šteta... :(
Printable View
šteta... :(
suncetižarko ... kaže telefon da treba napraviti critical update... i ja reko jade kad već moraš, radi ... :D
i sad on to radi već dobrih 20 minuta ?!? ... kad će kraj ?
Moze trajati i sat vremena, ovisno o broju aplikacija koje OS mora migrirati na novu instalaciju.
bogami može trajati i više od dva i pol sata ... jer još traje .. :D
Onda imaš ili jako puno aplikacija ili nisi updejto mob jako dugo :D
Al opet, ne bi smjelo baš toliko dugo trajati.
gotovo je sad .... tj sve ukupno je trajalo malo manje od tri sata...
ali ne, nemam uopće nešto puno aplikacija.. ?!? ... ako ne brojimo defoltne, možda još 5-6 dodatnih i to manje ... tipa unlock screen i tako to ..
a zadnji update sistema je bio kad je radio upgrade na 8.1 ... a to je bilo prije točno 4 mjeseca... :)
btw ... šta se tu sad konkretno promjenilo sa ovim updejtom ? .. ne primjetim neke razlike... uopće ?!?
E tu bi bilo super kad bi znao koju si verziju OS-a imaju prije update-a.
Koliko znam MS je izbacio jedan critical update (taj koji se MORA instalirati) zbog testiranja takve metode updejta, sam update mislim da nije imao ništa posebno osim bugfixeva.
suncetižarko, pa šta je onda trajalo toliko ... šta da je zaista imao nekih stavri za update .. :D
I meni je legao taj critical update,no radi se o nadogradnji na GDR1 ,i sad mi piše za sw Lumia Denim. Nakon updatea nije mi radio info + extras i call filter + sms. prvoga sam izbrisao pa nanovo instalirao( pronašao ga pretragom wp 8 store preko googla) a filter se još ne pokreče. Izgleda treba hard reset.
meni sve radi ...
i sad sam i ja išao pogledati ... i meni piše to Lumia Denim ..
Joj da, vi smradovi ste dobili Denim :D Zaboravio na to, ja sa L920 još čekam...
kupi si pravi telefon .. :D
iako nemam pojma šta znači taj Denim ... LOL
Napravljen hard reset i sada je sve ok.
Kako kopirat imenik sa Lumia-e na Nokiu 700 ?
Neznam jel postavljam pitanje na pravom mjestu, ali radi se o viberu na 520-ki ...
prije cca tjedan dva mi napravi update vibera i onda je prestao raditi viber .. tj. upalim viber i kad idem na bilo šta, jednostavno se ugasi viber i tako u krug ..
obrišem viber, instaliram ponovo i opet sve radi kako teba...
sad me opet traži update... napraviti ga ili ne ?!?
---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:44 ----------
ja sam se opekao sa imenikom već nekoliko puta i sad jednostavno sve kontakte držim na gmail acc i samo napravim sinhronizaciju na mob i to je to ..