Fora je kod one ui kaj je sve u postavkama i samsungovim aplikacijama dostupnije prstima, malo nize na ekranu..
Printable View
Fora je kod one ui kaj je sve u postavkama i samsungovim aplikacijama dostupnije prstima, malo nize na ekranu..
Fora je u settingsima, ali ako pogledas druge appove nije bas tako divno (govorim o appovima koji su dobili one ui grafiku, iako mi je mob na oreu, pa imajte na umu), npr u healthu, gearu, smartthingsu, notesu*... pola stvari je nedostupno ili se svajpa s lijeve strane i stave opcije na vrh. Ono sto koristim svakodnevno je sve nekako sareno i nekonzistentno od appa do appa. Zapravo nijedan od navedenih nema istu mehaniku koristenja
* notes su totalno uhebali novim dizajnom, morao sam se vratiti na v2.3, jedino sto vrijedi na ovom noteu.
Realno, meni one ui i prakticnost koristenja jednom rukom ne znaci puno otkad koristim phone loops trakicu za prst nakon cega je hendlanje jednom rukom puno lakse :)
Sent from my SM-N960W using Tapatalk
Dok sam imao S7 Edge nisam kužio usporavanje, rekao bih da je to prvi Samsungov flagship koji je riješio taj problem. S6 je bio zadnji koji je nekako bio meh i koji je imao relativno velike mane (ergonomija, kapacitet baterije).
Nego, promijenio sam ime teme u S10e pošto ne postoji S10 Lite :)
3. dan koristenja SOT malo vise od 5 sati. Slabo je to za novi flagship mob sa baterijom 3100mAh i minijaturnim ekranom. Trebala je biti veca. Bar 3500mAh.. pa nek je malo tezi od 150 gr. da nakon godinu dana jos ima 5 sati a ne 3.5-4 sata. Sramotno za sams..
Tak je bilo i na S7. Nakon 2 godine neupotrebljiv. Punjac sa sobom il powerbank... Svasta.
Na pocu nisam znao sto je to baterija. 8-10 sati SOT..
Zaboravis kad si punio, zaboravis na bateriju ko na akumulator na autu.
Nema baterije..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7fc7e4905e.jpg
Ja sam na S10E imao prosječno 4h sot, gotovo obavezno dva punjenja kroz dan. Ok, ljeti se više grijao, dosta se koristio, bluetooth zvučnici, lokacija.... Svejedno je to malo.
Kad se sjetim nekih mobova sa 3000mAh baterijom, koji su mi lovili 6-7h sot bez problema.
Pa S7 je hvatao 6-7 sati kad je bio nov. Ovo je uzas. Sad sam ukljucio neku prilagodljivu stednju baterije, preko adb maknuo 20-ak aplikacija. Stavio nocnu temu i ajd malo bolje je.. ne topi se baterija ko svijeca. Imam popaljeno i wifi i bt zbog sata i svasta.
Nije do baterije, do chipa je. SD verzije imaju normalnu bateriju. Samsung je nesto sfusario sa tim 8nm exynosom i potrosnjom struje..
Kod samsunga uvijek neka iznenadjenja..
upgrejdao danas S10e na android 10, ne vidim neke razlike osim estetskih.. samsungove geste ne koristim,(koje su wannabe ios, swipe left, right, kod iphonea to radi vrhunski, ovo je nekakav pokušaj nečega neznam.) imam novu launcher i njene geste.
Baterija? Jel se išta popravila?
Updateao ga prekjucer ujutro (S10+) i ocekivano, samo sitne promjene po UI i to je to...Geste koristim od prvog dana i meni su zakon, na mom nisam primjetio lag..Baterija mi je ista..