Ma znam da se odnosi na vip.friends.
I ne kužim čemu takvi postovi...
Nema veze.
Printable View
Ma znam da se odnosi na vip.friends.
I ne kužim čemu takvi postovi...
Nema veze.
Mene zanima jedna druga stvar.
Kaj bi ovo trebalo znacit?
...
1 kn/min za razgovore unutar VIP mreže*
* cijena nakon potrošenog mjesečnog iznosa za korištenje
VIP tarife 0
...
Znaci da nisu jednu kunu razgovori cijelo vrijeme? Nego tek kad potrosis tih 100 kuna? A kolko su onda dok traje tih 100 kuna??
Zaista se nadam da sam krivo protumacio...
pa trebalo bi biti 1,00 kn/min jer ne piše nikakva druga cijena
Ne dopada mi se način na koji je objavljena ta tarifa. Kaj ako ne potrošim 100 kn? Prenosim ih u slijedeći mjesec ili...? U tih 100 kn ne ulaze pozivi prema drugim mrežama, kaj znači da npr. ako obavim 60 razgovora mjesečno unutar mreže i 10 razgovora van mreže sve u trajanju od 1 min za to plaćam 100kn+10*2.90=129+12.50=141.50. Za iste te razgovore sa VIPmeCall plaćam 60*1.22+10*2.75=100.70 kn. Ne izgleda mi baš povoljno kao u početku.
pa nije niti tarifa najavljena kao najpovoljnija u svim slučajevima. postoji zato prepaid, ako nekome ovo ne odgovara. pa troši kako hoće i prenosi mu se novac u drugi mjesec.
Ne moze se prebacivat u drugi mjesec. Velki minus.
da nema prebacivanja u drugi mjesec i tzarifa mi je cito ok. prelazim odmah.
ne kužim što mislite očekivati od takvih lopova kao što su ht ili vip????
ma lopovi da veći ne mogu biti... ne prenosi se 100 kuna. cijene poziva čista krađa. mobitali koje su ponudili preskupi daleko.. i nikakav izbor.
ma dajte ljudi pogledajt kak je na zapadu... svi modeli po 1 euro.. da ne govorimo o cijeni tel.. ma lopovluk koji treba iskorjeniti... samo što smo šugavi narod i nikad nečemo.. ja bi im ukinuo koncesiju i švabama i austijancima.. nak se gone u 3..
ok telefoni su skupi to da, a i cjene poziva isto.. no sta se tu moze.
ha baš će se naši operateri obogatit od takvih kao što si ti koji bi seljakao 10 kuna iz mjeseca u mjesec. i trošio 20 kn mjesečno da bi razgovarao s friends brojem zabadava.= Citat =:
Izvorno postao dud
koliko njemačka ima korisnika, a koliko Hrvatska, a platežnu moć nečemo uspoređivati.
ako je tcom mogao dati tarifu 60 u kojoj u tih 60kn ulaze SVI pozivi i poruke, anda je i vip mogao nesto slicno ponuditi, a ne djiberski samo na njihovu mrezu
a mogo je tcom dati besplatne pozive prema jednom 098 broju :) ali nije
nema smisla o tome raspravljati, ali 0kn za jedan broj daleko nadmasuje sve tmobilove ponude,jer ako trebas mob i razg puno s 1 osobom najvise razg..a vip to daje za 0kn, sto je ajako dobro,,tcom daje za 50lp,.al nakupi se to para,no 0 je 0.
da, sada je pitanje kome sta vise pase
gledaj pa jasno je ko dan ako ti ne paše radi ovih 100 kn koje trebaš iskoristiti na 091 broj onda ostaješ na bonovima koje možeš seliti tri mjeseca i pozivati za taj iznos koga god želiš. i tu je prići kraj.
zašto bi prelazio na pretplatu ako ne misliš potrošiti 150 kn mjesečno zbog toga postoji prepaid.
da tako je..mislim lopovi su i jedni i drugi, ali opet ako ih ne mozes pobjediti, pridruzi im se.
