Čitaj prvi post, sve ti piše. Ja ne razumijem vas "instant" pacijente, sve mora biti sad ili odmah najkasnije. Kao da moraš prebaciti preko ruku 10 metara drva da bi došao do podatka koji ti treba!? Ako si slijep ili slabovidan, ja ti se ispričavam!
Printable View
Čitaj prvi post, sve ti piše. Ja ne razumijem vas "instant" pacijente, sve mora biti sad ili odmah najkasnije. Kao da moraš prebaciti preko ruku 10 metara drva da bi došao do podatka koji ti treba!? Ako si slijep ili slabovidan, ja ti se ispričavam!
Eto par stvari koje sam primjetio nakon update-a na 10j. Dobra stvar koja me je prije smetala je to kaj kada sam ulazio u fotić sa Volume down nisam mogao ući u galeriju slika nakon slikanja nego sam moral lupat knock kod pa onda u galeriju a sad to može direkt iz fotića. Loša stvar koju sam primjetil da sada nemrem više ništa instalirati jer mi veli da nema dost ROM memorije kaj mi zvuči malo bedasto jer još nisam ni poćel sa instaliranjem gluposti. Telefon se i dalje zagrijava evo čak i sada dok ovo pišem. Kaj da napravim sa ovim problemom oko memorije?
Ovo sa nemogućnosti instaliranja aplikacija radi nedostatka memorije prvi puta čujem. Jesi probao CSE flash pa da ti telefon bude čist? Što se tiče zagrijavanja, i to mi je čudno ali opet kažem napravi CSE flash pa promatraj šta se događa. Moj telefon se nije zagrijavao niti na 10b softveru, a sad pogotovo. Ako ti se i dalje bude zagrijavao nakon CSE flasha onda probaj vratiti na 10h verziju.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 20:44 ----------
Pa kakve ima veze što si napravio normal flash? Tako i treba osim ako ne želiš raditi factory reset.
......abecedno gledano što je veće slovo sve je gore (više bugova) umjesto da je obratno.....e LG......LG??
ja sam momentalno na 10h i nisam siguran da ću dalje,do daljnjeg e da i stavio sam program ART umjesto Dalvika i tek sad sam primjetio značajna poboljšanja prvenstveno u brzini i stabilnosti sustava ,a ni baterija nije loša.......do daljnjeg ne diram ništa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto, stavio 10j na CSE tj. čicti flash, stavio na ART ali i dalje ne vidim neke promjene. Mob se i dalje zagrijava u predjelu kamere kada se gleda video, ne primječujem ni neki pomak u brzini moba. Jedino kaj mi sad daje instalirati normalno aplikacije. Gdje se može vidjeti zauzetost ROM-a? Prije ovog zadnjeg flasha mi je mob bio rootan pa sam na Titanium backup-u vidio da mi je stalno slobodno 296 mb od 3gb a sad kad nije rootan nemrem instalirat Titanium.
Stavi na Dalvik, sa ARTom nije stabilan uređaj
Kod mene obratno....sad je stabilniji na ARTu i to dosta nek s Dalvikm.....3/32 vip
Pozdrav, novi sam sa g3. Imam origina rom na mobu, kupljen u t-comu. S njim mi dosla i navigacija Navigon koju ne mogu koristiti niti izbrisati. Rekli mi u servisu da mogu oni staviti najobicniji rom. E sada, to bi trajalo 5 dana, a ja nemam volje cekati. Da li se moze flesati najobicniji tvornicki rom, a da se ne vidi da se je flesalo ista odnosno da ne broji ko samsung instaliranje romova?
Hvala
Jel i ti kao neki pojedinci imaš naviku čitati temu od zadnjeg posta prema prvom?
:confused:
To bi značilo, sve što si pitao je već odavno objašnjeno odmah na početku teme. Te usput savjet da se teme čitaju od početka a ne od kraja.
Pa zar ti misliš da će ti oni zamjeriti na tome što nemaš instalirano smeće od T-mobile na svom telefonu? Te aplikacije se instaliraju isključivo kod operatera, a ne kod proizvođača. LG nema ništa s tim glupostima. Ti slobodno možeš deinstalirati sve što želiš sa svog uređaja, a budi bez brige jer o tome se u servisu ne vodi računa. Samsung je zagorčao život custom rom entuzijastima sa svojim knox brojačem ali toga ovdje nema.
još jedno pitanje. kada stavim tel u download mod, počne mi se instalirati driver(lg android MTP device koji se na kraju neuspješno instalira.
prethodno sam instalirao driver sa linka u prvom postu. ima li to kakve veze sa fesanjem?
hoće mi proci nadogradnja?
