Ne radi ti link
Message delivered by Tesla Model S P100D
Printable View
Evo ovdje ispravan link.
Ako će nekome pomoći...
Evo ovako, što se tiče jedinica, iliti GB u mom slučaju, u Tomatu sada možete dobiti 16,2 GB interneta za 80kn (dok traje promocija 5000 gratis jedinica do 20. siječnja 2020) i to ovako:
1. Naručiti SIMicu kod njih preko neta (btw. meni su poslali dvije :D )
2. Kada dođe, aktivirati pozivom SZK
3. Kupiti BON od 120KN, aktivirati bon
4. Dobit ćete bonus od 1200MB (bonus jer je kartica kupljena online pa se dobije 120x10 MB na račun)
5. Aktivirat VELIKA tarifa (8000 jedinica) - nakon te aktivacije stiže još 2000 jedinica jer je je, kao što znaš, kartica naručena online
6. Čekati da stignu sve SMS potvrde i nakon toga - Bonus 5000 jedinica se mogu aktivirati jednom unutar 30 dana trajanja tarife putem Moj Tomato aplikacije ili SMS-om sadržaja "5000" na 13435.
7. Ta-daaaa - imate 16200 jedinica za trošiti ;) :D za 80kn
I DA - SVE JE RASPOLOŽIVO U ROAMINGU - provjereno
https://images2.imgbox.com/2d/07/wSRqzWcm_o.jpg
Sve si dobro napisao, a ja ću dodati samo da 16.2 GB možeš dobiti za 67 kn!
Bon valja platiti mastercardom ili maestrom i tada uloženih 120 kn donosi 144 kn (20 posto više).
To znači da za tarifu vrijednu 80 kn moraš potrošiti samo 67 kn (20 posto tog iznosa, tj. 13 kuna daruje ti Tomato).
P. S.
Promocija "20 posto" vrijedi do 31. 12. 2019., stoga ne bi bio loše kupiti bon vrijedan 240 kn. Na račun nakon stoga sjeda 288 kn, a tih 48 kuna može se iskoristiti za ukidanje naplate za nadoknadu poziva. Ili njima plaćati uspostavu poziva ako korisnik ne zove previše.
Mastercard i Maestro sada i Tomatovim korisnicima donose samo 10 posto više kuna. Donedavno je bilo 20 posto! Bolje išta nego ništa.
....
Kupi bon online i zgrabi više kuna!
Kupnjom bona putem weba uvijek dobivaš 10x više MB za surfanje, a ako platiš Maestro® ili Mastercard® karticom, darujemo ti i 10% više kuna na računu.
Uvijek je bolje išta nego ništa ali... Ona narodna: dabogda imao pa neimao
Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk
Aktiviraj Tomato Veliku preko weba i častimo te s dodatnih 2000 jedinica!
Brzo na: http://bit.ly/2vbXaBu
Tomato korisnici na pretplatu i bonove imaju besplatnu flat opciju na 5 dana.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/a1-hr...isnike-1386409 - www.vecernji.hr
Zgodno kad idem na produženi vikend s ljubavnicom :)
To mora biti ovaj vikend!
---
Ovih dana ne moraš brinuti o potrošnji svojih gigi jer poklanjamo ti pet dana neograničenog interneta! Opciju Flat besplatno aktiviraj najkasnije do 22.3. putem Moj Tomato aplikacije ili slanjem SMS-a sa sadržajem FLAT na broj 13535 za korisnike na pretplatu ili na broj 13435 za korisnike na bonove!
Za besplatni neograničeni internet: FLAT na 13435.
Nema više besplatnog FLAT-a (ali 100kn ušteđeno :D )
SAMO DO 30. 4.
Dodatnih
500
Povećaj iznos jedinica za samo 5 kn do 30.4.
Pošalji SMS sadržaja 500 na broj 13435
Svibanjska promocija u Tomatu!
Aktivacija najveće tarife u aplikaciji Moj Tomato (130 kn) donosi 20 tisuća jedinica, sedam tisuća više nego do sada.
Do 15. 6.
Aktivacija najveće tarife u aplikaciji Moj Tomato (130 kn) donosi 20 tisuća jedinica, sedam tisuća više nego do sada.
Aktivacija velike tarife (80 ili 100 kn) donosi 16 tisuća jedinica, osam tisuća više nego do sada.
Do 10. 9. Tomato daje pet dana neograničenog interneta.
Tomato daje 4000 dodatnih jedinica za 40 kn. Iznad nje u aplikaciji nude 1500 jedinica za 35 kn.
Budalaši iz Tomata i dalje na službenim stranicama poručuju da kupovina bona mastercardom donosi 10 posto više kuna na računu!?
https://www.tomato.com.hr/tarife-na-bonove
To cak objavljuju i na svom FB profilu.
Pogledajte samo tu ponudu mobitela u webshopu :)
A1 i Tomato ponovno uveli 10 posto bonusa na bonove kupljene Mastercardom u svojoj internetskoj trgovini.
Aj nije loše. Još da ne kradu i da ne ispostavljaju veće račune...
bolje im bi bilo da uvedu Visu jer je masa ljudi ima a ne neke mastercard kartice koje su manje vise kreditne,moju tekucu su povukli i svi prelaze na visu!!
Tomato je trenutačno daleko najgora mreža. Konkurencija daje nove pogodnosti, a oni spavaju zimskim snom.
Tomato potvrđuje moje riječi. Odnedavno pet dana neograničenoga interneta dopuštaju aktivirati samo jedanput na mjesec. Nevjerojatno!