pa samo odi po textu instrukcijama koji ti je u zipu.:hrv:
Printable View
Ma probavao sam to ,al nista nisam napravio.Pa ako moze malo da mi pomognes kako i koji fajl da ubacim tacno i gdje .A ko vam nije tesko .A moze i na pm ako nesmije ovdje .
Jer nisam upuće u ove stvari pa zato mi treba pomoć od vas ....
jer neznam tačno sta treba preimenovati.Jer nebi volio da zajebem psp
ako razumiješ engleski javi mi se na pm da ti pošaljem detaljan tutorijal
1) jel se moze psp preko wlan-a spojit na neku mrezu i normalno ic na internet ko neki pda
2) jel postoji msn za njega :D
3)jel se moze spojit na tv i igrat normalno s njim a da slika bude na ekranu tv-a i kakva je onda slika na tv-u ako se moze
4) za sto sve moze posluzit ... mp3 player , gledanje filmova .... ?
5) el ima puno programa za njega ... ko za symbian i jel ima uopce koji prog :D
6) baterija .... kakvu imate i kolko traje
u dilemi sam .. kupit il ne ..... :D
nekoliko zadnjih posteva u kojima su pitanja tipa : gdje da skinem pirate i moj frend će ti pomoć su obrisani jel sve je objasnjeno nekoliko puta unutar ove teme
pa koristite search opciju, to je jednostavnije nego ispitivati banalne stvari ispočetka...i sljedeči takvi postevi biti ce sankcionirani pa pripazite
@Most Wanted
1 da
2 ne
3 samo sa novim modelom - opisano ti je u gornjim postovima
4 official stranica - specifikacije
5 ima dovoljno programa različite namjene nemoraš se brinut za to
6 standardnu . također stoji u specifikacijama ..u praksi oko 5 sati igranja sa sticka 3-4 sa umda
sodom MSN za PSP postoji, znam da sam ga koristio pred neko vrijeme, sad ne sječam se točno ime al siguran sam da postoji
u tom slučaju dobro da si me ispravio,ne pratim scenu već neko vrijeme
ma ima raznih messengera ali ovo je najlakše:
idite po ovim stepovima i gotovo.
Kad završite samo se ulogirate na toj stranici sa svojom e-mailom i passod msn i chatate koliko oćete,ustvari pogledajte sami.
http://www.pocketgamer.co.uk/r/PSP/H...ure.asp?c=1452
a ovo je stranica sa koje se ulogirate sa psp-a na svoj msn:
http://mob.e-messenger.net/mobile
:crazy: :hrv:
p.s. most wanted ja bi ga uzeo jer sada ne dođe puno oko 1300-1500 i uzmi novog jer dođe skoro isto ko i stari,no morat ćeš čekati za downgrader za njega.
Pozdrav, jedno pitanje u mene je psp ver.3.71 bez ovog m33 ,a kako da ubacim 3.71M33? Mislim mozeli bez onog postupka pandora batery.Tj nekako drugčije..
ne, prvo pandora pa sa 1.50 na 3.71 m33
nema ti drugog načina
Ok washo,hvala na pomoći. Puno pozdrava
pozdrav... jel ima tko iz osijeka da ima psp.. da mi malo pomogne...
ja imam psp 3,50 verziju i mozete mi pomoci dati tutorial kako staviti ono da mogu igrati pirate, totalno sam novi u tome svijetu , a ako je zabranjeno ovo pitati ili postati ispricavam se nisam znao!
si probo s onim mojim postom gore bez pandore napraviti?
KIX12 za 3.50 verziju moraš imat original igru na umd LUMINES da ga staviš na firmware za piratske igre,bez toga ništa u kućnoj radinosti osim pandore a pošto si noob u tome(bez uvrede) nebi baš to radio jer je kompicirano.:respect: :hrv:
stari imali gdje full tutorial kako to napraviti?
Dajte mi taj tutorial da stavim sa 3,50 na tu verziju da mogu igrati pirate!
Za S.silvu , to sam probao i nista nisam mogao napravit,vjerovatno nisam skužio,a čekam jednog mog prijatelja da mi dođe jer zna engleski perfektno.Pa da probam sa pandora patery.Koliko vidim nema drugog načina da sa 3.71" bez onog m33",da pređem na 1.50 ver.
Pozdrav,imam pitanje za washo,ja sam zapeo na onom tutorijalu sto si mi dao. Dosao sam do ,kad trebam u recovery menu .Znači neće mi kad stisnem r i power neće da uđe u recovery menu.Pa mozeli pomoć kako da uđem u recovery menu kad neće sa r tipkom i power paljenje.Jer u mene je oficijalni firmare 3.71 ,a trebam na 1.50 da bi igrao pirate .Molim za pomoć
Jos da dodam ,da sam sve uradio kako je pisalo u onom tutorijalu i onde sam zapeo,pa šta bi moglo da bude problem...
S.silva evo sovim sam tutorijalom http://www.psp-hacks.com/forums/viewtopic.php?id=107068
i de molim vas pomozite mi ,već 5 dana se mučim oko ovoga.nikako da to rjesim ako ima mogućnosti.I kako ide to sa open editions
ako ko treba pomoc oko bilo koje modifikacije na PSP neka mi kaze.Pomocicu mu.;)