jeli moguce da mi niko nece pomoci...
Printable View
jeli moguce da mi niko nece pomoci...
Pogledaj malo i ostale teme (postove) u navigacijskom dijelu Foruma , negdje će pisati kako se instalira iGO (Primo) navigacija na mobitel !
http://cafe.mobil.hr/forums/304-Android
Postupak instalacije imaš ovdje , nešto je starija verzija , a sistem kako instalirati važi i za novije verzije ...
http://cafe.mobil.hr/threads/78860-i...is-for-Android
... "samo ga treba staaaa??? " - treba čitati ili dati nekome ko to zna napraviti ...
Za sve one koji su izbrisali sys.txt i sada svaki put moraju prolaziti novi setup neka naprave u win novu datoteku sys.txt praznu i dodajte slijedece linije u nju:
[folders]
data="/sdcard/iGO"
Nakon toga jos jednom prodjite setup i to je to, jer taj zadnji setup ce se snimiti na lokaciju koju ste odredili u sys.txt.
vec par godinama koristim igo i fakat mi je dobar, promjenio sam 3-4 mobitela od stvarno slabih i sporih do ovih danasnjih 4jezgrenih napredniji androidi bla bla, i eto sad mi se desi da je igo poceo zezati.Sve je pocelo jedan dan kad mi je pao ispod sica u autu , nekaj se pošeremetilo sa memorijskom karticom, izbacilo je poruku da je izvadena.Ja otvorio poklopac, malo propuho utor, vratio karticu, mobitel prepoznao karticu ali ne zeli otvarati aplikacije s nje, posebno igo.
Javlja mi poruku "error user interface resolution 480x816 is not supported or ompatible skin can not be found"
Moj mob je inew v1, 854*480 pise na netu da e rezolucija kinez neki , ne moram napominjat da je do onda sve radilo kak treba..
probal sam reinstall jedno 6 puta, probao sam instalirat na internu memoriju, nece.Kao da je negdje ostalo nes zapisano i sad zajebava.
Kaj da radim ?
da ne mudrujemo previse , taj mobitel kosta negdije ca.80€ a i kinez , sa njima kao i sa ostalim uredjajima se treba postupati opreznije ,= Citat =:
Moj mob je inew v1, 854*480 pise na netu da e rezolucija kinez neki , ne moram napominjat da je do onda sve radilo kak treba..
probal sam reinstall jedno 6 puta, probao sam instalirat na internu memoriju, nece.Kao da je negdje ostalo nes zapisano i sad zajebava.
Kaj da radim ?
sad kad je pao u autu ili negdije drugdije i ne poznaje sd karticu a ostalo radi a ti si vijerovatno sve isprobao a on nece a vazna ti je sd kartica , ili zaboravi sd ili instaliraj na internu memoriju ili kupi novi , jer ako je otisao citac sd kartice onda navrati u servis !
na forumu ima dosta primjera samo treba citati !! neki carobni stapic hmmm !