na koje tocno mislis ima ih osam na "vanjske" ili unutarnje koje nevidis dok ne rastavis mob. Sve u svemu u mobis s njime:respect:
Printable View
na koje tocno mislis ima ih osam na "vanjske" ili unutarnje koje nevidis dok ne rastavis mob. Sve u svemu u mobis s njime:respect:
kod poruka... koja je razlika kada je "memory in use" naštimana na "phone memory" od "mass memory"?
hvala na odgovoru, to mi je u biti i jasno, nego me zanima jel kao znači da veći broj poruka stane kada je na "mass memory"?
Kako se uzme.
Jedino ograničenje na broj poruka je količina slobodne memorije (bilo memorije telefona ili na memo kartici).
Ali, broj spremljenih poruka ti može biti maksimalno 999 (mislim da se to odnosi na ulazni spremnik)
Ali zato u dijelu "moje mape" može napraviti mapu/folder i u nju trpati primljene ili poslane poruke...
e, super... sve mi jasno, hvala... jedino, ovo 999 se odnosi na poslane poruke... mob sam nabavila prije 2 dana i danas skuzim da u poslanim porukama imam samo 20 por., odnosno da mi je dosta poruka nestalo... i odem u settings i vidim da mi je tamo bilo namjesteno na 20.
Kako u musiy playeru smanjit glazbu a da se ne koriste ona dva bocna gumba ??
http://i42.tinypic.com/nce6w2.jpg
http://i44.tinypic.com/25s95lh.jpg
je li mi ko ovo moze objasnit sta se događalo sa mojin mobitelon.
na screen shatu se lipo vidi koji programi rade u pozadini.
kad san to vidia nisan moga virovat.
nakon toga ugasia san mobitel i pustia ga malo duze vrime i kasnije upalia i usa ponovno u taj program (energy profile) i trosia je 0,34 a kad se ugasi svitlo oko 0,12, pa sad je li to normalna potrošnja i je li moguće da program nije radia kako triba.
e pitanje gdje je spremljena pjesma (gdje tacno) koju primim preko bluetootha a zatim sacuvam dodam u galeriju i izbrisem iz inboxa? peace
na n82 se pjesma sprema u:
E:\Attachments
od tamo ju možeš maknuti u bilo koji folder...
tako i na n95 8gb
Ukoliko se često (preko wlan-a) spaja na Internet, je li moguće pokupiti kakve viruse ili sl.? Tj. treba li ugraditi kakav antivirusni program u mob.?
U zadnje vrijeme počela mi se blokirati slika kod snimanja videa. Kad se zablokira pali se crvena lampica. U čemu bi mogao bit problem?
* da ne pišem novi post, evo kako sam napravio i za sad radi kako treba:
1. formatiranje mas memorije
2. hard reset *#7370#
3. reinstalacija firmware-a
nemojte zaboravit backup svih kontakata, poruka, slika, videa, muzike...itd
Kako da sliku koju imam da bude preko cijelog ekrana na ne da mi bude na sredini samo jer mi na dnu tamo gdje piše tipa fotoapata i poruke i gore gdje je sat je slika od teme
misliš na pozadinu (wallpapar) to ti kod Symbian telefona ne ide, ne može se postaviti preko cijelog zaslona. Riješenje je jedino nabaviti ili napraviti Temu sa dotičnom slikom.
Sad kako temu napravit probaj s aplikacijom ThemeDIY nju potraži tu, ako želiš.
[OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
Evo dio koji tebe zanima:= Citat =:
4. Kad stavim neku sliku(rezolucije 240*320 ili 352*416) na pozadinu, ona mi nije preko cijelog ekrana,kako da mi bude preko cijelog ekrana?
Inače kod svih symbian nokia, slika koju hoćete staviti kao pozadinu nikad nije preko cijelog ekrana, već je samo u sredini. Jedini način da to napravite je tako da si napravite temu sa tom slikom kao pozadinom (program se zove theme-DIY).
da li postoji neki programcic ili caka pomocu kojeg bi radio flash za vrijeme video rec. ili program koji bi ukljucio flash i ne bi se iskljucio kada pocnem snimati,ako kuzite sta trazim.
Je li vama dosta tih zvuk u slušalici(mislim na slušalici u mobitelu,a ne na eksterne slušalice) dok razgovarate? Meni je dosta tih,iako je pojačan zvuk do kraja?
meni bome ne. drzin na malo vise od pola i kad je tisina oko mene razgovor čuju i osobe koje su pored mene
Jeli moguce hakirati 30.0.018 firmware za N95 8GB, znaci to je onaj predzadnji ?
Dali bi na njemu radio Garmin XT ?
Moguće je
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56431
zadnja dva posta
za Garmin, netreba hakirati mobitel, i da, garmin će ti raditi na N95 8GB
postupak instalacije imaš u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
Zahvaljujem @Ico na odgovoru ;)