pa kaj nema update za 5800 silver :angry:
Printable View
pa kaj nema update za 5800 silver :angry:
0579279 kupljena u vipu je sad na v40. Dakle vipovci navalite
ee, jel se moze instalirat novi firmware preko pc suite-a?
Prvi, drugi i treći dojam.... puuuno bolje.... Sad je ovo mobitel tek...
Update preko OTA-e ne radi, tj ne vidi novi soft, a na stranici također pokazuje da je zadnji soft 31, tako da ne vjerujte nokiji.
Nokia software update i držite fige :)) Meni upalilo bez mjenjanja product code-a, a već je nemesis bio spreman... :comp:
Jel su se kome povecale slike kontakta na pocetnom ekranu nakon updejta na v4 i kako to smanjiti
Evo skuzio da se pomjeraju :crazy:
Vidim da sam ja i dalje jedini kome ne radi RDS na radiju, dok su strani forumi prepuni pritužbi da je radio-sekcija najviše stradala ovim updateom.
Ima li još nekoga da mu se radio stalno ruši i smrzava mobitel i da nema ispisa imena stanice?
Nisi jedini. RDS ne radi ni kod mene od updatea na v40, ali radio prilično stabilno radi. Zapravo, samo jednom mi se srušio kad sam radio scan dostupnih stanica. To je bilo prvi dan kad sam updateao i do tog trenutka je i RDS normalno funkcionirao. Dosta bugova je u tom radiju, još od v30, kad mi se otprilike svakih 30 sekundi (i tako STALNO) volume smanjivao na 0 na jedno pola sekunde. Od updatea se to više ne događa, al sad RDS-a nema. Možda isprave grešku u nekom sljedećem (hehe) firmwareu
Ni meni ne radi RDS, a ni radio nije stabilan ako se traze stanice osim sto se slusaju spremljene. Nazalost nesto se pobrkalo, ali rijesiti ce to Nokia :)
Jedno pitanje. Utjece li promjena product codea na certifikat za potpis aplikacija? Ne znam trebam li vaditi novi.
Ne. Certifikat ti je vezan za IMEI.
meni baterija traje 1 dan kraće!
Meni baterija nikad ni nije trajala duže od jednog dana. :) Btw. koliko vi to skrolate pa da vam to isprazni bateriju? Na to postrosim valjda 20 sekundi dnevno, ako i toliko.
Osobno imam dojam da baterija traje čak nešto duže nego sa starijim firmwareom. Jučer ujutro oko 10 h sam ga skinuo s punjača i CIJELI DAN do kasno u noć čačkao po njemu, isprobavao programe, dosta koristio bluetooth i evo sad mi kaže da je prazan.
bok forumaši, ovako. moj problem je. kupio nokiu i (tmobile sim) i isti dan sam ju apdejto na v31... nakon tjedan dana sam otključo sim i sad je došo dan kad je izašao novi update. međutim za moju nokiu nije... dali to ima ikakve veze sa oključavanjem. code mi je 0577303. anyone help ... :-/:confused:
Nema veze s otključavanjem, to što si naveo je T-Mobileov product code. Trebao bi promijeniti u Balkans s odgovarajućom bojom.
uspio sve hvala, mob leti
Oprostite što upadam ali zanima me par odgovora vezanih uz nokiu 5800
Nokia 5800 v31.0.101 HACKED
Product code: 0575407
Iskreno neznam od kuda je ali od ponuđenih jezika imam Engleski , kineski i još neki sa simbolićima. Kupljena u St. Marteen-u.
Zanima me:
Ako promjenim product kod na neki drugi, dali ću moći i jezik poslije promjenit ?
Dali ću moći staviti v40 Firmware ? Koji Product code ?
Dali ću izgubiti kakve podatke ?
Dali ima veze ono RED, BLUE ja mislim da je moja RED, te što će se dogoditi ako stavim BLUE.
Dali ću opet morat instalirat navigaciju ?
Dali će mobitel ostat hakiran ?
Evo nadam se da neće biti problem odgovorit na ovih par pitanja. Ako me još što bude zanimalo Editirat ću post.
Unaprijed se zahvaljujem i nadam se pomoći.