Hopla, nisam niti primjetio do sada. Mnogo hvala na upozorenju. Ne bih vidio nikad, a možda niti tad da mi nisi sada rekao... :)
Printable View
Hopla, nisam niti primjetio do sada. Mnogo hvala na upozorenju. Ne bih vidio nikad, a možda niti tad da mi nisi sada rekao... :)
Ok dečki sve 5 al mene muče neka elementarna sranja. Tipa dal se jos koristi PST za fleshanje ili ima neki kompaktibilniji progi za winborg XP v4.0 Imao sam problema sa driverima pa mi je mob zavrsio u boot modu, sva slova su bila zmuljana. Al pukom srećom vratio sam ga na 9.45fr...
Ja jos uvijek koristim pst. Za mene je to odlican program. Iako ima i drugih programa. Sa pst-om nikad nisam imao problema.= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
PST je ok kad se sve instalira , prvi put samo sranja. A nis, probat cu opet
CmOn PpL!!!
Jel iko ima problem, nakon flashanja sa 72R, da mu je početna postavka veličine slova kod pisanja poruka ABC1 umjesto Abc1? Jel iko zna di se to mijenja za stalno, da nemoram uvijek prije pisanja poruke stiskat smanjivanje slova???
PLIIIIIIIIZ pomoz'te meni malom!!!!
kako ti sad mob. radi jeli ista brzi !!!ja se mislim ocu li ga staviti!!!= Citat =:
Izvorno postao gesaugen
Koliko sesjećam (starih) postova na HoFou, kad je bilo istih problema (ABC1 i Abc1) na v525@v600 seriji flesheva, zaključak je bio da je to do flasha. SAd, nisam 100% siguran, ali mislim da se dalo riješiti preko nekog seema . ne znam kojeg. A i pitanje je da li bi bio isti taj seem i ista adresa za v550 kao što je bilo na v525.
Uglavnom, ja sam bio stavio takav soft, i problem sam rješio vrlo spartanski - promijenio sam flash. Nije neko rješenje, znam, ali za v525@v600 je bilu hrpu verzija softa tak da mi to nije predstavljalo neki problem.
Skokni na HoFo, pa pretraži (i rezerviraj si par sati vremena za to)...
gesaugen rece prije par postova:= Citat =:
Izvorno postao darioilic
= Citat =:
Inače, frisko flashan-flexan mob V300@V300-72R;V3 - jako dobra kombinacija, mob leti a i imam 7,1mb prostora. jedina zamjerka je što su ring stiles sje.., no ni to nije problem ako imate neki od silnih finih programa sa opcijom "repair ring stiles"
Neznam u cem je problem ali nemogu ubacit ovaj monster 72R. PST mi javlja da je unknown surerfile, stisnem yes, pocne nesto pa baci error. Mob ostane u polu flash modu, ekran je sav zmuljan, sve blica. I vise ne prepoznaje mob. Kad izvadim bat. i upalim ga, radi (hvala Bogu) . U cem je problem, jel ovaj monster, dal ima neki posebna fora kak se on ubacuje. Skinul sam ga sa bluedevilove stranice...
Ja sam skinuo sa mobile filesa a pretpostavljam i bluedevil, u tri je djela, raspakiro i puko sa MFF-om i sve šljaka...nema nikakve posebne metode.Neznam zašto ti ne funkcionira, jel ja sam imao istu takvu kombinaciju ko ti (4FR i F9) prije ubacivanja 72R.
@Darian
Dakle ti si prije 72R imao 4FR? Ja se trenutno vrtim na tom fleksu, ali razmišljam o stavljanju 72R ili čak o fleksu na v620 (inače sam manijak kaj se tiče verzija, ako imam verziju 1.0.0.1.0 nekog programa i radi mi sve savršeno, ipak ću morat dloadat i crackat verziju 1.0.0.1.1 pa makar ta verzija ne donosila nikakve promjene, tak me sad pere i za 72R).
