Sutra ce vjerojatno pasti deal sa vkosalec-om . Predmet je kupovina SE K800 javim dojmove :spin:
Printable View
Sutra ce vjerojatno pasti deal sa vkosalec-om . Predmet je kupovina SE K800 javim dojmove :spin:
eto drago mi je da je sve prošlo kako spada...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Aureus
i ja sam opetovano zadovoljan...:thumbup:
Prije nekog vremena poslovao s sfreakom, tv kartica umrla... On se pobrinuo za prigovor u garancijskom roku te me danas nazvao da je nova kartica stigla...
Vrlo dobro iskustvo... 11/10:thumbup:
I s moje strane je sve 5 za RedkinG-a!= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Trgovao sa boss212 sve 5:thumbup:
hvala na pohvali,ali to je moj smisao zivota (red,rad i Rock 'n' roll):)= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
takodjer sve pohvale tito puentes-u na strpljenju oko isporuke novog uredjaja:thumbup:
jako dobar decko,takodjer 11/10:thumbup:
Daklem , poslovanje sa vkosalec-om je uspjesno zavrseno! Nisam dosao ja po mob vec moj frend . Dogovorili se , nasli se i zakljucen posao. Sa moje strane razloga za zadovoljstvo ima. Topla preporuka svima.
Ocjena 11/10 :thumbup:
Takoder, kako je rekao, tako je sve dogovoreno i obavljeno...takoder i njegovom frendu preporuka :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Jumper
pozdrav
Kupio sam mob od dombe i sve je prošlo u najboljem redu.
Poslao mi je mob uz otkupninu, s time da je sam platio troškove slanja. Vrlo OK od njega ;D
Već smo ranije trgovali, pa je ovo samo nastavak dobre suradnje.
Preporučujem ga kao pouzdanog prodavača. Ocjena: sjedni pet
ja trgovao sa Boss212, sa moje strane sve ok :thumbup:
on ne komentira, pa vjerujem da je zadovoljan :spin: ;D
Opet poslovao sa Smogovcem, sve 5
Poslovao sa Dombom, to nek on komentira, s moje strane sve 5:thumbup:
dario-:thumbup: :thumbup:
poslovao sa moby, uplatio novce kako je rekao, ja mu poslao mob. sve 5 preporucam :thumbup:
Također, poslovao s Imaticem, jučer mi je poslao mob, već jutros je stigao (HP express). Mob kao novi, u kutiji s uputama, jamstvom, dodacima...
Drago mi je da ima ovako poštenih osoba!:thumbup:
Također, preporuka!
poslovao s darkovskym, našli se, on meni 6233, ja njemu novce, sve po dogovoru... 5/5
zamjena 6280 za n70 proshla dobro sa nokmanom .... 5/5 sjajan momak :)
poslovao s clanom : ilordan
predmet : zamjena moba (napokon dummy telefon ;D )
ocjena : sve 5 , preporucam trgovinu s njim
poslovao sa clanom nono01,sve proslo u najboljem redu.Mobitel vise nego odlican,sve najbolje pohvale:thumbup:
ocjena 5/5:thumbup:
evo da i ja pohvalim sfreaka, sve je u najboljem redu prošlo-preporuka
Isto 5/5
pozz
Trgovao sa članom vladobrad, prošlo sve za 5, dečko mi je čak i izašao malo u susret...svakako preporučujem trgovinu s dotičnim članom!!! :thumbup:
Sve preporuke za trgovinu s El Ninom:thumbup:
Dojmovi o trgovini s DarioB vrlo pozitivni:thumbup:
Jučer trgovao sa Srkijem - sve prošlo za 5, preporučam!!! :thumbup:
S moje strane isto= Citat =:
Izvorno postao vladobrad
Ocjena 5.1/5 ;D
:thumbup:
takoder. moram napomenuti da do sad nisam na ovom forumu imao niti jedno neguodnu iskustvo s nikim i stvarno svaka pohvala svima. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao El Niño