To je 26/27, ne? Count me in!
A isprsit ću se i za forumašice. Evo, dam kunu...ma k vragu, dam kunu i pol!
Nego, gdje je meeting?
Printable View
To je 26/27, ne? Count me in!
A isprsit ću se i za forumašice. Evo, dam kunu...ma k vragu, dam kunu i pol!
Nego, gdje je meeting?
ma kupit ću gog-u i whiteboyu lizalicu a ak budu dobri i čokoladu.....= Citat =:
Izvorno postao Zelda
Kad muški muškom hoće lizalicu poklonit, to se može shvatit na izvjestan način... i SAMO na taj način ;D ;D ;D
...dođi pa ću ti pokazat= Citat =:
Izvorno postao Zelda
Nemoj tako, Zelda nam je uzeta ;D
tomo ju je uzeo... na pik... ;D
na BOC-BOC ;D
evo njega opet sa nastranošću,gle bili su dobri i= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
naravno da će im striček damgol nekaj dat u (**cenzura**);D
jel zna netko gdje ima ako ima u zagrebu za kupit lava lampa?
http://www.chromeoxide.com/insect/images/llamp10.gif
Imaš jeftino (ispod 100 kn) na trgu u anić holding i mislim da je još jeftino u shopping centru prečko i nešto malo skuplje u bauhausu (oko 190 kn), ali to ti nisu originalne lava lampe nego kopije, mislim isto su efektne samo kaj nisu lijepe ko Mathmos original (koji uzgred rečeno košta iznad 500 kn ako ga uopće možeš nabaviti... ja sam svoj u grazu našao).
Ja sam si isto mislio još koju od ofih jeftinjaka kupit da si opremim ljubavno gnijezdo... ;D
zahvaljujem
kaj bi se to netko htio sa mnom bockati?
iznesi prvo svoje specifikacije :evil:
LOOOOOOOLL sodom! ;D
pusti naše želje, prvo se ti izjasni ;)...u mojim godinama nema razgovora u "rukavicama". ;D= Citat =:
Izvorno postao Zelda
koji si ti lukavac tomo! joj da te ne kužim skupo bi te platio... ovo je čista psihologija... majstor! ;D
vi barem imate kome nešto kupit za Valentinovo....a štos a onim jadnicima koji su baš nedavno ostavljeni?????? 8( mi čekamod a nama neko neš kupi..ali prije ću smrt dočekat neg da meni neko neš za Val. kupi lol!
pa nisi joj valjda reko ovo sto ti stoji u potpisu?!
;D bit će da je...
Nego, Tomo... Zelda... jel' to iskre frcaju? Hoćel' i svadba uskoro? Malo, ak niš druo a ono da se društvo napije. A ljubav - to će doć polako....
@BD i WB kaj ste zabrijali pa vodim sa Zeldom ugodno i pozitivno nabijenu konverzaciju, koristeći pritom Američanski sistem sklapanja prijateljstava (prek neta)
BTW od kud znam da Zelda nije potencijalni serijski ubojica...... jednog su i poje(b)li prek interneta, u Nemčiji mislim ;D
...pa si se i ti ponadao, a?= Citat =:
Izvorno postao tomo