Reci, dal si primjetio da se išta poboljšalo - brži izbornici, brža kamera, spremanje slika i slično ili je to sve isti qratz i zapravo se ne isplati dodatno stavljat 72R?
tnx
stavljaj preko RSD-a!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
72R-poboljšana kamera , kaj je najvažnije , npr. u mračnijim prostorijama nema više onih ljubičastih točkica , i slika je dosta oštrija , DOSTA!
ljubicastih tockica ak se ne varam to je neka nova pojava ..daj malo pojasni kak gdje sta???= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
misli na ono kad nema dovoljno svijetlosti, zasjenjenje tamno plave boje....= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
errrr, nebih bas se slozio: neznam jel mi do flexa (sumnjam) no kamera mi je zamucenija neg sa 4FR, i u mraku sporije reagira (moram mob usmjerit u sto mracnije podrucje da se kamera fokusira a onda tek radi "realtime")= Citat =:
72R-poboljšana kamera
sa 4FR i V620 flexom mi je kamera radila izuzetno brzo te se slike bile onako nazubljenije i odavale dojam ostrine okoline... no definitivno je mob jako brz u kombinaciji 72R i V3. Ciscenje punog inboxa/outboxa traje casak sekunde
A dobro jel te pitao sto, ovo za verziju, neznam jel problem u monsteru ili cem. Mozda se nesto krivo spojilo? Da bar ima gdje skinut a da je u 1 komadu.. Probat cu danas opet. Nemam doma modem pa vam nemogu poslat poruke koje dobivam, pa nista do ponedjeljka. Probal sam ponovo pregazit sa 4FR, to radi bez pitanja. Mozda ovo kaj je jedan kolega reko da baterija MORA biti puna ima veze s necim. Vec sam lud, samo cekam kad cu nekaj zajehat da cu morat na servis....= Citat =:
Izvorno postao Darian
Kameri se ionak ne veselim jer nit ima 3.2 megapixela nit ima opticki zoom. A ono za silu je ok(nisam picajzla). Ali zato ocekujem brze listanje po menijima, pogotovo u folderu audio i picture. Najgore mi je kad hocu nekome na brzinu nesto pokazat a ono steka pa preskoci za 5 slika...grrr...= Citat =:
Izvorno postao gesaugen
e bit će to! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ljudi procitajte ovo na ovom linku: http://mobile-files.com/forum/showth...8822#post48822
Mozda bi postojala mogucnost da se mi sa 55r i 58r prebacio npr na 72r. Tko ima hrabrosti to isprobati???
Zvuči dovoljno uvjerljivo za mene. Budem prek vikednda ulovio 3-4 sata vremena, pa gazim svoju Rolu.
Nemoj žuriti, na onom forumu se pojavljuju i novi odgovori na to pitanje! Viđu ovo na DeMarovo direktno pitanje:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
<
Quote:
Originally Posted by DeMar
Is this working when I wan't to go from triplets 58r to 72r?????
no...not working
>
I ja bi to odmah pokušao ako bi znao da nema rizika ali mislim da ću još pričekati razvoj situacije!
Pa iskreno i nema baš nekih ultra poboljšanja al zašto bi imo 4FR kad možeš 72R. ;D= Citat =:
Izvorno postao Domi
BlueDevil strpi se malo dok ljudi kazu svoja iskustva i misljenja. Nemoj da sje... mob bez veze. Pricekaj koji dan= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ma najveći je problem kaj mi se neda još jednom brisat hrpu defaultnih melodija, a spizdim dok skužim koja je melodija zapravo onaj ~AlertFilexyz.. :)= Citat =:
Izvorno postao Darian
Možda se i prebacim na 72R, downloadao sam ga u školi, na brzoj vezi, još me samo čeka neki noviji flexić, i onda ako će mi se dat, prebacujem se..
@ BlueDevil
IMHO je dobro rekao DeMar, radije se strpi malo dok nebude više komentara o tome kao je ljudima prošlo to.. Radije malo pričekat nego si sje mob bezveze ;)
Ma to je onaj iskonski poriv... dugo mi već mob radi bez problema, nit ga ne flasham, nit flexam... ništa, sve 5. Postaje dosadan :(