najbolje se ubit i gotovo kad smo već toliko daleko ošli u samoozljeđivanju i bježanju od škole!ili se ispiši iz škole
Printable View
najbolje se ubit i gotovo kad smo već toliko daleko ošli u samoozljeđivanju i bježanju od škole!ili se ispiši iz škole
šta nitko od vas nemože razgovarat normalno sa starcima osim wb-a,šta vam je svima kad mi se neide u školu ja samo kažem starcima i oni pravdaju= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kec = 1 koliko sam shvatio...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Evo kak ja to radim..ako i izbjegnem nešto onda to odgovaram...istina je da nemožeš pobjeć od fizike ali možeš ublažit posljedice...zato jer ako sam misliš zbrisat...čeka te uskoro...a dolazi novo gradivo...i još se toga nagomilava...e sad ovisi o profesoru...kod nas iz biologije u cijelom polugodištu imaš 3-4 ocjene...i naravno jedna jedinica sve pokvari...tu se isplati pobjeć...i isto ja smatram opravdanim ako pobjegneš ako je gradivo stvarno preteško,nije bilo dovoljno vremena,nije ni objašnjeno kako treba...najgluplje mi je kaj ako si stvarno bio zauzet(neko vjenčanje,trening,vratio se s puta) moraš pisat test i isto te pita a nisi stigao naučit...
Vi niste normalni...
kloštar ivanić ti je blizu ivanić grada....
nego meni je trener i učitelj tjelesnog... pa ja njega lijepo zamolim da me zvuče sa sata i onda se zajebavam kod njega... samo treba biti dobar sa učiteljima...malo im se treba ulizivati :)
i kod mene u srednjoj je bilo takih slučajeva sa profesorima(legendama)a imo sam najgoreg razrednika!malo smo već offtopic!jer je pitanje bilo "kako se razbolit"!temu treba zatvorit jer smo ponudili ljudima 1000mogučnosti!= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Nisi učio } hrabro izdržiš jedinicu a onda imaš povoda da popraviš ocijenu.
Starci bi me "ubili" da sam markirao iz škole A oštetiti si zdravlje zbog takvih beznačajnih gluposti -nikada.
ma sve su to gluposti,ili se suočiš sa komadom ili neideš u školu ali kad tad češ to odgovarat i dobit 1!zatvorimo temu!
e pa ovaj topic s postavio u ponedjeljak? pa kaj nisi stigao je**** naučiti?ja se izvlačim na HŽ (hrvatska žalost) treba samo biti dobar sa tetom na šalteru i vlak ti kasni i do 3 sata!!hahahaha a ako doma imaš naranče pojedi "malo" više, super su sve je ok osim kaj ujutro imaš proljevčinu8 da ti se š***k para !!!!!!!!!!!!!
skocis sa desetog kata i sigurno neides sutra u skolu
zemeš čekič(ne neku sad macolu neg neki mali)
opališ se dobro u ruku kojom pišeš,samo buduči da ako si npr dešnjak udaraš lijevom,pa pazi da si ne razneseš zube
Mislim, do kad s ovakvim prijedlozima? Dajte neku drugu temu. Ova se ofucala.
meni je baš smiješno ;D
:):):):):):);D sad bi trebao biti na fizici a nisam... Boli me grlo i idem kod doktora ;D, hvala na savjetima ali tesko da bi sta od onog napravio...;D :closed:
e šteta a ja bih se bacio barem sa drugog kata u snijeg!!
sad sam skužio da nije nikakva caka pobjeć,danas sam odgovaro povijest i navuko sam dvije dvojke,a mislio sam pobjec
a ja za sutra ujutro moram napisati oko 20 radnih listova pa mi se neda bolje igrati pes
Pa niko te netjera da bjezis vec ti fino polako izadjes iz skole:D
...ja se ne kogu pomirit sa manjom ocjenom od 3...zato i bježim...danas zbrišem kasnije odgovaram za 4 ili 5...to se zove pravo bježanje= Citat =:
Izvorno postao zeus
E, a od kog svi vi to bježite?
Mislim, da i ja znam ak treba.
našao si zen pravednosti o kojem wb priča:D= Citat =:
Izvorno postao zeus
good for you,grasshopper
Ja sam uvijek imao 4 ili 5 (iz 95% toga). Pa kad mi se baš nikako nije dalo povijest učit (npr) i došao je dan-d, znao sam da ću popit kolac, onda sam se nepojavio (bježao). Pa na idućem satu ipak naučiš i odgovaraš or whatever. Čemu kvarit prosjek s nekim topom kad ne moraš? To je opravdano bježanje...
A opet, imam 2 tone primjera ovog ZENa koji propovijeda WhiteSwamiđiBoy: pregrizeš, odeš, i ipak izvučeš nešto prolazno (evo, npr, moj latinski u srednjoj: uvijek sam tu dvicu navlačio a vrlo rijetko sam knjigu taknuo - jednostavno mi nije lego jezik).
Nekad se dogovoriš sa starcima, nekad samo zubrišeš, a nekada i naučiš, malo mi glupo planirati bježanje 3 dana radnije, ja sam neke predmete znao i u školi naučiti, tipa piše se test 5 sat, a ja prva 4 na satu ili na kavu štrebam...
trebam li spomenuti da nisam morao ići na maturu? ;D
a zašto učiti kad je izum svijeta šalić?
a pa ja sad na polugodištu imam tri komada pa kaj sad?(dobro ne mislim baš tak,pogotovo moj stari)treba učit to je formula za uspjeh! (mo'š si mislit)