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
slazem se s comom. T-com je uveo puno povoljniju i realniju ponudu po mom mišljenju. Ovo vip 0 je po meni veća krađa. Kao poziv prema favorites broju ti je 0 kn, al svejedno im moras pljunut 100 kn svaki mjesec.
dakle stvarno sam sada zaključio da bi operater u hrvatskoj trebao biti Caritas. mogao bi svima pokloniti besplatne razgovore do 1000 kuna. naravno tu se podrazumjeva i novi telefon za simboličnu cijenu od 1 lipe. nagrada onima koji prijeđu limit od 1000 kuna je novi laptop.
T-com je uveo odlične tarife i to stoji. davtko može birati između ponuđenih. VIP je uveo tarifu gdje je moguć poziv na 1 VIP broj besplatno ali uz određeni kompromis tako da potroši minimalno 100 kuna unutar mreže.
@ dj velja ne bih volio da shvatiš kao uvredu ali preispitaj se malo. Ne znam čime se baviš. recimo da se baviš automehanikom i ja kod tebe dolazim na servis stalno mijenjat ulje, filtere, kočnice, lakirat auto i to sve za badave. pa red je da i nešto malo potrošim.
pokušaj shvatiti da to nije jedina tarifa na VIPu postoji prepaid gdje se ne obavezuješ da češ morati dati 100 kn mjesečno.
Meni se recimo ne sviđa osobno što ja kad kupim auto moram svaki mjesec plačati 500 kuna benzina, ali nam je svima jasno da auto bez benzina neide. pa zamisli da svi pređu na tarifu 0 i da ne moraš ništa plačati nego samo pereš po vip friends broju, do kad bi VIP i HT trajali da imaju tarife po tvojoj želji.
Na kraju i to je pomak prema povoljnijem. Da ove godine ne dolazi treći operater, sumnjam da bi ponudili ovakvu što. Treba nešto i plaćati. Nije toliko problem u tome što nije više stvari besplatno, nego što su pozivi prilično skupi.
kako se uzme. onaj ko puno prića ima priliku uzeti kod VIPa tarifu UMTS 1000. gdje su razgovori 0,49 kn pominuti na bilo koji broj u hrvatskoj. odnosno za 491 kunu može ostvariti 1000 minuta odlaznih poziva. Vjerujem da i tcom ima takvu tarifu sa full jeftinim cijenama.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ma kuzim ja tebe potpuno. Sve sto si rekao je u redu. Ja sam samo usporedio tarifu 60 sa vip0 tarifom i zakljucio da je t60 po meni prihvatljivija jer omogućuje pozive na sve mreže + prebacivanje novca u sljdeci mjesec.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
a sta ti misliš da u njemackoj nema ljudi koji trose 20 kn mjesecno, oni su škrtice 3 put veće od nas. Ujedno su i lošiji u nogometu
tarifa 60 u kronetu ne moze biti povoljnija za onoga tko puno prica..kako ne shvacas. ako puno pricas ti ces na tarifi 60 brzo dostic iznos od 100kn, a mozda pricas samo s 1 brojem.. a ovako u vipu to neces uopce platiti, a imat ces jos 100kn dodatnih da potrosis na druge brojeve.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
da ali kad zoveš na simpu ili na fiksni tad se to dodaje ovoj cifri od 100 kuna.. tak da to realno dođe za nekog prosječnog potrošaća na 200 kuna..a to je ipak previše... jer nisu svi na vipu,, tak da je to sve bull shit..
ja sam moram priznat na vipu prepaid potrošio sigurno za neki nov auto, jeftiniji recimo.. i fakat nisu nikad mogli poslati neku simboličnu nagradu na moj broj... evo vam recimo 100 kuna bonusa ili slično.. ma to su samo sisavci, a i ove tarif koje izmišljaju nije ništa bolje.. samo lagano popuštaju.. jer neznaju što očekivati od 3 operatera.. al prpolagano je to popuštanje..
ma nikakve preplate si sad vezati.. čekamo 3. pa da vidimo onda :spin:
ja nikad ne zovem 098 uredaje s 091 broja za to imam drugi 098 broj. pa mi se opet isplati