a mislio sam ono kad ih usmrdiš i to........
Printable View
a mislio sam ono kad ih usmrdiš i to........
I jel se osjeti razlika kad ih recimo poštelaš za trčanje u odnosu na recimo,lagan hod?
Ja vise tu osetim razliku nego u samom hodu.Na CDu postoji video klip koji objasnjava kako sve (u djonu) funkcionise,mada... cini mi se da je ovde imak MARKETING odigrao najvecu ulogu... ali bicete obavesteni kako se ponasaju "na otvorenom" :spin:= Citat =:
Izvorno postao niten
Strava su tene ! Nego jel to mora na tehnički svake godine ?? ;D
LOLLL
Nadam se da ćeš moći stvarno brzo trčati kada te skuže "ulični promatrači" a nadahne ih vrijednost tvoje obuće! :lol:
;D;D;D;D
Pozdravi Picarda kada ga sretneš!;D
ma nije to nis,sa nasljednikom ces letit 30cm nad zemljom :D
Da,i ja kontam da je naslednik u pripremi,otud i naziv Adidas_1 ;)
Ma adidas_2 su ti čizme, za ženski dio fanatika, i one koji se osjećaju kao cura .. Uglavnom u sebi će imat ugrađen mp3 i zvučnik na sebi, mini cameru,mikrofon i grafičku karticu kao i gprs navigacijski sustav da se ne izgubiš, tada ćeš otić na temu karte gradova i skidat ćeš karte direktno u svoje tene preko bluetooth veze !! Još jednom napominjem samo za cure i one koji se tako osjećaju !! ;D ;D ;D ;D
:rolleyes: :thumbup: jeeeee!
sta je to? :d :D :D= Citat =:
Izvorno postao cyber
Cizme za zenske,sa kamerom na sebi.... Sile,cujes li to ovo? :)
Ma, s tim moš i suuurfat, čoeče. Kak ne kuiš? :klap:= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Bilo bi najbolje da kamera gleda prema gore :D i da imaju BT,pa ljepo sa Symbianom ima prog. pa do povirsi malo :D ;D :jump:= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Zaboravio si jednu bitnu stvar - OPTICKI ZOOM!!!! :king: ;D= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Ali ako naručite odmah, to nije sve, uz ove posebne tenisice dobit ćete i dadatne baterije za punjenje i mini servisnu torbicu! U ostalim dučanima ova nevjerovatna ponuda košta i do 1500 kn ali kod nas ovo možete dobiti po cijeni čak od 999 kn ! Nazovite odmah !Do isteka zaliha !;D;D
Andrea,ostavi ljudima broj telefona!!! ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao cyber
U,ovo je nisko ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
opticki zom,i onaj sa snimanjem video klipova pa da imas i u pokretu :jump:
Ja sam samo hteo nekako da dodjem do njenog broja :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Ali,ona uopste i ne zalazi ovamo :king:
Hej,a znate da symbian mob imaju onu aplikaciju za rasterivanje komaraca...
a te cizme ce imatu instaliranu aplikaciju za rasterivanje jedne druge vrste insekata :jump:
A kazu ovi iz adidasa da su im slike sa kamericom na tim cizmama u test fazi bili jako lose,gotovo ne citljive :afro: :klap:
Ne znam,dal zbog adidaski ili zbog vas u ovom postu,ali danas se ceo dan smejem k'o blesav!!!! :thumbup:
:spin: Bar je nekom veselo u životu! :spin:
i ti misliš da to nije prekomplicirano za žene? ;D :-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao cyber
ima Vuxs pravo
sto mi das ak ti nabavim njezin broj?!?!?!?!? ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Ljudi,ja samo zelim da smo svi raspolozeni na ovom forumu,zato ponekad lupim i na svoju stetu :bunny:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
IvLajec,sta ti mislis da je PinociO tako smotan??? :rolleyes:
Smekeri sami dolaze do broja... a bilo je to daaaaavnoooo.... :cool:
Samo jos da vam kazem,da su mi ove adidaske donele i 50-i jubilarni reputacijski bod.Tako da sada imam i dva zelena kvadratica,stvarno su mocne... ;D Inace,hvala vam svima na udeljenim bodovima!!!!
odo ja sad brzo po te tenisice ;D
probao sam ih i htio kupiti,ali ružne su mi dovraga...a dati 1800 kn love za šuze s nekim beskorisnim čimop,ne bi baš...pinokio kakv je sad dojam nakon mj. dana korištenja....?
e smogovac fakat si smogovac!!!!!čimop kakv ajde da je samo jedna pogriješka ajde dobro...(joke)
da, gdi si ih našao?