baš me zanima jel i u Vipu zaključan, a skuplji je 400 kn nego u T-mobila?
Printable View
baš me zanima jel i u Vipu zaključan, a skuplji je 400 kn nego u T-mobila?
Nije zakljucan.= Citat =:
Izvorno postao jack_bauer
Imat ces problema. Moj W800 kupljen u Vipu nema Vodafoneove ikone i ima normalan meni, ali umjesto "Internet" pise "Vodafone live!" (na jednoj ikonici na displayu). Dakle, ima dijelove Vodafoneovoga softa unutra.= Citat =:
Izvorno postao woody
Evo, nabavio sam konacno i W800, prezadovoljan sam, nikakvih greskica ili kocenja nema, sve radi prefektno i zasad ne primjecujem da je software modifikovan.Medjutim ima jedna stvar koju sam primjetio, a to je da kada slusam mp3 preko playera (ili slusalice ili eksterno) zvuci odlicno, medjutim ukoliko me neko nazove, mp3 zvuci kao da nema niskotonaca tj. basa, glasan je i cist, ali jednostavno zvuk je nekako "tanji".Software mi je R1N035, pa me interesuje ima li jos neko slicno iskustvo i da je to primjetio.Mozda se nesto moze podesiti , mada sumnjam ili je do softwarea, pa trebam update, jer vidim da je na novom softwareu poboljsano nesto kao low audio issue???Mozda je bas to???Ili se odnosi na nesto drugo??
Ako zna neko nesto, neka napise.
u novom softu su pojacani malo tonovi (u externom zvucniku i preko slusalica)
To je ok.Ali me interesuje zvonjava, jer ona mi je malo "piskutava" (e jesam picajzla :evil: ), jeli se tu nesto malo poboljsalo?= Citat =:
Izvorno postao imatic
ne znam, ja na K750 bas ne vidim razliku, tako da ce ti tako isto vjerovatno i biti s tvojim W800
zvonjava ti se tak cuje jer mob nije sposoban tako glasno zvonit i imat istu kvalitetu zvuka ko na slusalicama
Ok, slusalice su nesto drugo, ali zar ne moze se cuti kao kada se slusa mp3 preko eksternog zvucnika, nego bas mora biti piskavije i bez basa.Ma ovo pricam jer sam prije imao k700 i on je zvucao i kada zvoni i kada se slusa preko eksternog isto, to je ta stvar.Nema veze, znaci da je tako kod svih, i da ne brinem da je samo do mene.Nije to ni toliko bitno, za zvonjavu je bitnija jacina, a da se jako cuje, cuje se :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao njoffra
to se meni dogadja na k750 i zato sam ga poslao na servis,jer ne vjerujem da to ispravlja novija verzija softvera!
JA sam w800 uzeo u t-mobile-u....tamo negdje oko Bozica....nakon 3 dana mi se samo ugasio i nije davao nikakve znako zivota...onio ga na sevis..decki stavili novi software i sve 5...izgleda da t-mobile software ima neki bug....
...mob je odlican...ali po meni malo spor u usporedbi sa samsungom d500...
Zna li neko imali mu kakva fora da mu se iz software menija moze skontati da je brendovan ili je cist, recimo iz ono customization ili tako nesto, ja znam samo procitati koja mi je verzija software-a i nista vise, pa ako neko zna nesto vise, sta sve one cifre i slova znace, bilo bi mi drago da objasni. :)
Može se pročitati dal je zaključan na mrežu - u service info meniju pod SIM lock
Ok to, nije zakljucan, ali mene vise interesuje moze li se kako znati jel brendovan ili mu je prckano po softwareu, to se cini mi se treba znati iz ono customization, ali nisam siguran.Nekada su telefoni vodafone brendovani, a nema onih ruznih ikonica i svi precaci su u redu, pa ti odes na update i hop eto ruznih vodafone ikonica ili ti nece nikako update da napravi.E to me interesuje, a vjerujem i mnoge, kad bi se kako to moglo znati , pa da se pri kupovini odmah obrati paznja na to.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
E sad ne znam kako je na W800 ali probaj ici na "Internet usluge" ako je tamo sve normalno (nema ni Vodafona ni T-mobilea) onda je sve u redu. Jel ima W800 menu "Play Now"?
Na internet uslugama je sve normalno, ali bilo mi je i na k750, pa update nije htio. A sto se tice "Play Now", ima ga i na W800.Je li i kod tebe sve bilo normalno, pa si na kraju poslije updatea dobio kompletan vodafone firmware?= Citat =:
Izvorno postao imatic
da, onda sam 90% siguran da imas cisti firmware ako imas Play now ikonu. Kad sam ja kupio imao je u Internet meniju neke vodafone gluposti i poslije dobio cijeli vodafonov firmware. kad su mi stavili cisti dobio sam i Play Now
Spremam se kupiti W800 preko Oglasnika, na šta moram obratiti pažnju, a da me ne zaj...?
Da radi... I da nije oštećen... Na što bi drugo trebao obraćati pozornost. Odi na stranice od Sony Ericssona i provjeri što sve treba biti u paketu da te ne zakinu za nešto...
dal treba provjerit IMEI, verziju softw ili nešto drugo? Kako je sa garancijom? Dal treba biti račun i garancija, ili je dovoljno da je garancija ovjerena?
preko oglasnika ti oni daju "svoju" garanciju. Sad koliko je tip "dobar" i posten ovisi o odabiru kod kog ces kupiti. Ako ti se nesto pokvari moze ti popraviti bez problema a moze te i od...ati. Jedino ako ima pravu pisanu garanciju od Electromagica onda mozes tamo u servisu popravljati.
dal treba biti i račun i garancija zajedno da bi garancija vrijedila
Ne, dovoljna ti je samo garancija.
Samo da dodam. Ja cu vise poludit od ovog mobitela. Tolko ga dugo hocu, al nikako da ga dobe u vipu.
Navodno svako malo dodju 2-3 komada, ali odu isti dan. Zamolim sluzbu za korisnike da mi rezerviraju jednog, da cu se zaletit u roku od pol sata do njega, ali ne, gospodine, nema protekcije. Pa ni ne zelim protekciju, samo ga zelim vise kupit!!!
Od 12. mjeseca ga trazim i vec mi je propalo 5000 vip.club bodova jer ga nije bilo , i eto, svaki dan zovem sluzbu za korisnike i nista...
Ma koma. Stvarno sam razocaran.
pa kupi onda u T-mobilu, ili uvijek postoji Oglasnik...btw. jel ima netko ovdje da je kupio ovaj mob u oglasniku?