imaš praf ;)
Printable View
imaš praf ;)
ovo je staro al moram ispravit,nijedna sierra nema 136 ks cosworth pogotovo,= Citat =:
Izvorno postao IggXy
težak je bio al je bio uvijek cijenjen i odlican za trke,slabiji tj.stariji model ima 204 ks,a noviji 220 ks,i oba dva su imala nesto vise od 6 sek do 100,a rijetko se vida jer ih nije bas nesto proizvedeno
ja sam vozio od kamiona Scania 560 124L Renault Magnum 560
Mercedes-benz Daf-a Man F2000 Man TGA
a od auti Peugeota 406 cupe
Ferrari mazda 6 BMW Z4
to su moji limeni ljubimci
mislim svi cu moji osim Ferrari-a
svi kamioni su šleperi
Vozio BMW 6 Alpina, crne boje, UAZ i Pinzgauer definitvno najbolja vozila za brati sparuge po Rt Kamenjaku.Onako samo otvoris vrata i niti ne izlazis iz auta:bunny:
TJA.....ja nemam sta za rech:)
klasika...ma ne pale me vozila apsolutno...to mi je samo stavr koja sluzi:))
wb..jelda ja nisam sponzorusha:angel: :)
Ja sam prije vozila Renault 5,prosle godine sam kupila novi Renault Clio
Ja vozačku imam samo godinu i pol, al sam vozio dosta auta, a evo par koji su bolji od tih:
VW Passat 2.0TDI (140ks), najnoviji model,
Audi A4 1.9 TDI (130ks), predzadnji model,
Mercedes Benz E 270 CDI (177ks), novi model (vozim ga svako malo)
Neki će reć ništa posebno, al se mogu pohvalti da sam najviše vozio 220 Km/h (ja sam vozio, a ne netko drugi)
I jel to sada pametno, tek si položio pa gas do daske. :rotfl:
Samo da te špahtlom ne skupljaju po cesti.
Ićo nemoj prebrzo voziti,znaš da puno mladih poginu zbog brze vožnje.:-/ :( Ja vozim najviše do 160 km/h
Također, vozio sam puno automobila, ali definitivno me očarao BMW M5 iz '92 Alpine tuning kojeg vozi frend iz Austrije...auto je RAKETA!!!
Da skupljaju ih špahtlom, zato što se naganjaju posred grada... Ja kad dodam gas, onda mi je glava "hladna" i ne puca me adrenalin... Ako potegnem gas do daske, onda je to autoputu, kad sam siguran da nikog ne ugrožavam... Što se tiče vožnje po gradu, pu kolko-tolko poštujem pravila...
a 160 nije brzo:nono:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Bi ti ja s tim brao šparoge po kamenjaru...mislim da tak nekaj imam da nebi otvarao ni vrata od garaže da slučajno ne uđe prašina unutra ;D :bunny: :licklips:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ma samo UAZ i Pinzgauer za sparuge;D
zadnje vozila novi passat ,lijepo vozilo .:)
..Audi moja Velika (stara) ljubav.:blush:
Vozila sam svašta, al najbolji feeling mi je bio vozit Bmw M6, kabrio, 400 ks, bilo ljeto, a ja pičim po obali.:jump:
meni zelja imati mini coopera... ;D valjda cu ga jednom dobiti..:coffee:
pa igraj nagradnu igru pa bus mozda dobila :D
Evo da se i ja malo pohvalim,
Vozio sam se u predzadnjem modelu 911, u novom 911 sa okruglim svijetlima (neopisivo dobro, a sponzoruše padaju pogotovo u Splitu (Tribu, vanilla... Joj kad se sitim parkinga kod tribua...)) x5 tuned by m power munchener, to mi ima bratić iz kaštela, ima hotel i firmu u njem pa... (http://www.villa-zarko.com/), ferrari testarossa, seat cupra (lud auto al loš motor, bar koliko mi je rodjak govorio)......
Zatim vozio sam CLK 320 i bmw 520 i 318 (od ujca, 318 moj), ford probe americki, subaru impreza wrc (to ima zet u Svicarskoj, on vozi samo japanske autice)....
Nije nešto al bolje išta nego ništa.
ma da, a da nije to bila sti..;D= Citat =:
Izvorno postao markoereš
ili možda wrx sti..
ali ovo:http://tamiya.com/english/products/5...za2004/top.jpg
svaka ćast,, to čudo košta 500E po kilometru, s obzirom na cijenu svega što se mora promijeniti, čak svakih 500-1000km, a i takovo vozilo nije za cestovnu uporabu, ne registrivo..
jedino ako ti je rođak tamo neki kancelar u switzerlandu..:king:
ili jednostavno vozi wrx sti..
Nije wrc je, plava, zlatne felge, trguje sa autima....
p.s. Nije najnoviji model vec model prije ovog.
Off: Ovdje su ili svi tajkuni, ili rođaci od tajkuna. A priča se da se NEMA!
...ma kad se samo pogleda kakvi se mobići (po forumu) imaju dosta je toga rečeno ;) ...
..."mala", pa kad već moš kupit N8800, vald ti nije problem kupit i mini cooper ;) ...
pa i nije baš usporedivo... ;)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ok, iako to nije slučaj ovdje, (;)), ali razmislite kaj nije moguće da se netko totalno zaljubi u neki mob i silom ga želi imati, pa onda štedi, prosi na cesti i proda šta ja znam što, pa si onda kupi takav mob i svi ga odma 'optuže' da je tajkun... a ovaj nema više niti za bon si kupiti (sve što je imao je spizdio na mob). ;) :)
no sad smo već off, sori...