ma nema razloga da ne radi...budem ovih dana malo testirao brzinu omba sa i bez tih ikona pa cemo tocno znat je ima razlike..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
Printable View
ma nema razloga da ne radi...budem ovih dana malo testirao brzinu omba sa i bez tih ikona pa cemo tocno znat je ima razlike..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
A koje si ikone stavljao (koji pack)??..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
p.s. Pročitao sam da uspore mobitel zato jer koriste slike čija je veličina veća od motorolinog stacka!
Tako ljudi govore. I je tako. Barem meni. Cini mi se stvarno da je malo sporiji. A sve to ovisi koji si flex stavio. Npr.: sa "3D_Icons_Pack_4_Vxxx.hs" je mobitel dosta brz jer ima malo icona, dok je sa "XPMobile_Icons_Pack_4_Vxxx.hs" nesto vise usporen mob.= Citat =:
Izvorno postao kova
Neka i drugi malo testiraju pa nek javi sta misle.
A bas da se brzina nesto previse promijenila i nije.
Istina potpuno se slažem da uspore mobitel, ja sam stavio ikone WinXP i za mrvicu je sporiji a to je zbog ovih ikona koje imaju veću velečinu od orginalnih.= Citat =:
Izvorno postao kova
ma sve su to subjektivna naglabanja..napravit cu sutra test pa u vecernjim satima je moguce ocekivat i rezultate ...= Citat =:
Izvorno postao DeMar
u vecernjim satima je moguce ocekivat i rezultate ...
(Ok, onda ću ja bit za šankom)
jdabic1: ja sam ih sve isprobao i uglavnom su sporiji od originalnog. Ali nista pretjerano jer ja bas i previse ne ovisim o brzini. Sve u svemu moze proci.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Ja sam sve do danas bio na onima XPMobile ikonama, ali prespor mi je mobitel i to mi se nimalo ne sivđa. Sad sam se vratio na defaultne ikone.
Još ću probat s nekim icon packovima pa ako mi se neki svidi podjelit ću mišljenje s vama :)
po meni je najbolji flex 3D_Icons_Pack_4_Vxxx, ne usporava mob ni malo,
zauzima malo mjesta i pristojno izgleda.
Kao sto sam i ja rekao. Potpuno se slazem sa kolegom= Citat =:
Izvorno postao motoV525
stavlja sam xp mobile i sad imam xp 3D ikone i malo mi je usporen bio onaj xp mobile icon pack u podesenjima !!ovaj xp 3D ikone je super brzina ista ko i sa onim orginal ikonama !!!= Citat =:
Izvorno postao kova
Ja od početka koristim taj 3D_Icons_Pack_4_Vxxx ... i potpuno zadovoljan... Ono što sam primjetio je sljedeće: Meni JE malo sporiji pri prelasku s ikone na ikonu ALI to je nadoknađeno puno bržim izvođenjem animacija tako da se uopće ne primjeti sporost meni-a... Pozdrav! ;)
Evo, morao bih sae složiti s DeMarom i motov525.
Isprobao sam neke icon packove, IMO najljepši su 3D i onaj XPMobile. Nažalost, kad stavim XP mob mi je malo prespor pa se trenutno vrtim s 3D i zadovoljan sam. Usporenja nema, a čist ok izgleda (iako ne kao one XP ikone :P :) )
Ljudi rekao je tip koji je ove icone napravio da ce ih napraviti jos kada stige. I da ce se potruditi da ne usporavaju previse mob.
Nadam se da nisam predosadan, ali koja je točno procedura za stavljanje tih ikona? Što treba učiniti sa onim xp....hs fajlom u PST-u? Napominjem da do sada nisam mijenjao ni flash ni flex na 525-ici pa nisam siguran sa tim previše...
Hvala
p.s. koji je postupak za vraćanje na stare ikone?
otvoriš PST>File>Open>pflex otvoriš taj flex npr ikone.hs...nakon toga samo run i to je to...= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Ako si pratio onaj topic na koji je DeMar dao link na prvoj stranici onda si tamo mogao vidjet one icon packove koje možeš downloadati, a isto tako imaš i za downloadat file koji ti briše nove ikone.= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
s onog foruma skini flex Delete_Icons i dalje raidš po istoj proceduri koju ti je naveo Inovator.
Klikneš na run i ove nove ikone koje si stavio ti se maknu, a ti onda ponovno imaš one defaultne ikone ;)
Kad san stavija preko PST-a Delet icons nisu mi se vratile moje defaultne ikone,vec nesto izmjenjen redosljed.Jeli to normalno?Ja bi tija da mi se vrate bas moj raspored ikona,jer ode ima jos neke opcije koje ne zelin.
pitanje za domia: sto znaci IMO?
Pa... prema mom mišljenju to znači : "In My Opinion"... :))= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
E zato sam aj izvadio sve sličice iz tog flexa i stavlaj samo neke (one koje sam htio zamijenit)... sve sam radio pomoću P2KMenuEditor-a ... i sad samo kad želim originalne obrišem putanju do te svoje ikone i automatski mi se prikazuju defaultne... prednost (po meni) kod ovoga ej što sve iamte pod kontrolom i ne morate se zezat s flex-ovima...ovako imate potpunu kontrolu što se događa i što ubacujete u mobitel..= Citat =:
Izvorno postao lujito
pozdrav!
Meni isto nakon korištenja tog delete_icons flexa ikone nisu porazmještene kako su bile prije, ali mi se vrate one sličice koje imaš po defaultu, dakle ikone izgledaju kao d anisi koristio niti jedan od onih icon packova= Citat =:
Izvorno postao lujito
btw
da, IMO je In My Opinion, a postoji i varijanta IMHO - in my humble opinion..
Dosta često koristim IMO jer se barem tako mogu ograditi od nekih koji me odma napadaju ako u nekom postu izrazim mišljenje drugačije od njihovog :)
Evo i ja stavio, one xp ikonice, i cist sam zadovoljan... Ništa se mob nije usporio, treba samo porazmjestiti malo rapored i to je to... Nego,vidim da kad se označi neka ikona, kao da je oštećena slikica na nekom dijelu... Skoro je neprimjetno,ali tu je, je li to netko isto zapazio?
da kad kliknes na tu ikonu malo se pokazu ko osteceni
rubovi ikone!!to je valjda normalno
= Citat =:
Izvorno postao lujito
stavi stari mma_ucp file , kad staviš ove flexove sa novim ikonama , taj file ti je malo izmijenjen , nađi taj file negdje ako nemaš backup od starog i stavi ga u mob i to ti je cijela mudrost ovog svijeta! :thumbup: