www.geo-gauss.hr - najveća zbirka
Printable View
www.geo-gauss.hr - najveća zbirka
Aco,na ovoj tvojoj stranici nema ove satelitske snimke koju tražim(o).Ima neka snimka iz 1992.Dosta je to stara i crno-bijela je..Nema dobrovoljaca koji su spremni stavit ovu kartu na neki gmail?
ja bio stavio da mi je upload malo brži...
A koju to kartu?= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Kartu Zagreba koju nam je gog pokazao.Post #29.
Aha. Uploadao bi ja to na faksu al je nemam :(
A jel ima kakova karta za mob?
Imaš Zagreb MiniMAP kartu za mobitel,možeš je skinut na t-portalu.
Je, ali po kojoj cijeni? I jos da mi skine pare a da mi ta karta ne odgovara!= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Jel ima ta karta gdje free za skinuti?
@kresoml : Karta nije baš jeftina,jer se sastoji od dosta dijelova i svaki taj dio košta 12 kn.Možeš si skinuti besplatno jedan dio Zagreba(Travno) sa njihove stranice i to preko wapa.Ja sam si to skinuo i nisam baš bio oduševljen jer se dosta sporo miče,a i ne izgleda baš jako lijepo.Za bolju varijantu od te ne znam,a gdje bi sve mogao besplatno skinuti,također ne bih znao.Ako ti saznaš,javi.
Zašto su se svi ušutili za ovu veliku kartu ZGa?
Jel probao tko World Wind? Kako vam funkcionira,jeste li uopće uspjeli dobiti kakvu sliku?
Budem ja na faksu skinuo idući tjedan,pa javim ovdje ak će mi radit,jer je moja konfiguracija duplo slabija od tražene.Ak netko skine prije mene nek kaže jel se uopće isplati sa tim zaje*avat.
ja sam skinuo jucer world wind i savjetujem vam da na to uopce ne gubite vrijeme jer se nista ne vidi. Hrvatska je jako mala a naravno gradoci niti ne postoje kao posebne sat. karte
Nemože se zumirati Hrvatska? Jesi probao ameriku gledati? Koju vezu imaš? Vidio sam slike San Francisca u jednom časopisu i full je ok,možeš jako dobro vidjeti aute semafore na cesti,recimo.
za sve one zeljne istrazivanja americkih gradova, maps.google.com - sa desne strane se prebacite sa 'maps' na 'satellite' ;) upravo razgledavam njujorski manhattan na max zoom hehe
@BlueDevil: vidim da si se vratio na forum,pa reci jesi li ti u mogućnosti na poslu il stavit kartu Zagreba negdje na net ili na nečiji mejl poslati?
Još se nisam prestao nadati.Malo sam osvježio temu,ne bi li me netko razveselio..
jel tko uspio kinit kartu www.osijek.hr? to je super karta
Ja još nisam uspio dovršiti digitalnu kartu osijeka jer me zajebava memorije, fali mi još koji 512 mb i svježi windowsi onda bi sve trebalo biti ok...
ispricavam se ako kasno ulijecem u ovaj topic, ali eto naletio sam sada tek na ovo.= Citat =:
Izvorno postao Mraz
ako si VIPnetov korisnik mozes isprobati mobyMAP (http://mobymap.eldam.hr/).
mozes ga skinuti ovdje
VIP - mobyMAP
jel ima ko satelitsku sliku Karlovca iz programa world wind?
a ako je do toga, ste probali google earth? ZG se da onako, relativno dobro zumirati, kao i svi veći hrvatski gradovi. Dok se ameri vide full. vidiš čak i pješake, a aute skoro možeš i raspoznat.
jel ima tko mobymap-ove .jar i .jad karte za ZG?