= Citat =:
Poslao: burn_off
Pa obrati malo pažnju na cijenu.
SE T300 je cijenom jako blizu a mislim da je Siemens ipak zbog veličine i nekih tehničkih karakteristika prihvatljiviji,...
Opet te pitam, kojih "tehničkih karakteristika"?
= Citat =:
SE T68i po ničemu nije bolji "osim po cijeni" i za kraj Nokia 7650 koja ima integriranu kameru;svaka čast;i izgleda kao cigla a na crno košta oko 4000 kn.MIslim da ima dovoljno razloga.
SE T68i trenutno košta ispod 2000 kuna kod službenog distributera za HR...
Vjerovao ili ne, nekima nije prioritet DIZAJN kod jednog mobitela, štoviše uopće nije bitna stavka. I 7650 će naći put do korisnikovog srca. :D
= Citat =:
A u mobitelima,već kad postoji Java mislim da bi mogao funkcionirati isti sistem;samo s malo većom autonomijom nego sada.
Čuo kada za autorska prava? A znaš li koliko je trenutno dostupno midleta? E sad, pokušaj zaključiti koliko to licenci mora proizvođač mobitelâ ishoditi da bi prodao JEDAN MODEL mobitela.
= Citat =:
Zašto nebi mogao doći u dućan,izabrati mob ireči ta ti "ubace" ovu ili onu funkciju i poredati izbornik kako tebi odgovara;kao što se može npr. na N 7650?
Poredati izbornik? To ti je kao da u dućanu kažeš da ti naprave shortcute za određene funkcije ;)
= Citat =:
Mislim da to i nije tolko neostvarivo a ni razlika u cijeni između takvog mobitela i današnjih mobitela ne bi smijela biti velika,
Licenca?