koliko znam kapacitivni displeji se ne kalibriraju
Printable View
koliko znam kapacitivni displeji se ne kalibriraju
ako ko zna najlaksi nacin za rotanje se x10...2.3.3
Trebam pomoć. Frend (čitaj znatiželjna mu sestra) si je blokirao Xperiu x10. Fulao je ono otključavanje 3 puta i sad ga traži google account za kojeg naravno nema pojma. Na koji način je moguće otključati mobitel? Hvala
https://accounts.google.com/RecoverAccount
nema druge
Pokušali smo. problem je što mu je account kreirao frend i nema pojma ni koji password ima ni tajno pitanje. Da li postoji neki hard reset ili tako što?
A kakav bi to bio security kad bi postojao "hard reset"? Onda bi i ja mogao doći i napraviti hard reset bilo kome. Mora nekako dokazati da je to stvarno on.
U tom slučaju preostaje jedino kreiranje novog google accounta.
moze jedino mobitel hard reserirat, account nikako
Hard reset mobitela me zanima. kontakti su mu na SIM kartici...za poruke i aplikacije ga nije briga. Pokušao sam uključiti mobitel držeći donje dvije vanjse tipke pritisnute. Mob se uključi i u donjem kutu piše "sigurni način rada". Ali nigdje mi ne nudi ništa drugo :(
hard reser mobitela...ne accounta
Nek skine PC companion ili SUS i ide na repair, to će mu reinstalirat OS gore i pobrisat sve. I sad nek napravi gmail kojem će zapamtiti lozinku =)
pozdrav zna li neko gdje naci ROM Wolfs TW Gingerbread V7b6 probao sam na xda al neide
nema nista od tog svi ti linkovi vode na xda........
Imam problem kada udjem u kameru i podjem da slikam kamera zaledi i doje mi : Aktivnost kamere (u aplikaciji kamera) ne reagira ??? cekati prisilno zatvoriti ??? sta je u pitanju ako neko zna
probaj settings > applicatins > Camera > Clear data
za početak :)