ne....ako si prebacio smartmovie .app na telefon onda otvori file search i upisi smartmovie.app ,namjesti da pretrazuje i d i c
Printable View
ne....ako si prebacio smartmovie .app na telefon onda otvori file search i upisi smartmovie.app ,namjesti da pretrazuje i d i c
Našao sam ga za smart movie na c: tam di mi je instaliran...kaj sad? Kak da ga prebacim?
jesi napravio ovo: poslo smartmovie .app file na mobitel i spremio ga na d?
TAJ file moras zamjenit s ovim app filom kojeg si naso na c: posto si instaliro sm na menoriju mobitela
Spremio sam ga na d: kak si mi rekao...a kak da ga zamijenim?
kad nades sa file searchom gdje se nalazi na D zapamti lokaciju i sa filemenom ga onda nadi odi na cut i prebaci na c u folder gdje je originalni smartmovie app.
Sve je to OK...u file searchu mi piše da se taj .app nalazi u c:/system..., ali kad odem u fileman u c:/ nigdje nema sistem i ne znam di da ga pronađem?
.....nisi enejblo u filemenu da ti pokazuje sistemske foldere...reko sam ti da ga malo proučiš
Uspio sam...sad još moram provjeriti jeli primilo to, odnosno jel funkcionira...
Sad imam unlock converter i kad upišem IMEI, onda mi on izbaci kod....di taj kod trebam upisati onda?
upalis sm na mobitelu u glavnom meniju ides na register upises kod i to je to!!! KONACNO!!!
Al u glavnom meniju nema register nego samo unlock converter...
Kad ne ubacim taj file, onda imam register, a kada ga ubacim onda imam unlock converter, ali nemam register...mislim da bi trebao imati oba odjedanput jer se ne mogu inače registrirati...jel postoji koja fora za to? kak si ti to napravio?
ma sad sam se jos i ja spetljo,stvar je u tome sto SM ima 1 sat gledanja videa ti kad si zamjenio app s crackanom aplikacijom "otkljuco" si SM na mobitelu i mozes gledat kolko te volja...sada upisujes unlock kode koji generira mobitel u converter i time otkljucavas konverter da mozes normalno konvertirati jel s zakljucanim converterom ti svakih nekoliko minuta pise preko ekrana unregistered i slika je crno bijela.
Znači, to je OK kad mi piše unlock converter? Odnosno, prije nego idem gledati film, da stisnem generate i onda ću moći odgledati film do kraja bez ikakvih problema?
Još samo da skužim zakaj mi filmići malo štekaju i bit ću prezadovoljan...
pogledaj i vidjet ces da vise nemas vrijeme koje ti ogranicava kolko jos mozes gledati video,znaci da je otkljucan ...sad ovaj kod upisi u converter na kompjuteru (nadam se da si ga instaliro)
OK, e moramo se nać i plaćam ti cugu, makar si zaslužio i više od toga!
daj mi još pliz samo uploadaj ak imaš koji korisni program za P900, može nešto tipa scandisk ili disk defragmenter (kao na kompu ak ima), ili bilo koji drugi zanimljiv programčić...
Još jednom....puno hvala!!!!!!!!
evo stavio sam disc cleanup-odlican program koji ti cisti "smece" s diska,vrlo korisno nakon nekog vremena (kad sam ga instaliro i ocistio dobio sam 400kb prostora na internoj memoriji)
i front view...vrlo cool program
svi fileovi su ovdje
Instalirao sam Disk Cleanup i kada ga upalim i otđem na c: ili d: da mi ga počisti, napiše mi "Folder Not Found"...jel to znači da nema kaj čistiti ili je neka greška?
I još jedno pitanje...kada prebacujem neki veliki file na mob, uvijek mi napiše da nemam dovoljno slobodnog prostora jer mi to skida očito na internu memoriju telefona koja nije velika...kako da napravim da mi skida ravno na memorijsku karticu, tako da mogu skidati fileove i po 20-30Mb i više?
disc cleanup nema sta za ocistit trenutno jel nije naso nista
trebas namjestit da ti poruke dolaze na memorijsku karticu,neznam kako se to namjesta,zaboravio sam ali zato mozes koristit sync station.
Ajoj...ja nemam sync station...jel se to može nekako namjestiti na samom mobitelu, bez da koristim sync station?
filmove ionako neces mobi prebacivat bt-om zato kupi card reader.
Zakaj se filmovi ne mogu prebacivati? Jest da bi malo potrajalo...kak se kreću cijene card readera i da li bi s tim riješio problem da mi podatke prebacuje ravno na karticu?
zato jel traje predugo...to ces i sam vidjet
naravno da bi rijesio problem kad snima ravno na karticu,koje pitanje :retard:
A koje su cijene? Vidio sam u HGSpotu da ih ima od 100kn do 400kn...ja bi uzeo taj od 100kn, neki najjeftiniji, jel se isplati? Koliko dugo ti onda stavlja film na karticu preko tog čitača?
malo,kao da prebacujes usb-om,kupi taj za 100 kn i rijesen problem
Taj čitač se spaja prek usb-a ili serijski?
.....usb-a