Kuzis branim neke interese nista vise
Printable View
Kuzis branim neke interese nista vise
pa treba dalje.= Citat =:
Izvorno postao damgol
1. 96MB je SUUUUPER malo pitaj kog hoces.
2. kamera je dobra, no ipak
3. ne nije manje uopce, debel je 3x vise od mog moba a i duzi jer kad se otvori je super dugacak a tako jedino mozes radiit i tipkati.
4 pa ak nema symbian znaci nema bas nekih mogucnosti
Šta ti je malo 96Mb,to je sasvim dovoljno za mob
to sam i ja mislio dok nisamnabavio milijun programa i mp3 i divix filmova,pa sam odma posegnuo za 512
Ovisi kako kome,nećemo više odlazit od teme.
Cek i sad ti meni reci da si ti normalan!
PA kak ti se da gledat divx na mobitelu????? Alo
Druga stvar- ako i gledas divx na mobu kaj imas dvije il tri baterije da pogledas cijeli film
Dalje, i sad vi kazete da samsung kupuju smikeri pa ****** mater kaj nije jadno i moridno stavljat divixe na mobitel! Fakat ne kuzim!
Za to postoji laptop
A ovo sto pricas o velicini, pa ti nemas blage veze stari moj, cura mi ima 7610, prvo mobitel je smece jer je spor ko ma neznma ko sta, pa kolko ti treba da otvoris file di su ti slike! Ej pa o cemu ti pricas!!!!!
D500 nije ni duplo deblji od 7610, evo imam ih pred sobom oba dva, a kad ga otvoris, imas jos glore mjesta za jedan prst a da ne pricam sa strane!
Mislim to govorim zato jel vidim da si sitnicav a pricas gluposti!
Inace me ne diraju takvi kreteni ali jednostavno nekad moram reagrat!
PA 7610 je najori telefon koji sam ja ikad primio u ruke, jel mi vjerujes da mi je bio puno puno boli 8310 nokia, valjda zas koja je to!
Al ipak ukusi su razliciti, i prihvacam to ako volis syimbian ok tvoja stvar, ali nemoj srat i pricat o onom sto samo mozes nagadat!
E da jos nesto, pa o ekranu nemoramo ni pricat, nema boljeg trenutno, ok mozda od v3 motorole on stvarno ima prejen display!
Oces da ti jos nabrajam, evo clipove kad snimas, pa slika se nemre mjerit s d500 da ga bog boguje!
Spikerfon je isto za ***** na 7610!
Prema tome nije ni jedan ni drugi najbolji ako cemo iskreno ali samo me smeta kad neko uzdize mobitel koji je za *****!
Ajd da si to rekao za 6630 nebi ti nis rekao mob je prejeben iako ja nevoli syimbian ali sve ostalo savrseno, od brzine softwarea pa do silke i dalje!
Ali 7610 pssss
pa nirmalno da sam normalan, ne mogu imat komp na putu.
i ne treba mi 2-3 bt vec cjeli film bez beda odgledam s 1 punjenjem i jos mi ostane.
ne nije morbidno vec sluzi za ubijanje vremena
ma ti si spor, mob je zakon nad zakonima, sigurno ona ima staru verziju softwera koja je sporija od puza, ova nova je super brza.
sa strane znam da ima mjesta.
ne nisam sitnicav, samo kazem da je to sminkerski mob, i nema nipriblizno funkcija ko neki symbian
znam koja je to nokia imam ju kao rezervni telefon,sam sto je bed sto nema kolor.
u biti cuo sam dosta prica o tome da ljudi kazu da d500 nije nsit posebno u usporedbi s symb, pa samo prenostim misli...ne treba se relevantno gledati na ono sto govorim jer nemam d500 u rukama.
ne kazem da je 7610 bog, mono je i imam svojih musica i tog sam svjestan, ni ne uzdizem ga bog zna sta, al mislim da zbog opcija nailazi taj d500
6630 je ruzan. to je moje misljenje, 6680 je najbolji tel i nabavit cu ga odma cim stigne...
