Opisano je več prije tu..
Printable View
Opisano je več prije tu..
Can you please explaine with more words how you do it with ICQ
I tryed for my first time ICQ and i think i got lost. I am not good with it.
I allready have an account on ICQ , I entered with it and when I try to contact with
333-999-888 , I only get some details for the person and a telephone number.
Am i doing something wrong? do I need to call the number ?
What.....?????
Can you please explain with more word how to do the whole thing ???
If you can not post your answer... please send me a private message (pm)
Thanks in advance
sstsst
Sorry... but your original post -found by google- was also in english...
thanks anyway... I feel like a negro 100 years ago !!:confused:
I know it is on english because it is copy/paste
Now learn Croatian, and get back here :)
ostali oprostite na engleskom :)
moze postupak za MOTOROLU V3
daj ajde bar malo procitaj samo na stranici prije ove je neko trazio
nije napisi mi tocno
Moze pomoc...
Kako otkljucati motorolu L2 da ide na sve mreze, verzija bootloader-a je 08.D5...
Pozdrav svima...
Onda nista... pozdrav svima
v980 moze li card unlok ? ? ?
POZDRAV ! ! !
Može li mi netko napisati mogu li s ovim programom dekodirati Moto L2?
I to na jednostavan način, preko mini USB kabela. I da ne treba kopati po mobitelu tražeći test point i sl.
Što treba podesiti unutar programa? Našao sam verziju 3.7, je l ona OK?
Ima li negdje kakva uputstva, po mogućnosti na hrvatskom? Prilično sam nov u ovome, pa ne zamjerite.
:wave:
sto to znaci da se moto L2 nemre otkodirat? namjeravam ju kupit... i odnjet na unlock.... i kak se radi unlock, preko kabela il ide na otvaranje?
ah tipicno zensko pitanje, u prevelike detalje ne zelim ulazit, zato trazim i jednostavan odgovor. :mega:
malena, ne brigaj, rješit ćemo, kako je i dogovoreno.
jel mi moze netko objasniti kako se moze otključati motorola c 261? inače radi na tele 2 mrezi ,a ja bi htjeo da radi na simpi!? hvala!
može li mi netko reći da li se može motorola l6 otključati kao v3
Pozdrav
Sory možda je pitamnje OT ali nisam dugo bio online
moze se otkljcat TP.
hehehe
evo da se i ja ukljucim u ovu temu..... koja je jako siroka pa cu vjerovatno ponoviti sto ste vi VJEROVATNO dosta puta do sad rekli.... GOTOVO SVE I JEDNA MOTOROLA KOJA TRENUTNO IMA NA TRZISTU a (croatie, srbije i okolnih zemalja) a malo je modernija PRILIKOM otkljucavanja se mora otovriti tj. uraditi test point. Onaj ko nije vjest sa sjecenjem limova :licklips: preporucujem mu da to ne radi jer lako moze roknuti telefon da vise nikad ne upali. modeli koji se ne moraju otvarati prilikom unlock-a su motorole c261, w375, w220, c118, c139....... al njih ne mozete ni uraditi sa free programom vec samo sa profesionalnim alatom koji se zove smart clip ili roker dongl.
toliko od mene, pozdrav
ja imam servis i ne zajebavam se sa free programima..... imam smart clip box i snjim radim sve i jednu motorolu bez ikakvih problema, ja i l2, l6, i dosta njih sad mogu raditi bez test pointa STO GOTOVO NIKAD NE RADIM jer se aparat mora flesati a musterija gubi sve sa telefona (to je jedina mana). Sve motorole kod mene u servisu budu otkljucane kroz 15-tak minuta maximalno, tak da musterije pricekaju....... i radim sa test pointom sve osim kad musterija naglasi 2,3 puta da mu podatci koji se trenutno nalaze na telefonu ne trebaju, pozdrav.
ja nemam servis i zajebavam se sa free programima, i nemoj sirit krive informacije koje nisu tocne.
kakve veze imaju tvoje musterije?????
ti si rekao da se mdoernije motorole nemogu unlokat bez tp-a, evo buraz ovdje imas na forumu da se moze pa malo razmisli, i ovo kada jednom napravis ne traje vise od 10 min.
a kaj se tice smartbox-a, jako skupo da bi si sam kupio za sam svoju motorolu, a tih 50 kn kaj ustedis kaj si ga covjek sam unlocka doma, i nije za bacit. a uzitak da si sam napravio nesto za sto kao treba strucna oprema je velik!!!!!!!!!! pozzzz......:wave: :wave: :wave:
a kaj se tice smartbox na forumu najvise ima pet clanova kaj ga imaju.