Hm, svi šute, a i prognoza nije baš neka bajna za ovaj vikend.
Hoćemo li riskirat ili da promijenimo datum?
Printable View
Hm, svi šute, a i prognoza nije baš neka bajna za ovaj vikend.
Hoćemo li riskirat ili da promijenimo datum?
UH... baš me Gog neki dan podsjetio na ovaj izlet... Pa gledam vrijeme, pa prognozu... čini mi se da neće baš vrijeme bit lijepo...
ak se ide ja idem, ak se neide ja neidem :D
Ako je prognoza banana onda ništa :(
Prvo kaj je neka polubanana, a osim toga kad je prognoza jedan dan shit, pa dva ok, pa opet shit, onda možeš 99% siguran bit da će sva 4 dana bit shit.
:rolleyes: +->shit.... :spin:
javite kaj prognoza priča, meni je nedjelja u điru u svakom slučaju ako bi vrijeme bilo OK. bilo bi kul na mrežnici provest dan...
Stalno najavljuju lokalne pljuskove s grmljavinom koji se tu i tamo negdje pojave. Samo kaj nikad ne znaš gdje će i koliko će gadno biti.
Točno tako. Baš sam sad par siteova s prognozama gledao, svi vele da su T-storms. A kak je u Zagrebu danas, sve me strah...
Pa gdje to točno organizirate? Na otvorenom ili u nekoj viksi?
Koliko ja znam na otvorenom, ali ako je i u viksi, baš mi se i neda potezat do mrežnice a da ne uživam u lijepom vremenu...
Bilo bi najbolje da pričekamo stabiliziranje vremena ( valjda će već jednom :( ) pa da onda dogovorimo jedan vikend.
od ovolike kiše mrežnica će se izliti iz korita
exkjuzmi malo je off-koja je 4 rijeka u Karlovcu:Kupa,Korana,Mrežnica i :spin:
Jel Dobra možda?
Neznam ,more bit,nisam vidla kaj je pisalo na tabli sad kad sam se vračala tud. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dobra se računa kao četvrta rijeka iako u biti ne protiče kroz sam Karlovac nego u neposrednoj blizini.
e Fala :kiss:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Držim te za riječ ;)= Citat =:
Izvorno postao lili
Nikako nam vrijeme ove godine nede na ruku, kao da se Netko urotio protiv nas.
ma za dane piva, kaj cjepidlačite :) zauzmite si šator i rokaj ;)
Nije loša ideja, razlika u troškovima je jedno pet puta. :D= Citat =:
Izvorno postao kinfa