Meni na igo primo 2.4 megris internacional edition 9.6.29.331894 Hrvatska,Bosna i Slovenija 2016.Q4 radi normalno na mobitelu...
Printable View
Meni na igo primo 2.4 megris internacional edition 9.6.29.331894 Hrvatska,Bosna i Slovenija 2016.Q4 radi normalno na mobitelu...
Zavisi od kojega si paketa karata 2016.Q4 izvukao te tri države . Meni je isto u sve tri dobro radilo , ali kad sam dodao Mađarsku i italiju , kod samog podizanja sistema , aplikacija se srušila . Može se kombinirati nešto s novim i nešto s starim kartama , ali to baš i nije poželjno . Isto tako srušila mi se aplikacija na zaobilaznici oko Rijeke u jednom od 5-6 tunela .
Svi pricate o android uredjajima?!?
Jel rade na kineskim navigacijama tj na windovsu!?
Diagbox- forumasima gratis pregled ljubimca. Modriča.
Rade ove karte na iGO 8.3 na starim "kantama" , jer koristi samo FBL datoteke , a na iGO Primo i NextGen izbacije ili zaglavi . SLO , HR , BiH na nekim uređajima rade , a na nekima imaju problema , zavisi koje su opcije uključene u sys.txt ili koje su opcije podešene u data.zip .
Xiaomi Mi5,android 7,igo 9.6.29.636868,ubacio building,fbl,fda,poi,poi extende i spedcam i za sada sve radi.Probao sam izabrati mjesto u Mađarskoj,Italiji,Austriji i nijednom se nije srušila.
Ja koristim iGO primo 9.6.13.405512 jun 18 2014,ma nikada nikakvih problema nemam,ni sa licencama ni sa 2016q1,q2,q3,q4 kartama,nikakva rusenja I tome slicno!!!!
Zavisi koje si karte koristio , ako su učitane samo HR , BIH , SLO , onda vjerojatno nije bilo problema ...
Sad zadnje vrijeme koristim here karte,jer su definitivno detaljnije od tomtom,ucitana mi je samo italija I san marino!!Na here kartama lijepo pise koji je izlaz na auto cesti,npr. svincolo palmanova,pise imena industrijskih zona itd,dok toga takvog nema na tomtom!!!
.
.
https://s4.postimg.org/6cc2hx9rh/2016_04_TRNT.png
Link : Torrent magnet
*** Nemojte stavljati FDS datoteke izgleda da još uvijek ne rade korektno , izbacuju "error" ili ih aplikacija ne vidi .
Jel to znači da su datoteke sa ovog linka ispravne?
@pribek
Kažu da su ispravne , i ako ja baš ne vjerujem . Probao sam po HR , SLO , ITA i sve je radilo OK!
Imam ugrađenu Android navigaciju . Za svaki slučaj spremio sam Garmina u ladicu prije nego sam
krenuo na put .
Trenutno je pronasao samo ove greske.
Czech_Republic_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Poland_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Russia_HERE_2016.Q4_161202_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Spain_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Sweden_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
Ukraine_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
United_Kingdom_HERE_2016.Q4_161201_(SP).fsp -- Checksum mismatch
sve ostalo po iGOView je ok,ostaje nam samo da testiramo jedno po jedno.
@subasa
Neznam više od kuda nisam skinuo te karte probao sam sve i svašta pa i testiranje kartu po kartu s istim programom i više izdanja istog .
Ova verzija se pokazala dobra i nisam imao problema , ja je nisam testirao , jer mi je bilo dosta zezanja pa sam vratio karte 2016.Q3 ...
Ne mogu nekome ponuditi ili mu instalirati karte , a on kamionom "trucka" po Evropi , vjerujući meni kao nekom "stručnjaku" , ostane
bez navigacije ili da mu se ruši aplikacija u nekim državama . Karte iz trećeg Qartala nemaju neke razlike da bi se netko izgubio na putu.
Imao sam prilike nadograđivati klasične uređaje za navigaciju gdje su karte bile iz 2008/2009 i još se hvalio kako su karte super i dobre .
Ova verzija za koju mi je dao Torrent , kolega sa foruma @mirkeclj pokazala mi se kao najbolja , nema FDS datoteke , a one i onako ne
rade korektno ili uopće ne rade , jer su za njih izgleda da nema licenci , ako nisu trebale do sada , znači da se može i bez njih ...
https://s22.postimg.org/g503hzjo1/snap.png
magnet:?xt=urn:btih:f5db917eaebafd54c9d2bf809ee14a a91480a89b&dn=iGO_Europe_Here_2016.Q4
Obavezno spojiti razmak između ona dva (a a) ....ee14aa9148... onda pokrenuti Torrent
walter66
Ja sam imao takav problem,uradio sam 4 navigacije i svi su stali u NJemackoj.:big smile2:
Evo skidam ovu verziju i sutra krecem za NJemacku pa cu testirati i javim kakva je situacija.
Ove igo karte dosta kasne za "pravim" HERE kartama. 2016q4 a jos nema obilaznicu od vrbovca do križevaca. U Here bazu je ubaceno 5 10 2016 a u ovim q4 jos nema .
Ispravne karte TomTom imaš u ovoj Temi, možda se šta poboljšalo u odnosu na HERE
karte !?
http://cafe.mobil.hr/threads/81627-i....12.-Q4-EUROPE
Nisi me shvatio izgleda... Prave hr karte imaju tu obilaznicu dodanu od 10 mj(znam iz prve ruke) a ove igo q4(12mj) here hr karte nemaju.
To nema veze sa east ili west trzistom u cije stanje smo svi upuceni.
U redu je malo sam pobrkao lončiće !
Nisam na računalu nego se gnjavim s glupim Tapatalkom
na mobitelu , pa sam izmiješao karte Here i TomTom .
Možda je tako kako kažeš , ali ove karte HERE 2016.Q4
imaju neku grešku tako da je bolje koristiti Q3 seriju
ovih karata . Sad na koje misliš da su prave neznam .
Sent from my YD201 using Tapatalk
Prave karte bi bile wego.here.com . Uredjujem ih(verziju koja nije public) pa znam sta od mojih radova fali u ovom releasu za igo.
HR Q4 sam stavio na gps i zasad radi ok.
I ja uređujem te karte ali kad ih uredim ja vidim to odrađeno u Here kartama ali u igo,navigon sygic to tek dođe u trećoj nadogradnji,pitao sam u Here mapama što je to i rekli su mi da nije do njih već do drugih.
Da pa zato kazem da nisu "prave". 2 tjedna treba da ispravak udje u public here mape otprilke al ovo za igo je previse.
Pa ne bi se toliko pisalo o navedenim HERE kartama da su bile prave , odnosno ispravne .
U ovoj Temi ima preko 70 postova , i po tome je vidljivo , da nešto ne štima .
Mene osobno ne interesira sistem niti ulazim u detalje izrade karata , to je posao
kartografa koje te karte prilagode na različite vrste navigacija , ovaj put je zeznuo netko
od iGO stručnjaka , a koliko sam vidio problem nije u FBL nego u dodacima , jer iGO8.3
dobro radi s Q4 , problem je kod iGO Primo ili iGO NextGen , Becker ...
Čekajmo novu seriju karata za iGO R3 HERE 2017.Q1 , vjerojatno će biti u potpunosti
ispravne "prave" .
molim, ako moze neko da postavi, najnovije mape, EX YU + Grcka, hvala puno. pozdrav