ok :D
Printable View
ok :D
zanimaju me, kako sam već u ranijem postu napisal, real racing 3, asphalt 8 airborne! i podržava li uređaj prebacivanje aplikacija na sd karticu? za igrice tipa subway surfers i temple run 2 znam da rade jer sam vidio na stranim video recenzijama na youtube! tnx :)
A jel ti kupujes tablet zbig igrica primarno ili ?
Ako je zbog igrica zasto gledas tablete s TFT ekranom?
Tebi treba skroz druga kategorija tableta.
kupujem ovaj tablet jer je to best buy, definitivno i nema nigdje na svijetu 3G tablet po ovoj cijeni a usput i odigrati koju igricu da ne razvaljujem mobitel stalno! nisam gamer nikakav da me ne skužite krivo! odigram 2-3 puta na dan navedene igrice i to ne dugo pa me zanima rade li i na ovom tabletu! za neke znam da rade ali ove 2 me posebno zanimaju i bio bih jako zadovoljan da rade ok! hvala @polist! ;)
evo kopirao sam vam moje prve dojmove koje sam napisal i na vip forumu pa koga zanima:
"Evo da vam nabrzaka napišem prve dojmove! Ja sam preugodno iznenađen sa ovim tabletom, predobar je! Slika je odlična na ekranu, ne šteka, super fluidan u radu i jednostavan! Nije pretrpan glupostima i slobodno je nešto preko 2 GB ROM memorije dostupne korisniku (od 4 GB sveukupno) i ako imate sd karticu nemate frke sa ničim, imat ćete dovoljno memorije za sve jer sve sprema direkt na nju kad se tako postavi u postavkama! Igrice delaju bez ikakvog trzanja i štekanja (Temple run 2, Subway surfers, Asphalt 8 airborne) dok Real racing 3 nisam imal priliku skinuti jer po novom nije dostupna u našoj državi , a koliko vidim po broju skidanja nije ni u mnogim drugim što prije nije bio slučaj, a to se sve vidi odmah po broju preuzimanja koja je sa preko 170 milijuna spala na samo nekakvih 5 milijuna! Tablet mi radi brže od moje Sage S3 iako je u svemu (tehničke osobine, hardver) duplo slabiji i to je ono kaj sam pisao da ne mora značiti da neće sve na njemu delati tečno, fluidno uprkos specifikacijama i pokazalo se da sam potpuno bil u pravu! Ja sam, iskreno, bio šokiran kako lijepo sve radi i kako je lijepa slika i boje, zaista neočekivano za uređaj po toj cijeni! Slobodno ga mogu preporučiti svakome jer ovo je zaista best buy u svjetskim okvirima! Nemate ništa bolje za kupiti po toj cijeni, niti blizu i da tako dobro odrađuje svoj posao! Mišljenja sam da je sposoban i za dosta ozbiljnijih radnji, a ne samo za početnike! Ukratko, da završim, ja sam oduševljen i nisam se ni u snu nadao da će to tako lijepo sve raditi! Njatoplija preporuka za ovaj uređaj, svima! Tehniške specifikacije nisam pisao jer ih imate u prijašnjim postovima pa mi je bilo glupo ponavljati i sa time vas opterećivati, bespotrebno! :smileywink:...i da, to je stiglo toliko dobro pakirano da se jednostavno ne može ništa dogoditi prilikom transporta (pakiran je u 3 kutije) :smileyvery-happy:....ja sam mislil da mi nosi televizor koliko je prva kutija bila velika pa u njoj od vipme kompleta kutija sa podatkovnom karticom i i ostalim papirima za potpalu i na kraju njegova tvornička kutija! I kako sam prije pisao naručio sam ga jučer (26.01.2015.g.) u 13:30 sati, a došao mi je već danas (27.01.2015.g.) oko 10:30 sati! Za svaku pohvalu i vipu i overseasu! Svaka čast na svemu! :smileyhappy:
Edit: zaboravio sam kamere koje su slabe i samo za dnevnu uporabu, ali to se vidi i iz samih specifikacija! :smileywink:"
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 13:00 ----------
GOOG NEWS!
Evo najprije se ispričavam jer sam pokušavao skinuti krivu verziju real racing 3 igre i sada sam slobodan vas izvijestiti da sam skinuo rr3 na ovaj alcatel bez pol frke, ućitava ju stvarno brzo i igrica radi bez i najmanjeg trzaja ili nekog štekanja, ja još sam sebi ne vjerujem da je to tako ali stvarno jest! Jedina mala mana ako ju i možemo tako nazvati je to da se primjete pixeli u grafici ali to je stvar same rezolucije i tft ekrana ali zanemarivo! Igra funkcionira odlično i samim time slobodno mogu reći da će sve na njemu raditi kako treba ako rade igrice tipa rr3 ili asphalt 8 airborne, a subway surfers i temple run 2 da i ne spominjem! Eto radostan sam vam ovo napisao jer je ispunio sva moja očekivanja, čak i puno više od toga! Tablet vrijedi svake kune i lipe koju se plati za njega! ;)
Imam jedan problem sa ovim tabletom..neznam kako sam to uspio napraviti ali uglavnom sad navecer uzeo tablet kad ono na svaki dodir po ekranu mi prikaze mali bijeli krug i ne kuzim kako to iskljuciti.Znam da sam na mobu ili negdje vidio da ima opcija prikazi dodire ali mi nije jasno dali sam ja sada tu opciju ukljucio na tabletu ili sta vec?
Iritira me to...
Moraš otići u System settings > Developer options > maknuti kvačicu sa Show touches (kod mene je na engl. , hrvatski ne razumijem :D ) .
eto... :D
Rješeno,hvala
evo i dead trigger 2 igrica radi odlično na njemu! ;)
Je li netko skinuo kakav ROM da ima mogućnost poziva?
upravo instalirao i isprobao fast & furious 6 i deer hunter 2014 i sve radi glatko, odlično, pa mogu slobodno ustvrditi da će na ovom tabletu raditi sve aplikacije! eto toliko, za kraj! slobodno preporučam svakome kupnju ovog tableta jer će odraditi sve korektno uprkos slabijim specifikacijama i mizernoj cijeni! hvala forumašima na pozornosti! ;)
nije ni predviđen za pozive već samo za podatkovni promet! ;)
meni je najinteresantnije kako je ovaj tablet u vipu tako jako jeftin, prejeftin a vidio sam na youtubu da je u t-mobile u engleskoj i njemačkoj 3G model nekaj preko 160 €, a 4G preko 180 €? stvarno nejvjerojatna cijena kod nas! :D
Kupili su ga u kolicini kontenjerskog broda...
Ta cijena od 160 eura je bila kad je došao, prije godinu dana.
da, iz tog vremena i datira video na tubu, ali opet mislim da je u vipu daleko najjeftiniji! ;)
---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:46 ----------
pa neka su, hvala bogu, jer je uređaj predobar za te novce i moći će si ga priuštiti i oni slabijeg materijalnog statusa a opet će imati uređaj koji super radi gotovo sve radnje! ;)
molim, pomoć! kako da stavim svoj avatar sa kompa? tnx i sorry kaj nije to za ovu temu!
cijena u vip webshopu je 299 kn, a ne 399! ;)
Moze li se jos uvijek naruciti?
Edit: nije mi htio otvoriti link, ali sada je normalno otvorio, brat narucuje jos jedan
Evo i ja sebi jednog naručio. Pitanje,jel netko naručio pa platio pouzećem? Zanima me jel se samo plati tih 300 kn ili još nešto dodatno za dostavu?
I jel tablet tjera Clash of clans? :)
Plati se samo tih 300kn.