kažu ti apoljone stani da te pipnemo, da te malo dirnemo koliko sam ljep iznutra i izvana u pi*ku materinu!
Printable View
kažu ti apoljone stani da te pipnemo, da te malo dirnemo koliko sam ljep iznutra i izvana u pi*ku materinu!
evo da ja pojasnim.... ovdje se whiteboy prepoznao;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
ma vi ste pozeri, samo me kopirate... ;)
lol,svi smo pozeri,ja mislim ako zelis da zavedes zenu da joj prvo trebas dopustiti da ona zavede tebe...:-)
llooool bas sam ti mislio spičit reputaciju al nekak nemrem :envy:= Citat =:
Izvorno postao sibir
milsim da su cure nekad ful jadne(skoro uvijek),jucer pito jednu ako zeli bit samnom a ona zeli samo brijat,pa reko ja sebi sta tu ima lose,ajmo brijat,najjace je to sto je zenska odjebalatipa da brije samnom,lol...jao kako se hvalim...
hehe
=)
Pazi da te tip ne čuje, pa da krene praviti reda!He he!
Ovo gore mi je zvučalo nekak napuhano al dobro..
Svi smo mi životinje s malo većim mozgom od ostalih (pitanje koliko većim).
U prijevodu: svi smo mi ljudi s manama (manjim ili većim). Glavu gore, šibaj ravno i ciljaj u sridu (osim ako to ne uključuje lika nabildanog kao k.. koji će vas prebiti ka p... u ostvarivanju životnog cilja). Kapirate???
BD,a sta bi ti sa samo pola guze? :)
Oh... pa PUUUUUNO toga ;D
Come 'n see for yourself... Ima stari konj još pokojeg asa u rukavu (i ne samo tamo ;D)
:licklips: ajd da i to dozivim ;)
Well shave my legs and call me grandpa....
Ovo je izazov. And I accept! Preko PMa ćemo detalje dogovorit :licklips:
cekam :licklips: :comp:
Negde sam cuo i varijantu,pridjes i kazes: "Cuj mala,ti se meni doimas,bil se mi cerali?"
Probajte....
@gruntovčan
butre puše kad si papak!trebaš žicat,molit ih,opet žicat,klečat....
e ljudi pogledajte si Hitch, da vidite kako se to radi... ;)
pa opet žicat...one vole kad si papak,neeee!= Citat =:
Izvorno postao sibir
Damn, idem u kino danas dotičnog Hitcha pogledat...
ja mislim da sam nekak najzgodniji a to se vidi po komadima ne?!?= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
zove me sandra bullock,jennifer lopez....
ato kako peca sibir butre,uzme pecaljku i stavi pišu ko mamac ;D ;D ;D ;D ;D
hhahaha Moj prijatelj svaki put kad se napije tako prilazi curama..to je za nepovjerovat ali uspjeva i kad ga neka odbije uvjek ima izgovor da je pijan= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
ha čuj to je stvar statistike... pobrat će 50 šamara, ali 51. će pristati i on će te večeri fukati, makar crvena lica od šamara... ;D
Živa istina. Znam tipa koji svakoj, al baš SVAKOJ baca šprehu. I ide, kako WB veli, na količinu: od 100 jedna-dvije ziher vele da. I on štema. A mi "normalni" smo "fer" i tražimo ne-znam-kaj i biramo. A tko bira.... ;)
pa ako vam je samo do karanja malo si spustite kriterije i nekad samo zažmirite i obavite šta trebate!
Ja ne znam da zavodim!!! Andrea je zivi dokaz!!!!;)