šteta...kad budeš u prilici zaviri malo dublje.= Citat =:
Poslao: Sljaka
Samo naslovnu stranu .
Printable View
šteta...kad budeš u prilici zaviri malo dublje.= Citat =:
Poslao: Sljaka
Samo naslovnu stranu .
Danas je nedjelja , moram čekat do sutra.
http://www.mobil.cz/grafika/xelibri_ofic_02.jpg
Ako hocete vece slike kliknite OVDJE
Star wars! :cool: ovaj 2. mi se jako sviđa:) ovdje možete saznati više. Cijena od 200 eura cirka. Šta im samo znači conversation trough air technology?:confused:
Ekran je dosta mal nasprem cijele sprave..... Barem da su pokazili funkcije a ne u dvije rečenice opisano.....
to su mobiteli isključivo za fashion, manjih tehnoloških sposobnosti, jeli tako??
mislim bilo bi lijepo imati jednog, ali ko će dati toliko para, mislim ipak bi ja sl-a
ovo si u pravu.samo su za šminku.nemaju ništa od funkcija...i po meni je previše dat cca.200€ za šminku!
Vidi se da nisi žensko... ;D
Ovaj mi se post sviđa , samo da je malo sporija izmjena slika (bar one zadnje) :beer:= Citat =:
zato imas na prethodnoj stranici vecu sliku, pa gledaj koliko te volja :beer:
Znam , znam ,ali ovako je veći štos.
E ovo su ljudi kojima Xelibri savršeno pristaje ;D ,jel´ te!?
e to da, mislim da je takvima baš i namijenjen. ali isto, ne bi bilo loše jednog onako imati sa strane ;))
Jednog ili jednu ? :beer:
može obe i jednog...
Ta se Nokijina serija zove-Vertu, a mislim da to nema veze s ovim Simensićima, mislim da ne plagiraju ovaj put nikoga, baš mislim da su po pitanju ove serije vrlo originalni i da će pokrenutu val plagijata kod drugih proizvođača.= Citat =:
Poslao: dmi
Ma tu foru je najorginalnije prodala Nokia sa paletom superskupih mobova koji se prodaju u draguljarnicama (zaboravih ime) i sad u Siemensu otkrivaju toplu vodu
Baš je fora u tome što uređaji neće biti jako skupi, a svakako se slažem da bih se prije kupnje htio uvjeriti u funkcionalnost s nekakvim periodom testiranja.
@viki, sori što sam začeo ja temu negdje drugdje, ovu tvoju nisam vidio.