Ne zaglavljuje ni ne klima.
Nisam to primjetio ni na Note 3 bio.
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
Maknut i Flipboard kao dodatni ekran :D
Printable View
Ne zaglavljuje ni ne klima.
Nisam to primjetio ni na Note 3 bio.
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:31 ----------
Maknut i Flipboard kao dodatni ekran :D
Nisam Hrvat koji je jalan na sve oko sebe... samo cu reci da ti u pozitivnom smislu jako zavidim... ja imam nekog tko radi u samsung hrvatska (da ne imenujem) na radnickoj cesti, no nisam u mogucnosti nazalost doci do ovakvih primjeraka ako nista drugo bar na nekakav test... stoga uzivaj i bar kad nadjes vremena podijeli snama svoja iskustva da bar parimo oci i dražimo misli mastanjem...
Tek sam sad išao provjerit, Exynos verziju imam.
Antutu baca oko 50 000 rezultate.
Baterija danas: 48% potroseno za ravno 3 sata screen ona. Koristenje je bili stvarno intenzivno, hrpa slika, hd video, gledanje vides nekog, bencmarci, a svasta.
Daj mi reci di si mob uzeo,ja bi ga kupio..nema jos nigdje..:/
Kako si zadovoljan nakon duzeg testiranja?
Kod nas je u prodaji tek od 31.10. u sancta domenica i to sa preorder vaucherom
Istina ReNe istina... samo cijena paprena u PM.
A jbg ako volis i ako mozes uzmes na diners na 24 rate bez kamate i dodje nekih 268kn mjesecno (sve sam vec preracunao).
Je puno para ali meni se npr isplati jer ga stvarno koristim za posao i umjesto kompa. Imam i note 1 i note 2 i mobiteli su ono sta meni treba tako da cijena se tu malo i izgubi
Ma slazem se. Ja cu ga kupit za cca godinu kad ovaj note 3 otplatim. Volio bi da sam imao priliku imati note 1. Imao sam note 2 i morao pridati ( zena natjerala). Da nisam, imao bi lijepu kolekciju. Od jedinice do trojke. Hebi ga... jedva cekam prve dojmove korisnika...
Ja sam prezadovoljan uređajem. Čovjek se s vremenom navikne na težinu.
Uspoređivao sam ekran s drugim mobovima koji imaju IPS i na kojim god postavkama bijela je i dalje žućkasta. Kad se usporedi Note 3 i Note 4 jedan uz drugog ne kuži se, tada Note 3 izgleda da ima žućkastu bijelu, ali i četvorka ima isto samo manje izraženo.
Ako kog zanima video 1080p i 4K
1080p https://www.dropbox.com/s/j9msv34fqu...11123.mp4?dl=0
4k https://www.dropbox.com/s/6v8hcw3u4b...11208.mp4?dl=0
U principu, kaj vas zanima možete pronać u ovoj temi na XDA koju sam napravio. Ima hrpa odgovora i svega
http://forum.xda-developers.com/note...ssion-t2892155
Haha ja trojiku nisam uzeo samo radi toga jer sam dvojiku uzeo na rate ☺
Netko je bio rekao da je otvor blend f 1.9..ali nije nego je 2.2..sto je velika razlika..
Za nas koji se ne kužimo toliko kako se očituje ta razlika na kvalitetu slike?
Na službenom videu stoji da prednja kamera ima f 1.9
http://youpicture.in/?di=CR8M
Veća blenda(1.9) propušta više svjetlosti i značajno doprinosi kvaliteti slika(osobito low-light).
Ako je f1.9 onda ima super kameru i pocinje mi se svidjati jos vise
Low light slike su nikakve, to vam mogu odmah rec.
Kao i kod svakog mobitela. Nije samo u pitanju blenda i mpx... Za dobru fotografiju je od svega najbitniji opticki senzor za obradu slike. Ne znam kakve su slike pri slabom svjetlu na Sony mobitelima skupljeg cjenovnog ranga. Na note 3 ista prica... No, možda kakvim sw camera updateom se moze donekle popraviti ono sto je uslikano. Camera na mobitelu jos neko vrijeme nece biti u rangu nekog slr, dslr bez obzira na mpx...
Normalno da je senzor najbitniji..ne mozes strpat apsc senzor u takav tanki mob..
Ali recimo lumia ,1020 ima 1/1.5 sto je za mob odlicno,808 je imala jos veci.
Note 4 ima 1/2.6 dosta manji,pa normalno da ce fotke biti losije.
Steta stvarno sta otvor blende nije 1.9,bio bi bolji bookeh(makar jr senzor manji),kao i low light..
Ali dobro,nemre u svemu biti top.
Fotke nisu na razini lumie,ali i dalje je to u top 3 recimo od svih mobova+ostala funkcionalnost koju mob ima,dobar paket!:)
Evo, ja gledam svoj Note2 koji u bilo kakvim uvjetima radi dosta dobre fotke. Dosta detalja, a šum nalik na neke Xperije ne postoji.
Pa vjerujem Smogsiju da Note4 mora biti, a barem u top 5 kamera-smartphona.
Ljudi, recite mi kakav je zvuk (izlazni na vanjskom zvučniku)? Jer od svih tih "poboljšanja zvuka" na kraju dobijemo da mob ne čujemo kada zvoni na ulici u džepu.
Predbilježio sam se za Note 4 u T-Comu i danas su me zvali. Uglavnom, tarifa XL, mjesečna pretplata sa svim naknadama i ratom za uređaj 290,00kn. Uređaj je 1.898,00kn. S tim da uz uređaj na poklon dobivam sat Samsung Galaxy Gear 2 jer sam se kao predbilježio među 5 prvih ljudi u Hrvatskoj. Uređaj stiže za 10ak dana pa napišem dojmove :-)
Cestitke.... Dojmove obavezno
Je istina da ce biti u ducanu 31.10.14 jer ne vidim nikakve najave i reklame okolo. Nitko nista ne pise