uz 40gb se dobiva dock, uz 20 ne. istina da je kod nas precjenjen zato odes u austriju pa ga dobijes jeftino, jos uzmes i merverstojer
Printable View
uz 40gb se dobiva dock, uz 20 ne. istina da je kod nas precjenjen zato odes u austriju pa ga dobijes jeftino, jos uzmes i merverstojer
mislim da je spram ipoda 3100kn za iriver od 40 gb sasvim ok cijena,al coma treba platit i benzin do graca
bus ti je oko 100kn
http://www.eventus.si/opis.asp?IDopi...0%2040GB%20HDD
http://www.diskont24.com/products/P0/23526/
za sad samo sanjam o njemu
evo hrco je iznio kompromis.tnx hrco ali to je cijena kao i kod nas
bez kotacica ili neceg slicnog je ocaj prelaziti preko 5000 pjesama
cca 100kn sloveniji jeftiniji, ali opet dode na isto
a koja je razlika izmedu kotacica i gumbica?....da bi pomako bilosta u oba slusaja trebas nesto pritisnut,samo je vise kul kad imas kotacic pa vrtis prstom= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
jesi kad probao kotačić od iPoda sodom? E to si u sekundi na bilo kojoj pjesmi, a da bi do recimo neke 100-te pjesme na popisu došao pritiskanjem gumbića ipak treba malo više vremena...
nisam i sad si me uvjerio da trebam isprobat prije nego se odlucim ovak na sljepo koji od playera kupiti
ajde probaj pritisnuti na mobu istu tipku 100 puta, pa ces promijeniti misljenje
cito sam recenziju u bugu,i od irivera i od ipoda,i nahvaljena su obojica a kazu da je na iriveru jako dobro rijeseno kretanje kroz izbornik.... sad sta to znaci,nemam pojma ali bilo bi glupo da trebas tolko stiskat da bi doso do zeljene pjesme
kaj ste ga zakomplicirali. ma ne bi svoj iriver mjenjala za nikakv ipod i kotacice, ja vise volim stiskati...gumbice ;D ;D
zelda ,daj mi ti reci dal je problem kretat se kroz izbornike?
hoces da ti pokazem? ;D
zezam se, meni je jednostavno, ali kaj ga ne bi mogao u trgovini isprobati
pa ako mi imas zelju pokazat,mozemo se nac,..ti govori gdje da stišćem a ja cu isprobavat ;D
da,vjerojatno cu se zaletit do trgovine da vidim to cudo
je nebi ni ja svog agolfa mjanjao za mercedesa.... kotacic je nesto puno prakticnije, nije da govorim zbog toga sto imam ipod nego stvarno je= Citat =:
Izvorno postao Zelda
Zelda si kad probala koristiti iPod? E to je stvarno nešto posebno, ja ga nemam tak da ga ni ne branim, ali stvarno je taj touch-pad (ko na laptopima) kotačić ultra praktičan... pogotovo ako na njega staviš 4000 pjesama, mislim da bi mi prst otpao da dođem od recimo prve do 2376 pjesme stiskajući konstantno jedan gumbić... ili bi gumbić krepao.
tajna je u kotačiću :cool:
mene privlači zbog prekrasnog ekrana,sta drugo reci
okej, okej, kaj me odma napadate
kad je tek izasao ipod strasno mi se svidao i ono, uvijek sam si mislila ak bum ikad kupila player da bu to bio ipod.
i onda sam dobila ovaj od irivera, kajaznam meni je svida dizajn i sve ostalo.
i to kretanje po menijima po meni je jednostavno.
a moze imati odlican ekran na kojem ti se svako slovo od imena pjesme prikazuje u drugoj boji ako je upravljanje sa njim komplicirano.= Citat =:
Izvorno postao sodom
jesi ga isprobo? kako znas da je komplicirano?
Zakaj komplicirate? Pa nećeš imat sve stvari u istom folderu!!! Kupi iRiver!!!!
ovako da zaokruzim: neznam kako se upravlja iriverom, niti sam ga isprobo, mozda ima neki kotacic sa strane ili nesto, ALI sa tipkama se nemoze ici ugodno preko velike liste (necega). kao sto sam rekao probaj stisnuti jednu tipku na mobu 100 puta, pa ces vidjeti. tocno da nece imati sve u istom folderu, ali ja npr na kompu nemam sve same albume, imam folder mix u kojem mi je oko 150 fileova, bas preko njih nebi volio ici jedan po jedan
mozda se nemora stisnut tipka 100 puta nego drzat 2 sekunde pa on sam ide prema dolje ili gore po listi po potrebi,nekak mi se cini da bi to bilo logicno