ledica srednje veličine radi na 2.2V velika ide na oko tri volte a mala ide na 2V više manje
Printable View
ledica srednje veličine radi na 2.2V velika ide na oko tri volte a mala ide na 2V više manje
eo ljudi od 9 sati ujtro do sada se ***** sa mobom... Bio sam rastavio mob, sve pažljivo slikao i pisao na papir ... sve sam napravio... ima oko 50 i nešto slika... sve je ok... sad mi ostaje samo prepisati i ubaciti ih u word pa ću hostat tutorial. E **** sam se sa ledicama... i nisam našao gdje spojiti... ili je bio bed što nisam imao ledicu male jačine... najmanja je bila 5V. bed... znam samo da ima nekih kontakta na koje sam spoio i odmah se mob ugasio...
uglavnom jedva sam dobio ovaj mob... nije moj pa baš dalje nisam htio prčkati... ali obečajem, čim budem imao svoj ima da to nađem, osim ako prije neko ne nađe... uglavnom tutorial je na papiru i slike su obrađene i u kompu su... sad popodne imam malo posla po kući, razmještamo namještaj i tako... pa poslije toga idem vanka i kad se vratim oko 11 napraviti ću dokument i hostat ga... tako da očekujte to oko 23 ili 24 spremno za download osim ak nebudem mrtav krepan... no u tom slučaju ču vam se javiti...
pozdraf
sto mi sve triba da rastavim mob.
treba ti rastavljač, iliti šrafciget TORX T6....i malo sreće da ti nešto ne ispadne... := Citat =:
Izvorno postao darioilic
a a di da nabavim šrafciget TORX T6 !!!ako znas
praobaj ak imas nekog u zg ima u cipoteku poslat..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
imaš u Electronic Centru...a i u Pevecu ili Baumaxu... :)
ej hvala deći no one gume pokraj ekrana njih moram prvo skinuti i ispod su vide i stim šrafcigerom mogo skinuti cjelo kuciste moba.
kupi urarski set odvijača... košta oko 20 kuna imaš torx od 4 pa nadalje, okastih od 4 pa nadalje, križnih, ravnih ma koliko hoćeš u svim veličinama...
p.s. eo radim na sastavljanju tutoriala... pa ću ga većeras hostat (ak nađem host...)
Ako ti je problem host javi se na pm
kakvi urarski setovi i zvjezdasti šarafcigeri uzmeš najmanji križni rašpicu za nokte, malo pobrusiš kak treba i to je to ja sam ga danas otvorio i to bez problema
što je bilo na kraju sa tutorijalom za rastavljanje ?
e BD poslo sam ti na mail onaj sa tvoje str. tutorial pa please samo stavi tu jednu sliku tu na forum
Evo, kolega MC Španjolac je napravio shemu:
http://bluedevil.info-mob.com/temp/ledica.JPG
Thanx, Španjolac :king: :thumbup:
EDIT: MC Španjolac je par postova niže objavio da je napravio grešku. Obavezno pročitati prije nego što krenet modificirati mob!!!
A da nabavimo jos onu verziju gdje se pali sa kamerom?
gle ja se više ne usudim prčkad popodne kad sam spajao stavio sam na konektore od kamere i ušo u kameru i onaj neki mali čip se počeo grijak ko sam vrag bojim se da nekaj ne skurim ovo mi je dosta i ove dve male ledice ću stavit na one dvije rupice kaj su na vratima onak bez veze samo moram maknut onaj neki papir kaj je stavljen ko da nejde smeće al ja sam isprobo bez lemljenja i taman pašu dvije one sitne ledice
i ja sam rekao... ja sam bio isto čačkao, pa mi se jednom znao ugasiti mob i nije se mogao upaliti dok nisam izvadio onumini bateriju koja čuva podatke... a najgora stvar što mob na kojem sam prčkao nije bio moj...
ma uglavnom trebam ili dobiti ili kupiti neku motorolu Vxxx pa ću onda prčkati do mile volje... a ovo što kažeš, sam već vidi... jedan lik je kupio taku motorolu sa dvije ledice i izgleda poput neonki sa strane... kaže da ju je od nekog lika kupio, te da je tog lika inspirirala E398
ma...
Uglavnom koju ledicu si koristio... koliko volta... aj provjeri koliko će ti trajati mobitel bez punjenja.. pa javi...
p.s. bilo bi dobro da netko otvori poseban thread, jer ovo nije V300 rastavljanje... napravite nešto poput tunning Vxxx motorole ili slično...
prije bih rekao styling a ledica ti je na 2-3 V i nije ona mutna nego prozirna al svjetli crveno
Imam ideju... sljedeći pothvat bi mi bio promjena vanjskog plavog displaya u crveni...
ljudi mali zajeb NIJE 4. KONEKTOR NEGO 5. ! ! !
ja sam danas nekaj smrdo i više ne otvaram mob ni za živu glavu nekaj sam ostavio kratko spojeno i izdimio je osiguračić za osvjetljavanje displaya i unut. i vanj. pa sam i to moro spajat sa običnom žicom i sad radi
p.s.
spajanje može još i na prvi konektor i minus pol one male baterijice ili bilo čega pod strujom ovo bilo čega ne preporučam
dobar TUTORIAL dosta precizan ali ja mislim da je to pretesko zamene probat cu naci neki servis sto vi mislite