ma nije , nije sad to neznam kakav grjeh.
sta sad , nije gledo datum , pa je posto.
i ja zna mtak nekad.
čemu radit drame iz toga.
Printable View
ma nije , nije sad to neznam kakav grjeh.
sta sad , nije gledo datum , pa je posto.
i ja zna mtak nekad.
čemu radit drame iz toga.
Ma nemislim da je to neki grijeh nego se i ja nekada zaletim pa ondak vidim da su datumi već odavno zaboravljeni a ja skoro "bacio" post.= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Nije drama nego prijedlog za poboljšanje dobroga foruma a na ostalima je da komentiraju prijedlog.
http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_4_9.gif
a dobro vuki, kako ćemo znati da je tema ziher završena? za neke teme to možeš znati kad autor riješi svoj problem i nije postojala neka rasprava koja bi mogla dalje biti korisna. za ovako nešto ne možeš znati i u pravilu moderatori zatvaraju u trenutku kad se neka prastara tema reaktivira a da nema razloga za to...
osim toga, neke teme bez obzira što su strane mogu dobiti razlog za reaktiviranje i zato je bolje da prepustimo forumašima da tema zamre kad se nema više što reći, a ne dati nekome mogućnost da bude sudac kad je tema završena. tako da nećemo ništa posebno mijenjati, nego će moderatori svaki takav slučaj riješiti ako je očito da je obnavljanje teme bespotrebno
Dobro, dobro, ja sam mislio da je prijedlog fakat dobar ali sam vidio da sam pogriješio u prosudbi!
http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_13_7.gif
Ja tu nista ne bi dir'o!!!
p.s.ko je gledao zadnju reklamu Zdravka Colica,zna o cemu ja ;)
Ja bi sva čestitanja (rođendani i to...) ljepo u jedan topic.
Mene smeta ovo interveniranje Moderatora.Naime,koristio sam još neke forume HR,sada su zatvoreni.Sijećam se da bi tamošnji moderatori intervenirali jedino ako je bilo kakve ozbiljne nacionalističke svađe.
Ovdje moraš na gotovo sve paziti,Gdje,Kako,Kada,je li tema u pravom podforumu.Znam da sam se jako duuuugo ustručavao prijaviti se na ovaj forum jar me smeta to stalno nadgledanje.
Ja vas kužim,ne možete dopustiti svinjac na forumu,ali ne čini li vam se da katkada pretjerujete?Imam feeling kao da sam u BB kući.
No hard feelings,možda je to moje subjektivno mišljenje.Correct me if I'm wrong.
A čuj na svim forumima se sve dopušta dok se ne pređu granice. A kad ljudi počnu pretjerivati normalno da treba intervenirati= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ovo je prvenstveno tematski forum i kao takav zahtijeva više discipline od korisnika koji ga koriste. Možda ti smeta to što moraš paziti gdje staviti nešto, ali zamisli koliko bi te tek smetalo da ono što trebaš dugo tražiš samo zato jer je netko stavio post na krivo mjesto i zamisli da tako svi rade koja bi zbrka nastala. Ako malo bolje razmisliš skužit ćeš na je strožije moderiranje nužno za ovakvu vrstu foruma. Ako želiš vidjeti stvarnu strogost, pa čak i pretjerivanje otiđi na webdevelopment forum.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
I za razliku od drugih ovakvih foruma imaš i Cafe ( gdje su pravila rastezljiva) i Chataonicu gdje je skoro sve dopušteno.
A kad smo kod BB feelinga ne zaboravi da je svaki post koji napišeš dostupan svakome tko ga zna pročitat.
moglo bi se uvesti nekakvo glasanje na kraju mjeseca za NAJFORUMAŠA i možda nekakva nagradica!!!!!!!!!!!!
@mobyy - moderatori su izabrani na prijedloge i uz podršku članova. na njihov rad nema komentara - niti pozitivnih niti negativnih - a dozvoljeno ih je ostaviti u m#f#o kako bi se forum učinio ugodnijim korisnicima. naravno, komentari bi trebali biti konstruktivni - ne 'ne valja to i to' nego 'to i to bi se moglo postaviti ovako i ovako' pa možemo razgovarati ako nešto stvarno ne valja kako se postaviti da bude u redu.
cijela ova priča je postavljena na način da se dogovorom zajednice mogu stvari postaviti kako bi ljudima tu bilo ugodnije. ali dok konstruktivnih prijedloga za promjene nema, ja mogu smatrati da su stvari uglavnom u redu. što se mene tiče, ja bih rado da svi mogu sami sebe dovesti na razinu poštovanja jednih prema drugima, te također da se mogu kontrolirati da ne pišu samo zato da bi nešto napisali, nego onda kada imaju konstruktivno nešto za reći. ali to nije tako, te zbog toga moderatori interveniraju.