Pa ok, eto vidis, o ukusima se ne raspravlja, meni 6680 nije lijep vec mi je ljepsi 6630! A i ima UMTS!
Neznma ok, ti volis syimbian, meni se nije svidio mozda i zato sto je stariji sofvare, jer mob je kupljen u 8 ili9mj. tamo kad je izasao tako da vjerojatno ima los software!
Daj mi reci, jel se moze software taj novi ubacit preko bluetootha, mislim bubam bezveze znam da se na obice ne moze ubacit samo tako ali posto je to syimbian mozda moze!
Jer ovak je mob katastrofalno spor!
[Da jos nesto, ok pa ni nemora d500 bit svima dobar, dapace meni to pase, jer nebi volio da ga svi imaju kao sto je bilo sa e700!
Kuzis!
Meni je za moje potrebe telefon super, ja ne koristim niakve pizdarije i neznam sta!
Za poruke, koju slicicu i razgovor mi treba, a ostale funkcije koje ima koristim mozda 1 mj. i to je puno sto sam rekao!
Sad ti je valjda jasnije da netrebam syimbian!
Ne brijem tolko na to, a volim kvalitetan, normalnih gabarita, brz i lijep aparat, trenutno mi je to d500!
meni jod 6630 smeta onaj kruzni dio dole, hocu da je mob normalna,bez tih nekih oblina pa i 6680 ima WCDMA
ma to je star softwer, ne mozes govoriti i ti isto napamet a meni to zamjerati..
ne moze moras ga fleshat preko kabla.
i ubrza ti se poprilicno.kojui Verziju imas ?
to si kontam al ne mozes reci da ako gledam divixe da nisam normalan.
Pa ok, mislim nisam to nikad cuo da neko gleda divixe ali ok sorry malo si mi digo zivce!= Citat =:
Izvorno postao khideg
Nije bed, pa ja na d500 isto mogu ubacit film bez beda u ono 3gp formatu ako se ne varam!
Neznam koja je verzija softwarea, budem pogledao sutra nije mob tu, otisla mala doma!
A kolko to kosta, u mobisu npr!
pa to svi zivi rade, cesto sam na putu gdje nema komp i sve,jako korisna stvar. da to mozes, samo kuzis to ti bas nije isto ko dovix, al u pravilu mozes.
vec si ju otpratio, a covjece...brz si :)
pa jel imas garnciju ili ne?
ne mob je kupljen na crnjak!= Citat =:
Izvorno postao khideg
180kn. onda ..
Vi i vaš Symbian! Ne pate svi na njega. Meni je D500 zakon mob i ubost ću ga čim skupim pare! Ako baš ne možete bez vašeg Symbijanchica... pogledajte D720
http://www.gsmarena.com/samsung_d720-1052.php
da,primjetio sam da samsung radi neke modele sa symbianom ali sto se mene tice ja cekam na ovaj model http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8647 a kad dode ,moram ga imat.
je je i ja kupujem d500 kad crni model dođe u dućane.....
E, jel ima Vip crni ili samo srebrni?
a sta kao vi ne bi htjeli imati symbian?
@khideg
Previše forsaš i namećeš svoje mišljenje i dviljenje symbianom. Ja jedino želim mob sa symbianom, ali ovo tvoje "uvjeravanje" nema smisla.
Kratko i jasno - NE!= Citat =:
Izvorno postao khideg
Prvo, taj tvoj "simbijan" mi uopće ne treba. Imam laptop i ne treba mi komp u mobitelu...
Drugo, da toliko patim za "simbijanom" kupio bih neki "simbijan" mob...
I daj se spusti na zemlju...
ma ne forsiram, i ne namecem nista, dobro mozda previse hvalim taj symbian, nije on bas tak super, ali ako netko ne voli symb to je potpuno u redu.
mobitel je odličan, to je moja želja
kupi si ga, nećeš pogrješit
Znam... I mislim da će vrlo brzo pasti. Samo da neka lova sjedne...= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo