...misliš na Mirka sa patologije ili onog sa diagnostike??? ;D
Printable View
...misliš na Mirka sa patologije ili onog sa diagnostike??? ;D
ma onog iz sedme koji je prije isao u drugu ali se prebacio jer ga je žarko stalno zlostavljao
Aha ide samnom u razred. Bio dečko u Ameriki:),a od kud ga ti znas? Decko a?? ;)= Citat =:
Originally Posted by Flejmka5
E jel znas nekog Relju?
Pa kod mene u razredu nas 7 učenika ima dva od 35 učenika! Negativne ocjene nema nit jedne samo vece od 2! Jos sam ja informaticki smjer, prva dva razreda 5 sati matise tjedno, a drugi i treci 6sati tjedno!!= Citat =:
Originally Posted by PhytoSculpt
Od Kušlanove nije sigurno lakša, to sam siguran 99,9%, al MIOC nije tak strašan osim matematike (brijem da to svi imaju 2)...
Btw. coma_zg, koji si razred??
4d ti? ,.luoiliu
2.a, onda se znamo iz vidjenja ;) posto smo isti turnus!
probabli... svejedno tvrdim da je mioc sranje iako idem u njega, nisi jos doktora vlastelicu upoznao
Ne,isao je u skolu u koju ja idem i zivi u mojoj zgradi.(ako se nije preselio u medjuvremenu)On je legenda u mojoj skoli,sinonim za uspjeh na natjecanjima... :)
I da je najbolji programer na svijetu nebi nikad volio biti kao on! Decko je malo pre ******st i ponasa se ko curica... ;D , taj curu nikad nije poljubio u obraz (osim sestru) ;D , a kamoli da je radio jos nesto vise! To mi je uzasno... :thumbup:= Citat =:
Originally Posted by Flejmka5
Ne,isao je u skolu u koju ja idem i zivi u mojoj zgradi.(ako se nije preselio u medjuvremenu)On je legenda u mojoj skoli,sinonim za uspjeh na natjecanjima...
@coma, meni je u miocu prilično dobro, ima zajebancije ono nije sve strogo i ...
Čuo sam da je vlastelica luuuuud:), ali dovoljan mi je horvi za sad... ;D
[QUOTE=Atno]I da je najbolji programer na svijetu nebi nikad volio biti kao on! Decko je malo pre ******st i ponasa se ko curica... ;D , taj curu nikad nije poljubio u obraz (osim sestru) ;D , a kamoli da je radio jos nesto vise! To mi je uzasno... :thumbup:
Tocno malo je frikast :freakout: ...kad mu je karijera na prvom mjestu ;D
Iskreno hebes takvu karijeru ;D ;D ;D , decki se pocnu zanimat za cure od kad znaju za sebe a on u 2. raz srednje jos nije pokazao nikakvo zanimanje za cure:):):) (mozda vise voli decke kaj se nebi cudio) ;D
je vlastelica je luuuud totalno ali na pocetku, na kraju ti dopizdi i oces ga ubiti, frend iz raz ga je stero u qurac jer mu je ovaj prijetio da ce mu 1 zakljuciti. horvija nemam, ali da ga imam, poludio bi, netrpim takve debile. cuo sam sta je radio nekim ljudima i ja to nebi trpio
@coma_zg, evo ja sam u knjižnici (IB-evoj), ima pol razreda vlastelicu iz etike, a ja idem an vjerkas :)
na etici je on pljuga, ali zato logika i filozofija-->uzas
e da se ja ubacim u priču...ja idem u Teslu(tehničar za računalstvo,2 godina), i sve je ok osim nekih profesora koji su fakat za penziju,a ima i onih koji su za to da ih se smakne...
npr.ako je netko od vas iz Tesle i imao je ili ima Biljanovićku ili Nemeša,zna o čemu pričam...
nakon tesle ću vjerojatno na višu elektrotehničku školu,ali neznam gdje je najbolje...
e coma sad kad bi se upisivo u mioc kakve bi dobio učitelje
@kinfa
zavisi koji si razred i naravno turnus! Ja sam a turnus i brijem da su tu i bolji profaci (bar su dobri ovi sta meni predaju), a sad cemo vidjet kaj coma veli!
kaj bi trebo nabrojati sve?