što se tiče pažnje gdje postaviti koju temu - šljaka je objasnio, nemam što za dodati. to je tako i to tako treba biti radi toga da bi se teme diskusija mogle pronaći sortirane po kategorijama gdje pripadaju
kažem, imaš pravo i mogućnost otvoriti temu o tome što te konkretno muči, ali s tim da ponudiš što i kako napraviti po tom pitanju.
Nije ovo bingo on-line ;D Oš` da nam zappan počne naplačivati članstvo!!!!!!:-/ Šut` tamo!;D= Citat =:
Izvorno postao goce
imaš pravo:thumbup: bolje dok je besplatno;D, ali neka onda bude samo anketa= Citat =:
Izvorno postao Vuki
dobra!!! .= Citat =:
Izvorno postao Vuki
hvala, ali ne želim da ovo bude forum 'kruha i igara'... igraj loto - kad dobiješ sedmicu bit ćeš forumaš mjeseca i počastit sve ovdje ćevapima i pivom :)= Citat =:
Izvorno postao goce
...:thumbup:...= Citat =:
Izvorno postao zappan
Ma,neću nikaj reći. Uzmimo da ste u pravu,ja se posipam pepelom.
Nema mi smisla jer će Moderatori uvijek naći argument koji će oboriti moj,pa odustajem od ove rasprave.
Alles gut!
Živcira me previše pravila...npr slike idu u jedan topic a komentari slika u neki drugi topic pa onda moraš tražit po forumu ko di kaj i tak dalje...sranje.
Previše se komplicira općenito...
Pa tak je bilo dogovoreno u biti kako bi se mogle na jednom mjestu pregledat samo fotke bez traženja među gomilom komentara. a teme bi trebale biti cross-linkane, od strane onog koji postavi temu, mod može nadopuniti ako se to propusti, ali u biti bi trebale biti povezane.= Citat =:
Izvorno postao member
otkako je gog postavio galeriju fotki s mob. telefona na info-mob, možda ovako nešto i nije potrebno na takav način, ali o tome bi trebalo raspraviti u posebnoj temi i vidjeti s gogom da se koristi ta njegova galerija za ostavljanje fotki na neki način i od šireg kruga ljudi a ne samo kad on skupi. na to ne mogu utjecati, to morate povesti raspravu i uključiti goga u to i dogovoriti taj trokut info-mob galerija - cafe mobil - forumaši.
ili neka druga varijanta, uključujući i slike i komentare zajedno, a to bi se posebnom temom i odgovarajućom anketom trebalo ispitati što zajednica misli o takvoj ideji.
hm, jako konstruktivna kritika i prijedlog za poboljšanje :-/ .= Citat =:
Izvorno postao member
...ma o čemu ti pričaš - pa svaka tema o slikama sa moba ima link za komentare, a u komentarima link za slike...= Citat =:
Izvorno postao member
...primjeri:
SLIKE - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12389
KOMENTARI - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12420
Pa upravo o tome pričam! Način na koji je to pravilo izvedeno mi je totalno debilan. Neka sve bude na hrpi a ne da se skače iz topica u topic, traži sliku pa odi u drugi topic i tamo listaj dok ne nađeš komentare za tu sliku...
Svaka čast onome ko se toga sjetil...:-/
@zappan - Naveo sam ti konkretan primjer na koji je moja kritika išla.
to uopce ne bi bilo pregledno slika= Citat =:
Izvorno postao member
pa par komentara o slikama pa opet slika........
mislim da je ovako puno bolje
i mislim da eminem dobro obavlja svoj poso.
...usput, vidim da si dosta dugo na forumu pa mi je malo čudno što ti je tek sad to zasmetalo...= Citat =:
Izvorno postao member
za konkretan primjer sam ti i odgovorio da mišljenje cijele zajednice možeš zatražiti otvaranjem teme u kojoj ćemo raspraviti upravo i samo to da kvalitetnu raspravu imamo odvojenu od ove teme gdje se uglavnom navode prijedlozi koje bi ipak trebalo posebno razraditi. izvoli, pokreni raspravu ako smatraš da treba mijenjati, pa ćemo vidjeti kako zajendica diše po tom pitanju.= Citat =:
Izvorno postao member
Eto vidiš...još jedan primjer gluposti. Znači nije dovoljno TU reč kaj me smeta nego se mora negdje drugdje otvarat novi topic.:rolleyes:
@eminem - da, tek sam sad to reko jer mislim da ipak nebi bilo uredu da sam nakon 2 dana i 5 postova išo davat kritike i radit reda, to nebi baš imalo smisla, jel tako...
@**gogi** - Ja nigdje nisam reko da eminem ili bilo ko drugi loše obavljaju svoj poso, neznam otkud ti to...:-/
Svoje mišljenje, kritiku i prijedlog sam reko...a valjda imam pravo na to jer ovo nije komunistički logor i staljinova diktatura nego normalan forum.
Otvarat nove rasprave neću, kaj sam imal za reč reko sam tu. Kom se sviđa dobro, kome ne...******.
Ja sam ovo reko u najboljoj namjeri, a vi gospodo napravite kako mislite da je najbolje.