Spoji telefon dok je upaljen pa nek se instalira šta se ima instalirati, onda idi u download mode na nadogradnju softwarea. Može se dogoditi da ne bude komunikacije između telefona i kompjutera pa ti se neće nadograditi.
Gle, ak si napravil sve kak je bpodnar napisal u prvom postu nemaš se kaj brinut. Sad kad čitam tvoj post sjetim se sebe prije 7-8 godina kad sam trebal flashnut svoju prvu Motorolu. Strava, grč u želucu, hladni znoj....ali kad je flash završil htel sam je flashat do jutra sa svim i svaćim. Bez brige i delaj kak je napisano i nemre se ništ zajefrknut. Vudri !!!
Sve proslo ok.
Tnx.
Naravno. Sad još kad ga root-neš nebu ti kraja.
A kad smo već kod root-anja i otvaranja raznih mogučnosti podešavanja i dodatnih opcija u telefonu eto kako sam ja to obavio.
Na dolje navedenom linku je fini opis instaliranja Xposed.apk i G3 Tweaksbox.apk aplikacija koje otvaraju razne opcije i podešavanja koje inaće bez Roota nisu moguće. U tom videu čovjek barata sa G3 Tweaksbox-om koji nije full verzija tj. puno opcija nije odključano, pa sam ispod videa postavio i linkove sa kojeg možete skinuti full verziju G3 Tweaksbox-a i Xposed koji je na videu.
https://www.youtube.com/watch?v=Es4b1-oYp18
G3 Tweaksbox Full
Xposed
Ja sam kupio taj G3 tweaks box jer 1.9$ stvarno nije puno za tako nešto. Inače nije neki problem to instalirati. Bitno je napomenuti da se Xposed framework "ne voli" sa ARTom pa tko želi prebaciti na ART neće to moći učiniti dok ne deinstalira xposed ili makne root, svejedno, uglavnom xposed ne ide pod ruku sa ARTom tako da se ne čudite kad prebacite na ART a ono nakon reboota opet stoji Dalvik.
Pozz ekipa!!
Zanima me dal ovaj zadnji beta updejt v10j se isto instalira kao stock,tj ne mora se rootat mobitel?
Ja se izvinjavam na pitanju ali nov sam u svemu ovome pa me zanima.
Veceras cu prvo napraviti udejt na v10h,samo stock verziju koristim,nista rootanje..
Otkud ti to da je taj V10j nekakva beta??? Za flešanje stock softwarea ti ne treba root. Root ti je potreban za rad nekih aplikacija između kojih su iXposed framework te g3tweaksbox. A kad smo već kod rootanja, šta se ti možda bojiš toga ili šta? Koji je razlog da ne želiš rootati uređaj?
Zato sto moj prijatelju nemam pojma u vezi toga i nisam nikada radio root na uredjaju.
Frend mi je na htc one m7 popusio garu tako,pa sam skeptican.
Naravno da postoje nacini da se makne trag roota radi gare ali opet,jedan sam od onih klasicnih tipova ljudi koji voli stock firmware i to je to.
Znaci 10j je zadnji offical update i isto ga instaliram ovim navedenim postupkom ka za stock? ;)
Samo slijedi upute i ništa se loše neće dogoditi. Što se tiče garancije kod tvog prijatelja, nije imao sreće ali da se malo potrudio i informirao vjerujem da bi ostvario garanciju. Naravno, neznam u čemu je bio problem, no pouzdano znam iz prve ruke da Agramservis uopće ne postavlja pitanje da li je uređaj bio rootan ili bootloader otključavan, samo uvjetuju da je na telefonu instaliran stock software prilikom prijema na servis pod garancijom. Na LGu je stvar malo drugačija nego što je na HTCu i Samsungu. HTC ima fastboot menu gdje se sve vidi, a Samsung ima download mode gdje piše koji je soft gore official ili custom i onaj njihov famozni knox s kojim su metnuli quratz svima koji žele stavljati custom rom. Inače, samo u HR je praksa da Samsung ne priznaje garanciju zbog rootanja ili flešanja custom ROMova, na to NEMAJU PRAVO po svim važećim propisima koji vrijede u EU. Mi smo budaletine što se uopće ne protivimo tomu i zato nam tako i je, šišaju nas ko ovce.