Uzmi u obzir da se glava za čitanje od hard diska koji se vrti na 7200 rpm-ova nalazi full blizu površine na kojoj su zapisani podaci pa ti razmisli jel ti to baš pametno ;D
Printable View
Uzmi u obzir da se glava za čitanje od hard diska koji se vrti na 7200 rpm-ova nalazi full blizu površine na kojoj su zapisani podaci pa ti razmisli jel ti to baš pametno ;D
@damgol
nazalost tako je najprakticnije zato jer mu je membrana na boku i nemam bas puno izbora :(
@gog
znam... Al nije mu nista, znam da mi necete garantirati podatke, ali mislim da mu to nebi smetalo. Kad sam montirao hard stavio sam izmedju neku "spuzvu" zbog buke (duga prica) pa sad..
Najbolje je namjesit zvučnike kako vama odgovara a ne po uputama...ja sam tako radio i trebalo više dana da sredim da imaš osječaj da zvuk dolazi iz svakog kuta to jest da neznaš otkud dolazi...sub i dvojica su mi odmah kod kompa a dva kraj televozora i jedan u kutu...nije ni slično niakvim uputama ali daje iste rezultate jer se samo treba dobro namjesit
Sto se tice mog polozaja, zadovoljan sam i postavljeno je po "pravilu" 5.1 :D A sub mi je ispod stola. Zasto? Ovako: membrana mu je s lijeve strane znaci mogu ga staviti samo uz desnu stranu stola. Mogu birati ispod stola desno ili izvan stola lijeva strana (koja mi ne odgovara za kablove..).
btw: da li bi bilo ok kupiti one špicate nožice za zvucnike? Vidim da se takve masovno stavljaju zbog kojekakvih zvucnickih sr*nja..
Imam nakve Genius, stvarno sad nisam bash voljan gledat kako se zovu, ali mogle bi biti one sto rece Vuki u prvom postu, cijena im je tu negdje, savrshene, nisam nikad cuo da iz njih izlazio onaj zvuk sustanja, ono kad se previshe pojacaju pa susti i tako to, a pojacavao sam ih hehehehehehe, volim ono koncert pogledat, samo komsije nevole :D
A i ja sam svoje poredao kao sto pise u upustvu :D, imam neki loodi oblik sobe, tj. stropa, pa sam tu zakacio rear zvucnike, Sub mi je kraj monitora :D, ono srugo dvoje tj. front isto na stolu kraj monitora, i centralni na Subu :D
Ja sam sasvim zadovoljan