikacija koja može promjeniti boje one LED-ice kod prednjeg zvučnik i može se podešavati.
Aplikacija se plaća, tako da mu taj Androlib link ne pomaže
Screen Suite download
A što se tiče ledice, root-stavi cyanogena i mijenjaj kako hoćeš :D
Vidi jel ima još Hero Led aplikacije
Ima netko možda Wolframalpha? To bi mi bilo überkorisno :D
EDIT: Bilo bi mi korisno i ako netko ima informaciju jel ima tog uopće crackanog da se ne mučim bezveze tražit okolo.
EDIT2: nađoh, ako još nekom zatreba, aplikacija je genijalna :)