Bogomdan (Godsend)
2/10 - prije "Božemesačuvaj"
Printable View
Bogomdan (Godsend)
2/10 - prije "Božemesačuvaj"
on je bio 6d
nacionalno blago 7/10,baš je ok film,očekivao sam dosadni američki spektakl sa puno efekata,ali ovaj film je za pogledati
Ma kakav šesti? pa nije on do šestog ni stigo... ;) ;D
E da smogovac, slažem se, ja isto nisam puno očekivao od tog filma, a na kraju me je full iznenadio, baš mi je super... 8-9/10
pa tko kaže da mu ti filmovi i sad nisu dobri?= Citat =:
Izvorno postao damgol
evo mozemo sad i o serijama, jelda :)
cobra 11,specijalci sa autoputa 8/10 posto je svaki dan na rtl-u nekako sam naviko to gledat. samo mi nesto nije jasno, oni u svakoj epizodi slupaju najmanje 20 auta par kamiona... a vidi se da nije kompjutorska simulacija vec zapravo pa ko im to financira
ako ćemo serije
OZ 9/10 gledam svaki dan i serija je odlična
E, a da se otvori zasebna tema za serije? Nećemo sad trpat i jedno i drugo u isti koš. ;)
sopranosi pod brojem jedan i oz (kojeg sam pratio na sloveniji a sada je poceo i kod nas)
recimo da sam malo priglup nepada mi napamet sto bi moglo biti OZ ;D= Citat =:
Izvorno postao zeus
čitao sam da svaka snimljena serija košta oko 350.000 eura...a onaj Semirov Bmw u trenutku razbianja je stariji model pa prođu mnogo jeftinije...a i ostali auti su prikupljeni sa smetlišta= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
to ti je jedna serija o životu u zatvoru,serija je strava= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
pa ja uvijek vidim samo fine auteke. sto bi takvi radili na smetlistu. al dobro bas me briga, vazno da je to lijepo za vidjet
Zadnje gledao:Zauvijek mlad na Hrt-u
Naravno glumi Mel Gibson...naravno i u tom filmu je ostao bez žene(skoro svi filmovi u kojima je glumio je ostao udovac)...film iako je snimljen 1992 ima štih srednjih 80ih...u filmu još glumi eliah wood(da onaj pederko iz g. prstenova)
ocjena:9.5/10
kill bill vol.2 9/10
terminal 8/10
the last drive 2/10 (samo su auti kul)
ja obično kad nekom čudnom silom uspijem pogledati 10 minuta te über debilne serije,nikad nevidim da razbijaju neke dobre aute. obično su passati,golfovi 1 & 2.prastari audiji i slična vozila ti koji najebu. priča mi stric,da je kad je radio u njemačkoj,kupio golfa 1 za jednu marku!:D dobro,to je bila zajebancija-kupio ga je od frenda. ali nebi ga puno platio da je išao zaozbiljno kupovati.= Citat =:
Izvorno postao floorkilla
jeste skužili kako u svakoj njemačkoj seriji ili filmu,najvažniji akcijski dijelovi se uvijek događaju na autobahnu? fixacija autocestama
zadnje gledao-carstvo sunca:D
nisam dugo. 9/10 jedan od najdražih mi filmova
zadnje gledala: Uljezi 10/10
Je, "Uljezi" je odličan film. Jedan od boljih horora-nadnaravnih trilera. Ima atmosferu, za razliku od većine.
Svi filmovi sa Harrison Fordom 10/10....najjači glumac u najpametnijim filmovima.....mislim da je on glumio i u "Čista i neposredna opasnost"
..Morgan Freeman svi filmovi 9/10
E pa sad... ;D
oz je fenomenalan.....
+morgan freeman,predobar glumac,predobar...
Slažem se, naslov traži filmove, a tako je i preglednije, di bi došli da sad i serije u istoj temi komentiramo... dakle dalje molim samo filmove.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Dances with wolves 8.5/10 (znam staro ali neki dan sam ga gledao)
Gods & generals 9/10
Kaj onda kaj je staro? Staro u dobrom slučaju znači i dobro ili bolje. A kad smo kod starog, evo jednog jaaaako starog:
Klinac (The Kid) - kultni Chaplinov
7/10
...svatovi Ane i Vjekoslava (DVD) - 1/10 ...;D...
i am sam-8.5/10--briljantan penn,donnie darko 8.5/10-neću komentirati pogledajte