Ne, bilo je govora o tome...= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Ali mislim da bi mogo naci nesto da ide preko GPRS-a, ali ne znam...
Ne, bilo je govora o tome...= Citat =:
Izvorno postao bubyx
Ali mislim da bi mogo naci nesto da ide preko GPRS-a, ali ne znam...
...prebacio sam svu muziku na transflash preko moto tunesa...i ne radi...pise da je datoteka ostecena...isto mi se dogadja prebacivam li preko p2ktoolsa, p2k commandera moto explorera ili samo preko memory card connection!????...pa me zanima sta da radiM!?????...jer sam karticu formatirao vise puta zbog tog problema???...rijec je o kingstonovoj kartici od 512Mb...jednostavno neznam sto da radim...mislim imam iTunes i sve a ne mogu slusat mjuzu...ajde ako postoji rijesennje zamolio bih!!!...hvala...kupljena je prije mjesec dana...
kada prebacis pjesmu, probaj ugasit i onda upalit mob, pa onda probat opet pokrenut..
Da li je moguce video zapis u V360 gledati preko cijelog ekrana, a ne onako,na pola??
Imam Vodafone software :(
Stavio sam Yuet 1.7 na motorolu i krenuo je preraditi kako meni oodgovara! NO kad sam dosao do seem-a 005b-0001 i riješio tipke iznad zelene i crvene krenuo sam na smart tipku sa lijeve strane. Hoću da mi na toj tipki budu shortcut-i ili ring styles, samo sam zaboravio koje su vrijednosti za te tipke i da li je dovoljno samo seem u offsetu promijeniti!???????????????
nakon kratke pauze evo me opet i ima dva zanimljiva pitanja.
1. Gdje mogu da kupim slusalice fa V360v i koja im je cjena ?
2. Kada priključim slusalčice na miniUSB one se jako slabo čuju skoro da se uopće nečuju. E da li mi možete reći u čemu je problem posto njih mogu da kupim za 40kn.
mogu li se preko bluetootha s kompa na mob prebaciti skinovi i promjeniti motorola v360v u v360
= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
Sa bluetoothom možeš samo slati multimediju (slike, vieo, audio, teme) i igre...
Skinove nikako nećeš uspiti prebaciti, a niti promijeniti u v360 nikako. Za to sve treba data kabel, USB...
a koliko košta taj kabel
Oko 25kn...= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
bilo koja trgovina računalnom opremom bi ga trebala imati. cijena = 30 kn. dakle, miniUSB= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
aj pozabavite se malo moji pitanjima sa prethodne stranice
treba mi to hitno
1. RAM3, trgovina mobitelima, pijac. oko 150 kuna koje idu preko miniUSB priključka= Citat =:
Izvorno postao Sample Slayer
2. Treba pojačati zvuk na mobitelu. Gain_table.bin file iz /a/ u v360 teba izvaditi i editirati.
Zadovoljan?:rolleyes:
Poštovanje :)
Kako ga ubiti da se ne cuje ona strava kad je baterija prazna! Help!!!!!!!!!!
stavi na vibraciju ili ga smanji na nulu u gain_table.bin fileu= Citat =:
Izvorno postao Sator
Stavio sam na svim system tones external speaker vrijednosti na nulu a on i dalje vristi kad je baterija prazna!= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Kupio dotični mobitel seki..
Sad da negledam 100stranica, par pitanja.
1. kako pojačati zvuk, i dali se onda gubi na kvaliteti?
2.Jel se može nekak editirati seemovi(ili kaj to več) da se može primati podaci veći od 5mb (da odmah sprema na karticu)
3. Link za stavljanje nebrandiranog softvera.
Veoma Sam Zadovoljan Hvala Mnogo
nasao sam fajl ali sada ima jedan drugi problem ne mogu ga izvaditi a kamoli editirati. molim za postupak jer meni javlja "unable to extract file " sha da radim sada
Treba nekome usb kabal za motorolu+instalacijski cd...nek se javi ko treba na PP
http://internetoglasnik.com/slike/2data.jpg
kupio sam usb kabel za motorolu v360v ali nisam dobio nikakav cd . s interneta sam skinuo program p2k tools i drivere za njega ,ali mi program nikako nemože pronaći mob . cijelo vrijeme piše status:disconnesced . pokušavo sam sve živo ali nema šanse da mi p2k tools ili neki drugi program pronađe mob . please
:-/
Oprostite što ovo pišem jer je ovo vjerovatno već negdje objašnjeno ali ja nemogu nać
dajte valjda netko zna ovo
:-/
ajd procitaj ovo
što je to i kakve to ima veze
Pa jesi pogledo??= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
To ti je tutorial o instalaciji PST-a i drivera...
Jesi li uopce instalirao dobro drivere???